Karneval

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

chápu karneval, že to tam má, brání se odpovědnosti za případní problémy, stejně jako je ve smlouvě uveden reakční čas 5 dní na potíže bez možnosti kompenzace, prostě nabízí připojení lidem ne firmám a podle toho mají nastaveny podmínky (hotline bez nonstop provozu atd.)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Čaues lidi,
tak mi přišla sms, že si mám přenastavit připojení ke Karnevalu na automatické přidělování IP a automatické DNS.

Znamená to tedy, že po každém odpojení kabelového modemu a jeho připojení znovu dostanu jinou IP??

Jinak také platí nový ceník od 1.5.2006, tak si ho prohlédněte. Je zajímavé, že mně o tom Karneval neráčil ani informovat.
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Tak bych to tu zase oživil - máte taky takový problémy s Karnevalem? Napište hlavně oblast, kde ste od Karnevalu připojený. V Lounech je to hrůza, poslední tak 2-3 týdny jsou to tak 4 výpadky týdně, tenhle tejden snad denně, tak na 15-30 minut, ale už to člověka štve. Samozřejmě už jsem jim poslal peprnej mail, kde to reklamuju, ale zajímá mě, jestli je to jenom u nás nebo to maj globálně špatný.
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

V karnevalu jsou samozřejmě k*eténi, ale poslední dobou se snaží.

Jsem v oblasti Brno-střed a rychlost připojení je nad naší udávanou témeř pořád (3.3Mbps a máme 3Mbps). Pingy cca 15-30ms....a v poslední době žádné výpadky....ufff :roll:
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Brno: Královo Pole, neustále výpadky trvající 5-10 minut (klidně i 5 za den), na chvilku to vypadne a pak se to zase probere, když je to zrovna v prdeli, tak mašina nedostává IP adresu přes DHCP tak jak má
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

pavel.minarik píše:Brno: Královo Pole, neustále výpadky trvající 5-10 minut (klidně i 5 za den), na chvilku to vypadne a pak se to zase probere, když je to zrovna v prdeli, tak mašina nedostává IP adresu přes DHCP tak jak má
No tak to je přesně ono... Posílal si jim maila, že chceš reklamovat službu? Minimálně pár GB dat k FUP na nich hodlám vytáhnout.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

neposílal, data na FUP vůbec nepotřebuji, já nevyčerpám ani půlku limitu, já spíš potřebuju rock stable připojení
každopádně smlouva je uzavřená tak, že za tohle nemáš šanci cokoliv požadovat
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

pavel.minarik píše:neposílal, data na FUP vůbec nepotřebuji, já nevyčerpám ani půlku limitu, já spíš potřebuju rock stable připojení
každopádně smlouva je uzavřená tak, že za tohle nemáš šanci cokoliv požadovat
No vim že je tam něco o dnech v roce, kdy to nemusí jít a tam se člověk po čtvrthodinách jentak nedoplazí... Ale beru to tak, že něco z nich třeba vytáhnu jako omluvu, neni co ztratit.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“