Karneval
Moderátor: Don
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
chápu karneval, že to tam má, brání se odpovědnosti za případní problémy, stejně jako je ve smlouvě uveden reakční čas 5 dní na potíže bez možnosti kompenzace, prostě nabízí připojení lidem ne firmám a podle toho mají nastaveny podmínky (hotline bez nonstop provozu atd.)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Achilies
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Čaues lidi,
tak mi přišla sms, že si mám přenastavit připojení ke Karnevalu na automatické přidělování IP a automatické DNS.
Znamená to tedy, že po každém odpojení kabelového modemu a jeho připojení znovu dostanu jinou IP??
Jinak také platí nový ceník od 1.5.2006, tak si ho prohlédněte. Je zajímavé, že mně o tom Karneval neráčil ani informovat.
tak mi přišla sms, že si mám přenastavit připojení ke Karnevalu na automatické přidělování IP a automatické DNS.
Znamená to tedy, že po každém odpojení kabelového modemu a jeho připojení znovu dostanu jinou IP??
Jinak také platí nový ceník od 1.5.2006, tak si ho prohlédněte. Je zajímavé, že mně o tom Karneval neráčil ani informovat.
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych to tu zase oživil - máte taky takový problémy s Karnevalem? Napište hlavně oblast, kde ste od Karnevalu připojený. V Lounech je to hrůza, poslední tak 2-3 týdny jsou to tak 4 výpadky týdně, tenhle tejden snad denně, tak na 15-30 minut, ale už to člověka štve. Samozřejmě už jsem jim poslal peprnej mail, kde to reklamuju, ale zajímá mě, jestli je to jenom u nás nebo to maj globálně špatný.
- Achilies
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V karnevalu jsou samozřejmě k*eténi, ale poslední dobou se snaží.
Jsem v oblasti Brno-střed a rychlost připojení je nad naší udávanou témeř pořád (3.3Mbps a máme 3Mbps). Pingy cca 15-30ms....a v poslední době žádné výpadky....ufff
Jsem v oblasti Brno-střed a rychlost připojení je nad naší udávanou témeř pořád (3.3Mbps a máme 3Mbps). Pingy cca 15-30ms....a v poslední době žádné výpadky....ufff
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je přesně ono... Posílal si jim maila, že chceš reklamovat službu? Minimálně pár GB dat k FUP na nich hodlám vytáhnout.pavel.minarik píše:Brno: Královo Pole, neustále výpadky trvající 5-10 minut (klidně i 5 za den), na chvilku to vypadne a pak se to zase probere, když je to zrovna v prdeli, tak mašina nedostává IP adresu přes DHCP tak jak má
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No vim že je tam něco o dnech v roce, kdy to nemusí jít a tam se člověk po čtvrthodinách jentak nedoplazí... Ale beru to tak, že něco z nich třeba vytáhnu jako omluvu, neni co ztratit.pavel.minarik píše:neposílal, data na FUP vůbec nepotřebuji, já nevyčerpám ani půlku limitu, já spíš potřebuju rock stable připojení
každopádně smlouva je uzavřená tak, že za tohle nemáš šanci cokoliv požadovat