Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- lord Morpheus
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No nevim presne ktery fany myslis, ale nehodlam je nijak schovavat, proto jsem nekupoval modry fany abych je pak schoval. Predni dva budou prekryty tim plexi co jsem dnes odvrtaval (bude na nem cerna folie) a na hornich a zadnich budou bud nejaky mrizky (klasicky chromovany nebo nejaky laserem rezany) nebo mozna spis nejaky mrizky co si vyrezu z plexi aby se hodily k celkovemu cerno/modremu designu.
Jo jeste mozna pod to plexi na prednich fanech by mohla prijit nejaka jemna mrizka, ale to uvidim az podle toho jak to bude vypadat
Jo jeste mozna pod to plexi na prednich fanech by mohla prijit nejaka jemna mrizka, ale to uvidim az podle toho jak to bude vypadat
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě, mě připadá škoda tam dávat tyhle mřížky, jsou moc pěkný, to ano, ale zbytečně zakrejou ty fany. Osobně bych tam dal něco decentnějšího.ZdenekSveda píše:ale nehodlam je nijak schovavat
A nevím, jak přesně plánuješ ten předek, ale možná by stálo za zamyšlení třeba z plexi obdelník (něco jako máš s těma mřížkama) a ten odsadit dopředu o nějakej 1-1,5cm a třeba i stříknout tou modrou...ale do toho bych asi udělal standardní kulatý díry a použil nějakej jinej materiál na mřížky (perforovanej plech nebo podobně). Ale to je jen můj nápad, samozřejmě nic nevnucuju...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No me se ty fany taky prave libi, jenze kdyz se pak zapnou, tak jde stejne videt jen normalni modre podsvicenej kruh a nema to zadnej tvar, takze ty mrizky co tam pred to chci dat by mely delat aspon nejakej zajimavej tvar kdyz za tim bude jen modry kolo. To se jeste uvidi. Nejdriv zkusim doresit moji verzi s tim ze jeste presne nevim jakou barvu budou mit ty paprsky mrizky, a kdyz se mi to nebude libit tak to udelam jinak. Je tezky si to predstavovat, takze uvidim az to vyzkousim. Ale diky moc za rady.
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes přebrousil ty mřížky co jsem včera odvrtával a začal je tvarovat. Zatím jsem to dělal jen horkovzdušnou pistolí, ale pro nástin situace jak si představuju že by to mělo vy finále vypadat to myslím stačí.
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:46, celkem upraveno 2 x.
- Radeon9550
- Začátečník
Ty vole to mi rikam perfektne odvedena prace!!!!Fakt huste provedeni toho krytu na ventilator.jak to tak vypada tak tady zacina zase jeden z krasnejch moduu Podle ceho si to ohybal pochybuju ze jen tak od ruky si to strefil
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Radeon9550
- Začátečník
A jakym postupem si to brousil???Vypada to dokonale vybrouseny este ty hrany by se daly mozna nejak prelestit ale krrrasa
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Lubitel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo mimochodem ted jeste resim dilema jestli to v zaveru udelat tou cernou tuning folii na skla nebo to přetmelit k te masce a přestříkat barvou, čímž bych mohl docílit toho že by to bylo dokola černé stejně jako zbytek masky a ke středu těch mřížek by se ta barva vytrácela, takže by šly krásně vidět ty modrý fany.
- iwhy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Naozaj krasne, az sa cudujem ze sa ti to podarilo ohnut pomocou teplovzdusnej pistole. Ja som ohybal tiez plexi (3mm) na tu istu case, ale teplovzdusnou to bol des. Krutilo sa to a ako celok to nechcelo drzat tvar.
Ohybal som to tak ze som vybral tu povodnu plastovu cast, zbrusil jednu zaslepku a dal ju do dolnej casti. Vyvrtal 4 diery na stranach masky pomocou ktorych som tam natiahol kus nejakej dihy (neviem co to je to taky ohybny drevolaminat alebo co). Po celej dlzke to malo pekne rovnaky radius.
Plexi som si asi na 10min nahrial v trube a hned na prvy krat sa mi to podarilo pekne ohnut. Bez namahy, oproti teplovzdusnej pistoly to bola fakt paradicka
Ohybal som to tak ze som vybral tu povodnu plastovu cast, zbrusil jednu zaslepku a dal ju do dolnej casti. Vyvrtal 4 diery na stranach masky pomocou ktorych som tam natiahol kus nejakej dihy (neviem co to je to taky ohybny drevolaminat alebo co). Po celej dlzke to malo pekne rovnaky radius.
Plexi som si asi na 10min nahrial v trube a hned na prvy krat sa mi to podarilo pekne ohnut. Bez namahy, oproti teplovzdusnej pistoly to bola fakt paradicka
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No sice nevim co je to "cudujem", ale opravdu jsem to tak ohnul horkovzdusnou pistoli na tom soudku. Krasne se to samo ohybalo vlivem pritazlivosti kdyz se to nahralo na urcitou teplotu (ta pistol ma jen dva stupne, tak jesm to delal ¨na ten vykonejsi, takze nevim jak teply to bylo). Ale neni to uplne dokonale, takze se to ted jeste chvili peklo v troube a ted se to pod zavazim chladi. Tak uvidim jak to dopadne.
- Radeon9550
- Začátečník
No rozhodne pak nahod fotky Na kolik stupnu v troube???
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No takže výsledky pečení v troubě jsou řekl bych dobré. Tím dolisováním se to vytvarovalo tak jak jsem chtěl, takže já jsem spokojen. Zítra to ještě finálně dobrousím a pak se uvidí jestli na to přijde folie nebo barva.
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne úte 18. dub 2006, 19:47, celkem upraveno 1 x.
- koza
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: