Sestava - váš názor
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
hmm tak to nevim nebudu se hadat... moje zkusenost je jina
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
tak case sem nakonec vybral vzhledem k omezenemu prostoru TT Mambo
jeste sem se chtel zeptat jak je to s prachovymi filtry... jestli sou dodavany ke casu a nebo se musi nejak dokoupit
jeste sem se chtel zeptat jak je to s prachovymi filtry... jestli sou dodavany ke casu a nebo se musi nejak dokoupit
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- Benu
- Začátečník

JanHavlicek píše:2 tudů: asi nevíš, o čem mluvíš. Je sice pravda, že karty s 256-bit pam. sběrnicí jsou lepší ve vyšších rozlišeních, ale zde by to platilo pouze pro 6800GS, která je ovšem svinsky drahá a i ve vysokých rozlišeních ji převyšuje 7600GT se 128-bitovou paměťovou sběrnicí a navíc je i o něco levnější
Jasně jsem tak snad napsal, že buď by to chtělo kartu s 256 bit sběrnicí nebo vysoko taktovanými pamětmi, a to samozřejmě 7600GT má. OK? Jinak nepochybuji o tom že jsi větší odborník, ale je mi to úplně jedno.