Pouze jsem si dovolil reagovat na Janofa a jeho příspěvek, kterej mě přišel dost hodně ujetej. Pokud se mnou nesouhlasíš, nic se neděje - je to pouze fórum názorů...
webovský editor
- Lemra
- Čestný člen

2 Miho: jasně, trend ve vytváření stránek je jasnej, ale má to zatím pro běžnýho domácího uživatele jednu velkou nevýhodu: pokud nedisponuješ vlastním serverem + SW výbavou a odpovídající konektivitou, zbývá Ti nějaká forma hostingu. A tady je těžký založit svůj projekt na databázovým stroji + SQL... Navíc i to minimum grafiky někdy není optimální - třeba některý firemní prezentace bez grafiky neuděláš, protože tam není prakticky žádnej text (ani většinou ani myšlenka
)... navíc mě ukaž někoho, kdo napsal svůj úplně první web v ASP (viz začátek threadu - autor nevypadá na zkušenýho programátora)... jinak vývoj programování (samozřejmě nejen webovskýho) tak nějak stále odbočuje od textu a míří k objektům - proč psát pořád dokola to samý, když to lze umístit myší a překladač se postará... a pokud zdrojáku rozumíš, tak ušetřenej čas použiješ na optimalizaci... lidi jsou prostě líný a čím jsou línější, tím vzniká víc zajímavejch produktů a nástrojů. A netýká se to jen webu a aplikací, jde o komplexní problematiku - základy baráku můžeš vykopat s partou kámošů za prázdniny ručně, nebo si pozvat bagristu a mít to za víkend. Výslednej efekt je skoro stejnej...
Pouze jsem si dovolil reagovat na Janofa a jeho příspěvek, kterej mě přišel dost hodně ujetej. Pokud se mnou nesouhlasíš, nic se neděje - je to pouze fórum názorů...
..