Projekt: Neon Light first case by kadas152

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Hmmm pěkný....fakt se mi to začíná líbit,ale myslím že to není jenom o masce ne?
btw co bude v té díře po dipleji? bo ten displej by se tam moc už nehodil
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

crash3r_cz píše:Hmmm pěkný....fakt se mi to začíná líbit,ale myslím že to není jenom o masce ne?
btw co bude v té díře po dipleji? bo ten displej by se tam moc už nehodil
asi ten displej ale nějak upravenej to vyzkoušim a uvidíme nemám přestavu co jinýho tam dát
no neni to jen o masce ale já se snažim nejdřív dodělat jedno a potom začnu řezat do plechů
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

:) to mě fakt zajímá co z toho bude:) vypadá to nadějně
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

crash3r_cz píše::) to mě fakt zajímá co z toho bude:) vypadá to nadějně
díky

no ale naděje mě už pomalu upouští
dnes sem se šel podívat jak to dopadlo po naqstříkání plničem a málem to se mnou seklo! Plnič vyžral okolo všeho co bylo tmelený hluboký rejhy takže všechno co bylo je ztracený :sad: . holt sem asi debil nebo co v prodejně sem řikal že to chci na plast a voni mi řekli že by to mělo bejt v pohodě na spreji taky neni zmínka o tom že to plast žere já už prostě nevim
každopádně sem si řek že říkat si že sem podělanej idiot si můžu i při práci a už mám asi půlku zatmelenou a teď du do sklepa znova snad to zvládnu vrátit do původního stavu :sad:

no a s tim displejem jestli to pude takovimhle tempem budu mít eště dost času něco vymyslet
kdyby někdo doma měl udělanej diplej do ltp s modrym podsvětlenim nebo ten z casu EC tak bych ho koupil
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Nevim v jakym stavu ted je ten case ale doufam ze to nejak spravis byla by to skoda. Co bude v tech vyřezanejch dírách?
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Dugles píše:Nevim v jakym stavu ted je ten case ale doufam ze to nejak spravis byla by to skoda. Co bude v tech vyřezanejch dírách?
dneska sem na tom zase asi 3 hodiny dělal a už mám v cajku jeden bok a skoro celej předek tak to snad pude no
po večeři du zase opravovat

v těch dírách bude tahokov nalakovanej na barvu case
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Přeju ti ať se ti tento casemod povede... mysim že bude takovej elegantní takový jak se mi líbí... :wink:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

tak co ? jak to vypadá ? už sem tu dlouho neviděl žádnou novinku :(
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

tady to tak nejak nepribyva. na to jak to zatim vypada by byla skoda to nedodelat :sad:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

jo já sem se trochu zasek
ale až budu mít hotovýho něco co bude stát za to tak to sem hodim
a chtěl bych se zeptat jakej používáte plnič přesnej typ nejlepší by bylo kdyby bylo i foto
Neo89
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neo89 »

Hele, ten tmel s nečím ředíš ? nebo to jen promícháš a jedeš ? :?
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Neo89 píše:Hele, ten tmel s nečím ředíš ? nebo to jen promícháš a jedeš ? :?
smícháš to s tužidlem a tmelíš

jinak projekt sem pozastavil z důvodu nedostatku financí a kvůl kolu
pokračování bude tak do měsíce aspoň doufám byla by škoda to nedokončit
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

kadas152 píše:
Stoobi píše:souhlasím, pro takovýhle razantní zatmelení je lepší tmel se skelnými vlákny, bude 100% pevnější než kit...

Ale nějak si neumím představit, co vepředu plánuješ... :oops:
no předek bude hladkej
možná by tam byl hezkej nějakej displej ale nemám prachy
a dole jak tam souty černý plasty tak tam bych chtěl nějakou díru na fan asi něco takovýhohle:
Obrázek
ale nevim jak udělat ten oblouk abz to bylo přesný a stejný na obou stranách
tady mas display za 50,-KC http://www.l-i.cz/ProduktyPC.html
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

RE:patap ..ten displej....neni to kofiderni cena !? :o
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

CZEBLADE píše:RE:patap ..ten displej....neni to kofiderni cena !? :o
kofiderni mozna jo, pofiderni ne. Je tomu opravdu tak a uz si ho dost lidi za tu cenu koupilo. Jeste je jich kolem 80 kusu skladem.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

OT jaky ma ten displej pripojeni??musi se neco zkutit nebo je usb/lpt??
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Proč mám dojem, že to sem vůbec nepatří a hlavně, že se ten displej řeší v jiné sekci? Každopádně zapojení do USB není, protože displej nezobrazuje žádná data z PC, prostě má tři čidla na teplotu a dva konektory pro fany u kterých ukazuje otáčky, které lze pomocí toho displeje i regulovat. A ještě se tam napojí HDDled kabel, který na displeji indikuje aktivitu disku. :wink:
AigorW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AigorW »

kadas152 píše:no ale naděje mě už pomalu upouští
dnes sem se šel podívat jak to dopadlo po naqstříkání plničem a málem to se mnou seklo! Plnič vyžral okolo všeho co bylo tmelený hluboký rejhy takže všechno co bylo je ztracený....
Můžes pls. upřesnit značku a název toho plniče (nejlíp foto), zrovna jsem taky něco koupil, tak bych nerad aby mě potkalo to stejný :o
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

Ten displej mi přijde dost hnusnej (můj názor). Navíc pochybuji o jeho vlastnostech ta cena je dost možná, protože je tam minimum součástek je tam jen ten čip kterej se programuje přímo pro určité použití Když se to nechá poslat v seríích z číny vyjde to na dost málo, jinak pro nikoho kdo má už regulaci otáček udělanou je to zbytečnost, jedině kvůli těm teplotním čidlům, ale stejně pochybuji o jejich vlastnostech...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Asi jo...ja osobne bych pres net nic nekupoval (mozna jen kdyz je to odzkouseny) :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“