Logitech Z-2300

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

kotas píše: záleží na jaké zvukové kartě jsi je slyšel, jestli na nějaké integrované šmejdce, tak se nedivím..
Srandisto :-)

Na Audigy 2 - jasně, že to neni žadnej zazrak, ale hnát napr. Megaworkse na integrači, to by bylo hodne drsný ...

Me šlo spíš o to, jestli to co jsem slyšel byl problem kusu nebo se mi to treba fakt jen zdálo, nevim.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Sentenced píše:
kotas píše: záleží na jaké zvukové kartě jsi je slyšel, jestli na nějaké integrované šmejdce, tak se nedivím..
Srandisto :-)

Na Audigy 2 - jasně, že to neni žadnej zazrak, ale hnát napr. Megaworkse na integrači, to by bylo hodne drsný ...

Me šlo spíš o to, jestli to co jsem slyšel byl problem kusu nebo se mi to treba fakt jen zdálo, nevim.
To máš fuk, koupil si ty Logitechy soused a jeden známý má ty CREATIVY a všichni jsem se shodli že ty LOGITECHy mají lepší a čistší zvuk.. jinak já mám všechny komponenty logitech, včetně lowendových, za to hezky hrajících 5.1 reprobeden X-530....
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

už ste někdo měřil integr zvukovku třeba CMI9738 na 16kHz??? to je masakr co z ní leze. nepodobá se to žádnýmu pojmenovatelnýmu útvaru.... :-D
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no nevim, vejšky se mi zdaj v pohodě, jenom teďka mi to nějak začlo chytat nějaký ufony :lol: když nepouštim žádnou hudbu a vohulim na max. tak je slyšet takovej šum a občas nějaký hlasy, nevim už se to tady tušim řešilo, ale třeba u kámoše na LANce mi to nedělalo :) ale to mně netrápí protože nevidim důvod proč dávat volume na max. když nepouštím hudbu :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

filletzz píše:no nevim, vejšky se mi zdaj v pohodě, jenom teďka mi to nějak začlo chytat nějaký ufony :lol: když nepouštim žádnou hudbu a vohulim na max. tak je slyšet takovej šum a občas nějaký hlasy, nevim už se to tady tušim řešilo, ale třeba u kámoše na LANce mi to nedělalo :) ale to mně netrápí protože nevidim důvod proč dávat volume na max. když nepouštím hudbu :)
Nemas TV kartu? Mne tohle dela. Jinak.....tyhle repraky samy o sobe nesumi skoro vubec ani pri brutalnim zesileni, vsechno dela zvukovka, to sem poznal pri vymnene SB Live za M-Audio nebo za ESI QuotaFire 610. Pokud de slyset pri velkem zesileni nejake jine pazvuky, pak to je vetsinou odmutovany mikrofonni nebo jiny vstup.
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše:
shadow píše:Tak předně ty Logitechy jsou mnohem lepší volbou, než Creativy, protože narozdíl od Creativu vůbec nešuměj.

Co se týče těch satelitů, tak s mým LCD vůbec neinterferují, tak nevím. Satelity by měly být normálně odstíněné.
Mnohel lepší volbou?? Zajímalo by mě jestli si řadu Megaworks od Creative vůbec slyšel, souboj by byl hodne vyrovnaný a řekl bych, že Creative by byl touhle řadou vpředu. Megaworks nemaj s ostatníma šumítkama moc společny a šum se tam objeví opravdu až při hodne vysoký hlasitosti, ale to si dřív prijdou stěžovat sousedi než si všimneš nejakyho šumu :)
Nedávno je koupil můj kámoš. Ne, ještě jsem je neslyšel, ale oba máme Audigy 2 ZS a nedávno, když byl u mě, zeptal jsem se ho, jestli mu šumí, jak jsem četl na netu, on mi odpověděl, že ano. Já na to, že mě by to s**lo :).

To, že Creativy šumí, potvrzuje i tato recenze:

http://mag.repro.cz/view.php?cisloclanku=2005011201

A nemyslím si, že by to byly jen vady vadných kusů.

edit: Ale raději si je k němu zajdu ještě poslechnout, abych tady nešířil mýty ;-).

EDIT: Pro Senta: starší 2.1 Cambridge Soundworks jsem ale doma už měl - nějakou tu variantu, co se prodávala v dobách, kdy přišlo na trh GeForce 2 GTS. Na tehdejší dobu hráli dobře, a na to, že byly z plastu, už se mi ale rozbily. A tehdy nešuměly, protože jinak bych se je nenechal :).
Naposledy upravil(a) shadow dne pát 24. úno 2006, 16:55, celkem upraveno 2 x.
show must go on..
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

nn TV kartu nemám, já vim že by to možná šlo nějak vyřešit, ale nevim proč bych to dělal, ty repráky šumí jen když nic nehraje a dám volume na max. jinak nic neslyšim, takže to řešit nebudu :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
zyx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Logitech Z-2300

Příspěvek od zyx »

filletzz píše:tak dneska sem se konečně dočkal nových repreaků, původně sem chtěl Creative Megaswords 2.1, ale ty už skoro nejsou k sehnání, tak sem vzal nové Logitech Z-2300, maj 200W, když to vohulim tak to je docela slušnej hukot :)
to si neumim představit těch 300W u těch megaswordsů :)
subwoofer mi akorát pasuje pod stůl, jen je blbý že když jdu se volume tak do 3/4 tak začne vybrovat tyč na zpevnění stolu a dělá to docela kravál, ale tak hluchej abych to musel dávat naplno nejsem takže to zas tak nevadí
jediný co mi tak trochu vadí je to že když jedu přes půlku volume tak se mi začne vlnit obraz na monitoru, repreaky mám hned vedle monitoru, jinak se mi nevejdou, chci se proto zeptat jestli kdyby se mi obraz vlnil delší dobu, tak jestli to nějak může odepsat displej?
heh to si vazne mysli ze to ma 200W???? A ten sub ze ma 120W ci kolko pisu??? Ja som videl 200W sub a to vyzera uplne inac..tie hodnoty su bludy...btw. tiez mam logitech z2300;o)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Re: Logitech Z-2300

Příspěvek od NobodyLovesMe »

zyx píše:
heh to si vazne mysli ze to ma 200W???? A ten sub ze ma 120W ci kolko pisu??? Ja som videl 200W sub a to vyzera uplne inac..tie hodnoty su bludy...btw. tiez mam logitech z2300;o)
už se to tady na fóru mnohokrát řešilo,za sebe se domnívám,že to je hudební výkon (asi 2xsinus).To už by třeba u těch Logitechů mohlo odpovídat.
hyde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hyde »

kotas píše:
To máš fuk, koupil si ty Logitechy soused a jeden známý má ty CREATIVY a všichni jsem se shodli že ty LOGITECHy mají lepší a čistší zvuk.. jinak já mám všechny komponenty logitech, včetně lowendových, za to hezky hrajících 5.1 reprobeden X-530....
Tak isto mozem potvrdit

Z-2300 hraju lepsie ako Megaworks 250D - repro som kupoval vo Viedni v Mediamarkte a uz tam som si vypocul obidve zostavy a podla toho som kupil logitech, lebo hrali lepsie

nedavno sme s kamosom robili posluchovy test - on doniesol svoje megaworks 250D a porovnali sme na mojej revo 5.1 zvukovke s mojimi Z-2300 a zhodli sme sa ze logitech su lepsie :

co sa tyka porovnania satelitov, tam z-2300 jednoznacne vedu - megaworks maju male mizerne satelity, ktore naozaj sumia aj ked do nich nejde ziaden signal a tie satelity maju priliz plastovy lacny zvuk

co sa tyka subwooferu boli tieto zostavy na tom dost podobne, ale aj tak sa mi zdal subwoofer logitech lepsi - basy boli mäksie, lepsie prekreslene a prenikavejsie

urcite teda radsej Logitech Z-2300
-ABIT- KN8 SLI with heatpipe chipset cooling, AMD Athlon 64 Venice 3000+@2600Mhz 1,5V + Zalman CNPS 7000B-AlCu LED@1700rpm, Apacer 2x 512MB PC400 CL 2,5 @410Mhz (5-2-3-2; 2.9V), ASUS GeForce 7600GT 256MB DDR3 VIVO 560/1400/1,36V/2,02V@pencil mod 700/1800/1,52V/2,12V + ZALMAN Fatal1ty FS-V7 @2100rpm, SEAGATE Barracuda 7200.8 200GB 8MB SATA NCQ ST3200826AS + Samsung Spinpoint P120 2504C 250GB 8MB SATA II NCQ, M-Audio Revolution 5.1, Logitech Z-2300, _NEC DVD_RW ND-4551A 1-Z2, ENERMAX Noisetaker EG425AX-VE v2.0 420W, Thermaltake Armor VA8000SWA Silver Supertower;
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

Hele jakej maj teda ty Z-2300 odhadem RMS vykon. Vsichni rikaj, ze tech 200W je blbost. Potrebuju vedet hlavne vykon satelitu, chtel jsem pres ne hrat na el. kytaru.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

Agaga píše:Hele jakej maj teda ty Z-2300 odhadem RMS vykon. Vsichni rikaj, ze tech 200W je blbost. Potrebuju vedet hlavne vykon satelitu, chtel jsem pres ne hrat na el. kytaru.
Satelity cca 15W kazdy, basak nevim nevim, ale tipoval bych to na 50W, mozna vic. Kazdopadne sem do satelitu cpal 10W a byl to pekny ramvajs:)
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

já si myslim že to moc nebude. sub newim jakou má cotlivost aleodhadl bych to na nějakejch 50-70w.
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

No to neni nic moc. Docela se mi zamlouvaj tyhle: http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=640000
Nevite jestli nejsou lepsi?
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

neni tam obrázek. osobně bych je nekupoval. aspoň k PC ne. na hafo věci budou lepší ale na dost taky ne. k pc je nějakej ten bas potřeba takže - negativní.
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

crashPC píše:neni tam obrázek. osobně bych je nekupoval. aspoň k PC ne. na hafo věci budou lepší ale na dost taky ne. k pc je nějakej ten bas potřeba takže - negativní.
Ja si naopak myslim, ze nebudou vubec spatne. Samozrejme bude ale znatelny pokles na nizsich basech, ze 4palce tech basu nejak extra nepoleze.
Edifier R1700BTs
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Tohle nevypadá zle...a za dobrou cenu
http://www.conrad.cz/detailPage.asp?DPG ... FB_obr.jpg
Jinak mít prachy,tak k pc by asi byl ideální aktivní subwoofer 5-7 tisíc a k tomu nějaké dva satelity tak kolem 3 tis. a to už by mohlo hrát pěkně.
Aspon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspon »

Jinak mít prachy,tak k pc by asi byl ideální aktivní subwoofer 5-7 tisíc a k tomu nějaké dva satelity tak kolem 3 tis. a to už by mohlo hrát pěkně.
Tohle docela splnuje sestava M-Audio LX4. To uz musi hrat hoodne pekne
Edifier R1700BTs
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to aspon: no to dozajista. repráky to sou dost dobrý. možná víc než to. 2X18W a ostatní parametry to naznačujou. kdyby bylo víc peněz tak na 6,5"ky tak neváhám a PC repro nekupuju.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“