U mně max.spokojenost.kingie píše:1)Nejake zkusenosti se Seagate 7200.9 ? Muzu je sehnat za docela slusnou cenu oproti "lepsim" znackam
Poraďte který z disků (srovnání disků).
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Shit
- Odborník PCT

- raksas
- Nováček

V HD Tune mi to píše 57 stupňů. Někde sem četl že teplota u těchto disku je x-55, je to celkem dost zatím nemám problémy ale plánuji přidat ventilátor.obywan píše:Jaky mas na nem teploty? Ja s tim mam celkem problemraksas píše:Mám WD 2500KS 16Mb a spokojenost, sice ho používám jen týden ale jede v pohodě.
viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=59521
- LGA
- Začátečník

Me to jede bez problemu i bez toho jumperu. (mam Seagate 7200.9)raksas píše:Ne nebude na disku se SATAII je jumper ktery ho změní na SATAI. Už to tu bylo asi tisíckrát.kingie píše:2) Nebude delat problemy SATAII disk na SATAI radici? mel bych to jako druhy disk, systemovy by byl IDE
On tam vlastne ten jumper neni, jsou tam jen kontakty pro jumpera
- kingie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- raksas
- Nováček

Jestli máš na desce klasické IDE a SATA tak jakákoli kombinace nevadí v Biosu si dáš který bude první a sněho ti bude bootovat system. Ovladače budeš potřebovat při instalaci Win XP(nejl. na disketě). Většinou je na CD od MB programek který ti ji vytvoří (aspoň já hu u ASUSu mám.) A do budoucna je lepší SATAII.kingie píše:Takze ta kombinace SATA+ide je v poradku? chci koupit 250GB disk a nevim jestli lepsi PATA nebo SATAII, mam nfroce4 a nechci zapasit s ovladaci...