Manhunt

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:
Dr.Evil píše:Jak to můžeš srovnávat s GTA3, sou to dvě úplně rozdílný hry. S GTA to má možná tak společnej engine (RenderWare). Je fakt že by mě to asi taky nebavilo, kdyby tam nebyly takový sadařiny. Když přijdu z práce nasranej, tak se u toho pěkně odreaguju. Já sem teprve na začátku a každej kdo se dostal dál říká že pak je to mnohem lepší, tak u toho ještě vydržím. Stejně to hraju denně tak 1 a 1/2 hodiny. Střídám to s Painkillerem a Hitman Contracs.
Prostě mi to příjde podobný GTA 3, jak jsem už napsal. Na odreagování, mě to příjde nudný. Navíc grafika je hnusná :roll:
Jinak si to chce taky vypnout ten NOISE FX, pak je grafika (zvlast ve vyssim rozliseni) dost dobrá :wink:
Jinak tahle hra na "trhu" celkem chybela, to je totalni simulator vraha :) Postal je oproti tomu hra pro deti, tohle je proste maso :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

M@tosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@tosh »

Až nyní jsem to začal hrát, jsem dvě mise před koncem a je to super pařba...brutální usmrcení srpem rulezzz...
..::AMD AthlonXP 1700+@default::MB MSI K7N2 Delta-L nForce2 rulezzz::DualChanel 2x256MB Kingston DDR333 PC2700 CL2.5-3-3-7::GeCube ATI Radeon 9550XT 128MB DDR, 128bit, AGP8x, 398/500@450/580::HDD Hitachi 80GB::HDD Seagate BIV 80GB::PowerSupply 450W Mercury::ToxicCase MOD(ve výstavbě)::..
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

taky jsem odehral par misi,vypada to pekne ale po par hodinach hrani to omrzi... je to porad jedno a to samy....
M@tosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@tosh »

Dnes jsem to přetočil...a říkám vám je to rulezzz...
Brutálnější pařbu sem snad ještě nehrál...
..::AMD AthlonXP 1700+@default::MB MSI K7N2 Delta-L nForce2 rulezzz::DualChanel 2x256MB Kingston DDR333 PC2700 CL2.5-3-3-7::GeCube ATI Radeon 9550XT 128MB DDR, 128bit, AGP8x, 398/500@450/580::HDD Hitachi 80GB::HDD Seagate BIV 80GB::PowerSupply 450W Mercury::ToxicCase MOD(ve výstavbě)::..
AK-47
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AK-47 »

Hi all. Ten NOISE FX je to jakoby televizni zrneni ? Dost to snizuje muj zazitek z parby....
Notebook Lenovo Thinkpad Edge E535 Black 3260-ELG (AMD quad, ATI 7670, RAM 4Gb)
NAS Gigalink N5 s 1Tb WD SATA 2
audio: HTPC@ESI Prodigy HD2 + Yamaha R-S500 + Wharfedale Diamond 10.5 + Dynavox kable
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

AK-47 píše:Hi all. Ten NOISE FX je to jakoby televizni zrneni ? Dost to snizuje muj zazitek z parby....
Jj ma to vyvolat asi nejakou zvlastni atmosferu :? Byla to první vec, kterou jsem vypnul a pak se mi to libilo daleko víc...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

M@tosh
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@tosh »

Sentenced píše:
AK-47 píše:Hi all. Ten NOISE FX je to jakoby televizni zrneni ? Dost to snizuje muj zazitek z parby....
Jj ma to vyvolat asi nejakou zvlastni atmosferu :? Byla to první vec, kterou jsem vypnul a pak se mi to libilo daleko víc...
Sorry pánové, ale nemohu souhlasit, když to vypnete, tak je to až moc podobný GTA...celý příběh je o tom, že vy jste vlastně "herec"....a proto se tam to zrnění mrtě hodí....(toť můj názor)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

ale vies kolkych ludi to ohromne se***? :fear: :fear: :jaw:
Ale inak sa rockstar s brutalitou vazne nekaslal :box: :box: :box: :sneaky: :up: :up:
zerem tychto smejov :lol: :lol:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

a pak že prodej originální hry nemůže dostat člověka do problému se zákonem..

http://tvnz.co.nz/view/news_national_st ... ormat=html
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Z toho odkazu jsem pochopil, ze ten chlapík byl odsouzen za prodej kopií ty hry :? Ne za prodej originalky.

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše:Z toho odkazu jsem pochopil, ze ten chlapík byl odsouzen za prodej kopií ty hry :? Ne za prodej originalky.
Jo, máš pravdu... za nelegální kopírování.... jsem to špatně přečetl...

Ale on už i prodej originálek Manhuntu tam je "banned"...

každopádně v tomto směru žijeme v dosti liberální zemi :wink: Jinde je hůř...nebo líp ? :?: - úhel pohledu...
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, násilí ve hrách by tady vydalo na samostatnej thread a mohla by to bejt zajimava diskuze :-)

Manhunt je zákazanej v nekolika zemích a vlastne se moc nedivim, ta hra je fakt psycho (i kdyz me hoodne bavila :oops: ). Ale predstava, ze to hrajou maly decka - nevim, nevim.

Těžko říct, jestli je normalni "vychutnávat" si tam každou vraždu :)

Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CD-KEY Manhunt

Příspěvek od Artass91 »

Prosím vás nemáte někdo cd-key k této hře?Prosím napište, ale jen SZ(soukromou zprávu)Díky moc
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

On u té hry nebyl ? :?
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Thellwin píše:On u té hry nebyl ? :?
To bych jí šel reklamovat :oops:
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Spis ho tam nekdo zapoměl napsat :roll:
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

No právě že u té hry nebyl!!Prodal mi ji kamoš a manuál neměl a na CD sem ho nenašel:( Prosím napište mi ho nebo kde bych ho našel!:(Jsem zoufalej!!Díky moc
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No to máš těžký, protože žádná stránka pro majiele originální hry, kde by byly k dispozici náhradní cd-key není.

A linky na různé pochybné stránky (kde by se něco takového při troše štěstí dalo najít) plne spyware a dalších hnusů ti tady nikdo pravděpodobně dávat nebude, protože si je vědom toho, že by ho za to některý z adminů na mou žádost oblažil "žlutým potěšením" :roll:
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Artass91 píše:No právě že u té hry nebyl!!Prodal mi ji kamoš a manuál neměl a na CD sem ho nenašel:( Prosím napište mi ho nebo kde bych ho našel!:(Jsem zoufalej!!Díky moc
Aha, no tak to byl pravděpodobně nalepenej právě na tom manuálu...no, tak to bych šel "zpracovat" kámoše...
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

No já bych ho klidně zpracovat šel kdyby bydlel kousek ode mě! Jenže on bydlí asi 200km ode mě!:( A nebyla by nějaká možnost jakákoliv??Krom koupi nové hry?Díky!!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“