Jak nerušit souseda bigbeatem.
Moderátor: CageJ
- Slezman
- Středně pokročilý

podle mě taky, molitan se ti bude hodit, až z toho všechno začneš cvokatit. Jinak opravdu pečlivě zvolená hmota. Tak ať ti něco doporučí, stejně si ale myslím, že to nestojí za to.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja som bol v takej miestnosti bratranec ma taku a tak ti poviem aj ked nema umele okna a dvere ten hluck je o dost mensi ako keby tam nic nebolo a robia to aj znamy ze je to lepsie,ale vseci maju rodinne alebo take kde su 2,4,6 rodin cize neviem ako by to dopadlo v panelaku ale myslim ze o takej 12 v noci by si ju mohol mat normalne pustenu a mozno by to aj pomohloAlois píše:ja jsme to zjistoval u stavebniho inzenyra na naky katedre pres hluk na CVUT v praze.,.tvrdil, ze proti zvuku funhguje jedine hmota...tzn nejaka tezka deska, podle nej molitany a vycpavky jsou k nicemujanof píše:aj ja by som chcel spravit vo svojej izbe zvukovu izolaciu aj som sa bvil s jednym znamym a on mi vravel ze dobre su tie molitanove alebo ake to su a 4 formatu (ta umelina co sa dava pod dosky(mainboard)v krabiciach)
a tym ked zaizolujes celu miestnost a nato das este nejaky obklad a ktomu umele okna a dvere a mas to pekne z dizajnerskeho hladiska a aj zo zvukoveho