Projekt: Neon Light first case by kadas152
Moderátor: L4mka
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
asi ten displej ale nějak upravenej to vyzkoušim a uvidíme nemám přestavu co jinýho tam dátcrash3r_cz píše:Hmmm pěkný....fakt se mi to začíná líbit,ale myslím že to není jenom o masce ne?
btw co bude v té díře po dipleji? bo ten displej by se tam moc už nehodil
no neni to jen o masce ale já se snažim nejdřív dodělat jedno a potom začnu řezat do plechů
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
díkycrash3r_cz píše:to mě fakt zajímá co z toho bude:) vypadá to nadějně
no ale naděje mě už pomalu upouští
dnes sem se šel podívat jak to dopadlo po naqstříkání plničem a málem to se mnou seklo! Plnič vyžral okolo všeho co bylo tmelený hluboký rejhy takže všechno co bylo je ztracený

každopádně sem si řek že říkat si že sem podělanej idiot si můžu i při práci a už mám asi půlku zatmelenou a teď du do sklepa znova snad to zvládnu vrátit do původního stavu

no a s tim displejem jestli to pude takovimhle tempem budu mít eště dost času něco vymyslet
kdyby někdo doma měl udělanej diplej do ltp s modrym podsvětlenim nebo ten z casu EC tak bych ho koupil
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem na tom zase asi 3 hodiny dělal a už mám v cajku jeden bok a skoro celej předek tak to snad pude noDugles píše:Nevim v jakym stavu ted je ten case ale doufam ze to nejak spravis byla by to skoda. Co bude v tech vyřezanejch dírách?
po večeři du zase opravovat
v těch dírách bude tahokov nalakovanej na barvu case
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- crash3r_cz
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Neo89
- Nováček
- kadas152
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- patap
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
tady mas display za 50,-KC http://www.l-i.cz/ProduktyPC.htmlkadas152 píše:no předek bude hladkejStoobi píše:souhlasím, pro takovýhle razantní zatmelení je lepší tmel se skelnými vlákny, bude 100% pevnější než kit...
Ale nějak si neumím představit, co vepředu plánuješ...
možná by tam byl hezkej nějakej displej ale nemám prachy
a dole jak tam souty černý plasty tak tam bych chtěl nějakou díru na fan asi něco takovýhohle:
ale nevim jak udělat ten oblouk abz to bylo přesný a stejný na obou stranách
- CZEBLADE
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- amd.21
- Začátečník
OT jaky ma ten displej pripojeni??musi se neco zkutit nebo je usb/lpt??
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč mám dojem, že to sem vůbec nepatří a hlavně, že se ten displej řeší v jiné sekci? Každopádně zapojení do USB není, protože displej nezobrazuje žádná data z PC, prostě má tři čidla na teplotu a dva konektory pro fany u kterých ukazuje otáčky, které lze pomocí toho displeje i regulovat. A ještě se tam napojí HDDled kabel, který na displeji indikuje aktivitu disku. 

- AigorW
- Začátečník
Můžes pls. upřesnit značku a název toho plniče (nejlíp foto), zrovna jsem taky něco koupil, tak bych nerad aby mě potkalo to stejnýkadas152 píše:no ale naděje mě už pomalu upouští
dnes sem se šel podívat jak to dopadlo po naqstříkání plničem a málem to se mnou seklo! Plnič vyžral okolo všeho co bylo tmelený hluboký rejhy takže všechno co bylo je ztracený....

- SnouMan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten displej mi přijde dost hnusnej (můj názor). Navíc pochybuji o jeho vlastnostech ta cena je dost možná, protože je tam minimum součástek je tam jen ten čip kterej se programuje přímo pro určité použití Když se to nechá poslat v seríích z číny vyjde to na dost málo, jinak pro nikoho kdo má už regulaci otáček udělanou je to zbytečnost, jedině kvůli těm teplotním čidlům, ale stejně pochybuji o jejich vlastnostech...