Project:RADIOACTIVE by azgard 30%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Větráky sou dost neprakticky umístěný, řekl bych že ten v bočnici je uplně zbytečnej a ten vzadu taky. Já mám rozhodně větší pec a mám jen 120ku vepředu :sad:. Méně je někdy více..... ( méně světel je vždycky nejvíce )
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

XPM píše:pěkný vysavač, z tohodle už větší kolotočárnu neuděláš, nebo jo :twisted:
uvidíme :-D :twisted:
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

no tie vetraky nic moc.
zdroj svetla by nemal byt vidiet.
skrinka tiez nebola robena pre modding a je problem spravit z nej pekny mod.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

skrinka tiez nebola robena pre modding a je problem spravit z nej pekny mod.
taky si myslim!Podle mne jsou nejlepsi skrinky ktere maji jednoduchy tvar, a nemaji ruzne vymozenosti od vyroby :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já tuhle case prostě nějak nemám rád. Vnitřní uspořádání absolutně nevyřešený - slabej materiál, apod. A je to takový "nadělávaný" tím rádoby zajímavým předkem. Ten ale působí hrozně plastově (vím, že je) a to moc té case nepřidává...podle mě by potřebovala pořádnou úpravu interiéru a lepší okno v bočnici a samozřejmě i nějakou zajímavou modifikaci předku. :wink:
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

nic mi to nerika,nijak to na me nepusobi...aspon bych co nejvic poklidil kabely
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

nejvíce je tam rusivej ten kabel co vede k disku....celej disk bych popostrcil k tomu intake vetraku aby tam tak necumel a pak by se dalo udelat neco i s napajecim kablikem :wink: ale dystak se rid heslem staci, dys se to libi tobe a to je hlavni...a nazor ostatnich ti muze bejt ukradenej... ale tim nechci urazet ostatni je dobre kdys nekomu poradite co este poupravit...
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

mee.too píše:nejvíce je tam rusivej ten kabel co vede k disku....celej disk bych popostrcil k tomu intake vetraku aby tam tak necumel a pak by se dalo udelat neco i s napajecim kablikem :wink: ale dystak se rid heslem staci, dys se to libi tobe a to je hlavni...a nazor ostatnich ti muze bejt ukradenej... ale tim nechci urazet ostatni je dobre kdys nekomu poradite co este poupravit...
mno tak ten disk už víc postrčit nejde ale posunul sem ho o jednu pozici nahoru a ten modrej ide sem strčil pod něj :)
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

azgard píše:
mee.too píše:nejvíce je tam rusivej ten kabel co vede k disku....celej disk bych popostrcil k tomu intake vetraku aby tam tak necumel a pak by se dalo udelat neco i s napajecim kablikem :wink: ale dystak se rid heslem staci, dys se to libi tobe a to je hlavni...a nazor ostatnich ti muze bejt ukradenej... ale tim nechci urazet ostatni je dobre kdys nekomu poradite co este poupravit...
mno tak ten disk už víc postrčit nejde ale posunul sem ho o jednu pozici nahoru a ten modrej ide sem strčil pod něj :)
proc nejde posunout ...nesedej diry ci co..nebo uz dyisk narazi na tu mrizku???
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

mee.too píše:
azgard píše:mno tak ten disk už víc postrčit nejde ale posunul sem ho o jednu pozici nahoru a ten modrej ide sem strčil pod něj :)
proc nejde posunout ...nesedej diry ci co..nebo uz dyisk narazi na tu mrizku???
narazi na tu mrizku :x
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Mam skoro to stejny-predchozi model tohoto. Akorat je to dost hlucny co? ja se ted zacnu zabivat ztisenim kompu a jak to dodelam tak se chci pustit do nejakyho toho casemodu...
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Dugles píše:Mam skoro to stejny-predchozi model tohoto. Akorat je to dost hlucny co? ja se ted zacnu zabivat ztisenim kompu a jak to dodelam tak se chci pustit do nejakyho toho casemodu...
hlavně ten větrák ve předu :( , taky pude do kitiček :twisted:
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Hm, zatim tu jde do "kiticek" tvuj cestin ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

LOL a nemáš náhodou obráceně zdroj?podle mě to plexi má být dolů.
krtekm
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krtekm »

crash3r_cz píše:LOL a nemáš náhodou obráceně zdroj?podle mě to plexi má být dolů.
:lol: jj je to naopak. draty maji byt prece u te zadni steny ne. a plexi dolu. no nic. :lol:
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

krtekm píše:
crash3r_cz píše:LOL a nemáš náhodou obráceně zdroj?podle mě to plexi má být dolů.
:lol: jj je to naopak. draty maji byt prece u te zadni steny ne. a plexi dolu. no nic. :lol:
crash3r_cz seš uš trapnej uš asi 4 sem ti řek :stupid: že nevíš co s tím chci dělat a až to udělám tak si rejpej a uš nevotravuj! já to víím že je vobráceně!! :x
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Lamicz píše:Hm, zatim tu jde do "kiticek" tvuj cestin ;)
taky ji nesnášim :-D
krtekm
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krtekm »

Tak tu napis co by si chtel udelat. Urco se nejadou lidi kteri ti reknou jestli je to dobry napad nebo ne a jestli to bude fungovat atd. Lespi nez kdyz s tim najednou vyrukujes a pak se to tu bude hanit. Ale treba ne. Ja nevim. Treba to udelas uplne krute.
S tim zdrojem chces delat tedy co. Chces aby byl videt zeshora nebo proc ho mas otocenej. Napadlo me jen to ze bys chtel vyriznout diru do vrchu case aby byly videt vnitrnosti.
Povidej, sme zvedavi.
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

krtekm píše:Tak tu napis co by si chtel udelat. Urco se nejadou lidi kteri ti reknou jestli je to dobry napad nebo ne a jestli to bude fungovat atd. Lespi nez kdyz s tim najednou vyrukujes a pak se to tu bude hanit. Ale treba ne. Ja nevim. Treba to udelas uplne krute.
S tim zdrojem chces delat tedy co. Chces aby byl videt zeshora nebo proc ho mas otocenej. Napadlo me jen to ze bys chtel vyriznout diru do vrchu case aby byly videt vnitrnosti.
Povidej, sme zvedavi.
no řekněme něco jako tady http://metku.net/modgallery/detail.php?id=4126 :D
azgard
Začátečník
Začátečník

plexi

Příspěvek od azgard »

sem konečně sehnal plexisklo v baumaxu chtěl sem zelený ale neměli :(
tak sem koupil normální :-D eště jen sehnat šrouby....
toto příde na pravej bok (nákres radioactive) :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
a nasvítit tímhle(ilustrační foto):
Obrázek
a toto je můj nový pomocník :-D ing. AZGARD
Obrázek
omluvte kvalitu fotek, fotit moc neumim :oops:
Naposledy upravil(a) azgard dne úte 2. kvě 2006, 16:47, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“