Splinter cell a pridavne mise HELPne mi nedko?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Thief a jeho bratri ...

Příspěvek od Jan Sevcik »

Rozhodne Ti taktez mohu tuto herni serii vedle Splinter Cell (vsechny tri dily) jen doporucit. Byl prvni a az to budes hrat na Hard obtiznost, bude Ti pripadat Splinter Cell prochazka ruzovou zahradou. Preci jen to meli ve stredoveku bez tech vsech technickych udelatek kapanek tezsi. a kdybys chtel, mam vsechny tri dily doma!!!
Jo a takovy Metal Gear Solid taky neni k zahozeni!!!
Nebo cyberpunkove hardcore sci-fi Deus Ex? Sice to neni cistokrevna stealth akce, ale rozhodne Ti da zabrat!!!

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Pandoru jsme dohral cca 2dny ago, byla asi nejjednodussi ale good. Ted harju prvni dil a da se srovnat co do obtiznosti s Chaos theory a taky me dost bavi.
ja to hraju jen na HARD.
BTW; ja hraju vsechny hry na HARD :oops: aby dlouho vydrzeli a poradne jsem se zapotil
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

TAKZE PROSIM O HELF!!!!!
dohral sjme pandoru, dohral sjem prvni dil ated hraju ty pridavne mise, Vselka atd.
jsem ve druhe misi Vselka infiltrace.
vniknul sjem do budovi, proisel kolem dvou kulometu v mistnosti, vysel po schodech do 1.patra, slo ji do 2.ho ale tam byl potreba kod 4mistny, vratil sjem se do toho prvniho a ve velke mistnosti sjem zabil 3 enemies, sebral sachtele od nich a svitilo mi dta/zprava jdu do meho OPSATu ale nemohu cist ty zpravy , je to vnecitelnem formatu, zrejme ten souber je nejak poskozen, zrejme protze ze sjem tam nainsatloval cestinu ale nemohu ji ted odinstalovat nejak to nejde.
problem je ze v te mistnosti kde jsme zabil ty 3.vojaky, (velak mistnost dsedeli u stolu) jsou dvere na ciselny kod 3mistny, ale ja ho nemohu proste zjistit. Kdo by mi mohl ten kod napsat?popr.i do toho horniho patra?
dik
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“