Intel Pentium 233@290 MHz MMX

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Dirk Dygler píše:
janof píše: Ja som na tom testoval Prime95 mam ta winxp + sp1a a na 290mhz a bezalo to 1 cely tyzden to je 7 dni a nejake drobne hodinky a ani jedna chyba ani zahut ani restart dobre co :)
Co ti sije stary ??? To je super Jano. Ak ten procak vydrzal toto, potom mozes byt max. spokojni. :-D
Asi je to dobry kus alebo ta doska je super ale aj tak by som chcel ist na takych 400 :oops:
Dirk Dygler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dirk Dygler »

Tebe to neda pokoj Janci, vsak??? Skoda ze si nenasiel na tom url nic uzitocne. Neviem, tu tvoju dosku nepoznam, dokonca ani som nepocul ten nazov, ale mozno je teda asi naozaj dobra . . .
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Dirk Dygler píše:Tebe to neda pokoj Janci, vsak??? Skoda ze si nenasiel na tom url nic uzitocne. Neviem, tu tvoju dosku nepoznam, dokonca ani som nepocul ten nazov, ale mozno je teda asi naozaj dobra . . .
A nevedel by si niekde zohnat na tu dosku najnovsi bios Bios ma 128kb, doska sa vola AMPTRON PM9100 LMR
postel114
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: 233@290-300MHz

Příspěvek od postel114 »

Dirk Dygler píše:Kazdy ma svoj, ale ja osobne som taktol 233 na 400 a slo to !!! Staci mat len dobru dosku ako napr. ALADINA :) a pojde to. Inak kamos my odporucil stranku ksunt.szm.sk a tam je od jedneho manika velmi pekna taknuta zostava, takze pozri sa tam. :twisted:
moje rec...mam asus p5a a tam je ali aladdin5 hochu, cyrix 233 @ 400mhz a taky slape to je co?
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

No to je .... :? 3 roky starej thread. No ale pochlubil ses, to je hlavní. :)
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“