Jeeee, to já taky (no 35°C mam tak po zapnuti, ale 39-43°C mam normalně) zajimal by mě tvuj vodník nemáš nejakej obrázek?†VeGaN† píše:ja mam teplotu okolo 35C-43C podla teploti okolia...
Případně nejakej podrobnější popis???
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Jeeee, to já taky (no 35°C mam tak po zapnuti, ale 39-43°C mam normalně) zajimal by mě tvuj vodník nemáš nejakej obrázek?†VeGaN† píše:ja mam teplotu okolo 35C-43C podla teploti okolia...

Ten muj kousek asi vic ochladit nepude když uvážíš ze jedu na 200MHz*12 =2400MHz a napětí 1.75V tak se mi zdá že je studenej až až. Na radiátoru mam zatim 2x8cm vetračky (je pripravenej na 2x12cm) a ty jedou na 5V a rozdíl jestli jedou na 5v nebo 12V neni. (no možná tak 1°C)spajk píše:To neni mozny.Ja kdyz jsem mel box a mel jsem to taktli na 2800 tak jsem tam mel max48°C ted tam mam ne o moc lepsiho Titana(4900ot.)a mam tak 42°C.Ja si myslim zes mohl trefit zrovna na nejakyho horkyho Bartona

Naprosto s tebou souhlasím mě 2500+BARTON topil na 65st. v klidu až jsem se zhrozil.. Bylo to taky asi tím že jse neměl v casu příd. větrák. Kopupil jsem si ARTIC COOLING_něco, s aut. regulátorem otáček podle teploty. A hle max. 52 st. při zátěži. Přídavák se točí něco kolem 2300 ot.. Ale když to bude zlobit tak vyhodím BOX z vokna a koupim CoolerMaster.Lukin píše:A to Ti jede na 2800 otacek porad?Jestli jo, tak to neni podle me moc v pohode.Aspon ne na OC.Ja mel taky podobnej problem.Mne taky topi moc, s boxem sem mel v defoultu kolem 60 a pri 3200XP+ i 72 stupnu pri zatezi, coz myslim uz moc v pohode neni(vim, ze kazdymu to topi jinak, ale uvadim to kvuli tomu, ze mne to taky moc topilo).Pak sel na nej AC cooper silent TC 2 rev.2, jina pasta a pri OC mi nejde pres 2300 otacek a 60 stupnu, tak mne prijde, ze mas moc a to tam mas jeste pridavny vetraky.Radim sundat, znovu "namazat" pastu a nasadit.

a cooler master ti zlepsi teplotu o 3-5 stupnu...NooXy píše:Naprosto s tebou souhlasím mě 2500+BARTON topil na 65st. v klidu až jsem se zhrozil.. Bylo to taky asi tím že jse neměl v casu příd. větrák. Kopupil jsem si ARTIC COOLING_něco, s aut. regulátorem otáček podle teploty. A hle max. 52 st. při zátěži. Přídavák se točí něco kolem 2300 ot.. Ale když to bude zlobit tak vyhodím BOX z vokna a koupim CoolerMaster.Lukin píše:A to Ti jede na 2800 otacek porad?Jestli jo, tak to neni podle me moc v pohode.Aspon ne na OC.Ja mel taky podobnej problem.Mne taky topi moc, s boxem sem mel v defoultu kolem 60 a pri 3200XP+ i 72 stupnu pri zatezi, coz myslim uz moc v pohode neni(vim, ze kazdymu to topi jinak, ale uvadim to kvuli tomu, ze mne to taky moc topilo).Pak sel na nej AC cooper silent TC 2 rev.2, jina pasta a pri OC mi nejde pres 2300 otacek a 60 stupnu, tak mne prijde, ze mas moc a to tam mas jeste pridavny vetraky.Radim sundat, znovu "namazat" pastu a nasadit.

Presne tak a to sme tam oba meli okolo 70 stopnu pri zatezi.Ja ted cekam na novou case Chieftec a hned tam jdou dva fany, jeden na odsavani teplyho vzduchu ven z case a druhej na nasavani studenyho dovnitr, do te stare se totiz zadny fany navic dat nedaji bez nejakyho "chyrurgickyho" zakroku, tak doufam, ze se teplota pohne jeste smerem dolu.Alois píše:a cooler master ti zlepsi teplotu o 3-5 stupnu...NooXy píše: Naprosto s tebou souhlasím mě 2500+BARTON topil na 65st. v klidu až jsem se zhrozil.. Bylo to taky asi tím že jse neměl v casu příd. větrák. Kopupil jsem si ARTIC COOLING_něco, s aut. regulátorem otáček podle teploty. A hle max. 52 st. při zátěži. Přídavák se točí něco kolem 2300 ot.. Ale když to bude zlobit tak vyhodím BOX z vokna a koupim CoolerMaster.

Jen tak mmch jakej ten Chieftec si chceš koupit? Vetšina jich má vepředu 2 nasávací, vzadu 2 vysávací a v boku nasávací na graf. kartu.Presne tak a to sme tam oba meli okolo 70 stopnu pri zatezi.Ja ted cekam na novou case Chieftec a hned tam jdou dva fany, jeden na odsavani teplyho vzduchu ven z case a druhej na nasavani studenyho dovnitr, do te stare se totiz zadny fany navic dat nedaji bez nejakyho "chyrurgickyho" zakroku, tak doufam, ze se teplota pohne jeste smerem dolu.