Asi je to dobry kus alebo ta doska je super ale aj tak by som chcel ist na takych 400Dirk Dygler píše:Co ti sije stary ??? To je super Jano. Ak ten procak vydrzal toto, potom mozes byt max. spokojni.janof píše: Ja som na tom testoval Prime95 mam ta winxp + sp1a a na 290mhz a bezalo to 1 cely tyzden to je 7 dni a nejake drobne hodinky a ani jedna chyba ani zahut ani restart dobre co
Intel Pentium 233@290 MHz MMX
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dirk Dygler
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A nevedel by si niekde zohnat na tu dosku najnovsi bios Bios ma 128kb, doska sa vola AMPTRON PM9100 LMRDirk Dygler píše:Tebe to neda pokoj Janci, vsak??? Skoda ze si nenasiel na tom url nic uzitocne. Neviem, tu tvoju dosku nepoznam, dokonca ani som nepocul ten nazov, ale mozno je teda asi naozaj dobra . . .
- postel114
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 233@290-300MHz
moje rec...mam asus p5a a tam je ali aladdin5 hochu, cyrix 233 @ 400mhz a taky slape to je co?Dirk Dygler píše:Kazdy ma svoj, ale ja osobne som taktol 233 na 400 a slo to !!! Staci mat len dobru dosku ako napr. ALADINAa pojde to. Inak kamos my odporucil stranku ksunt.szm.sk a tam je od jedneho manika velmi pekna taknuta zostava, takze pozri sa tam.
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: