Rozhodne Ti taktez mohu tuto herni serii vedle Splinter Cell (vsechny tri dily) jen doporucit. Byl prvni a az to budes hrat na Hard obtiznost, bude Ti pripadat Splinter Cell prochazka ruzovou zahradou. Preci jen to meli ve stredoveku bez tech vsech technickych udelatek kapanek tezsi. a kdybys chtel, mam vsechny tri dily doma!!!
Jo a takovy Metal Gear Solid taky neni k zahozeni!!!
Nebo cyberpunkove hardcore sci-fi Deus Ex? Sice to neni cistokrevna stealth akce, ale rozhodne Ti da zabrat!!!
Splinter cell a pridavne mise HELPne mi nedko?
Moderátor: Baneshee
- Jan Sevcik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Thief a jeho bratri ...
MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache
"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
TAKZE PROSIM O HELF!!!!!
dohral sjme pandoru, dohral sjem prvni dil ated hraju ty pridavne mise, Vselka atd.
jsem ve druhe misi Vselka infiltrace.
vniknul sjem do budovi, proisel kolem dvou kulometu v mistnosti, vysel po schodech do 1.patra, slo ji do 2.ho ale tam byl potreba kod 4mistny, vratil sjem se do toho prvniho a ve velke mistnosti sjem zabil 3 enemies, sebral sachtele od nich a svitilo mi dta/zprava jdu do meho OPSATu ale nemohu cist ty zpravy , je to vnecitelnem formatu, zrejme ten souber je nejak poskozen, zrejme protze ze sjem tam nainsatloval cestinu ale nemohu ji ted odinstalovat nejak to nejde.
problem je ze v te mistnosti kde jsme zabil ty 3.vojaky, (velak mistnost dsedeli u stolu) jsou dvere na ciselny kod 3mistny, ale ja ho nemohu proste zjistit. Kdo by mi mohl ten kod napsat?popr.i do toho horniho patra?
dik
dohral sjme pandoru, dohral sjem prvni dil ated hraju ty pridavne mise, Vselka atd.
jsem ve druhe misi Vselka infiltrace.
vniknul sjem do budovi, proisel kolem dvou kulometu v mistnosti, vysel po schodech do 1.patra, slo ji do 2.ho ale tam byl potreba kod 4mistny, vratil sjem se do toho prvniho a ve velke mistnosti sjem zabil 3 enemies, sebral sachtele od nich a svitilo mi dta/zprava jdu do meho OPSATu ale nemohu cist ty zpravy , je to vnecitelnem formatu, zrejme ten souber je nejak poskozen, zrejme protze ze sjem tam nainsatloval cestinu ale nemohu ji ted odinstalovat nejak to nejde.
problem je ze v te mistnosti kde jsme zabil ty 3.vojaky, (velak mistnost dsedeli u stolu) jsou dvere na ciselny kod 3mistny, ale ja ho nemohu proste zjistit. Kdo by mi mohl ten kod napsat?popr.i do toho horniho patra?
dik