najlepsie hororove hry ake poznate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Určitě Blood I a Undying. Obě byly na svoji dobu nepřekonatelné :)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Pro mě je to série Silent Hill.
Večer-sluchátka-všichni spí = atmosféra,která se dá krájet.
Hrát to odpoledne nemá cenu,to se ta atmosféra strachu vytratí.

Ty duchové v Silent Hill 4 mi pořádně naháněli husí kůži.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Myslim ze atmosfera Condemned a F.E.A.R.u je dokonala (v tech 22<hodin s 5.1 zvukem a max detailama na 21" displayi s 1600x1200 a 4ms by asi udelalo sve :oops: :) ). Nevim ale ja to hral "jen" na 1024x768 max detaily a s 4.1 zvukem (samozrejme eax) a atmosfera byla naprosto dokonala. A neni nic lepsiho nez hrat ve 1:00AM a krecovite se rozhlizet po pokoji po kazdem kroku ve hre :).
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

FEAR jednoznacne, tu hru sjem prestal ztoho duvodu hrat apak sjem ji dohraval po odpolednech. Potil sjem se , presteval sjem rhat, chodil sjem od compu( hral jsme jen v noci ze zacatku) ta cervena me uplnbe nicila, zvuky.... :oops: :o
doom3 trochu....
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

xaero píše:Myslim ze atmosfera Condemned a F.E.A.R.u je dokonala (v tech 22<hodin s 5.1 zvukem a max detailama na 21" displayi s 1600x1200 a 4ms by asi udelalo sve :oops: :) ). Nevim ale ja to hral "jen" na 1024x768 max detaily a s 4.1 zvukem (samozrejme eax) a atmosfera byla naprosto dokonala. A neni nic lepsiho nez hrat ve 1:00AM a krecovite se rozhlizet po pokoji po kazdem kroku ve hre :).
Ty už paříš Condemned?Kde jsi ho prosím tě sehnal?Jinak abych se držel tématu-F.E.A.R. měl tu správnou atmosféru,ale člověk se do toho musel umět položit.Rozhodně to několikanásobně smetlo Dooma,kterej byl pouze o lekání.F.E.A.R. mě dokázal udržet v soustavný tenzi-a tak by atmosféra hororu měla vypadat.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Swat píše:Ty už paříš Condemned?Kde jsi ho prosím tě sehnal?
Treba ma Xbox360... :)

No me nejhorsi prislo AvP1 za marinaka, ten radar jak pipal kdyz se neco pohlo (dvere, vetrelec) byl na me moc. Dost munice sem vystrilel do temnych koutu jen tak pro jistotu ze tam nic neni... FEAR byl v pohode, malech holek se nebojim :wink:
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

U mě jednoznačně vedou alien vs predator a resident evil 2. tyhle dvě hry mě v té době uplně dostali. Ještě teď si pamatuju jak sem kolem 5 ráno poslouchal pípání detektoru pohybu a zběsile máchal myší kde ten alien kua je?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem se nejvíc lekal (ani se nedá říct, že bál) u Aliens vs Predator 2 ... to jsem v noci hrát nemoh :oops:

Jinak demo FEAR taky nebylo špatny, hral jsem to nekolikrát, ale lek jsem se pokaždý ...
Goldnoob team proud member!
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Dr.Evil píše:
Swat píše:Ty už paříš Condemned?Kde jsi ho prosím tě sehnal?
Treba ma Xbox360... :)

No me nejhorsi prislo AvP1 za marinaka, ten radar jak pipal kdyz se neco pohlo (dvere, vetrelec) byl na me moc. Dost munice sem vystrilel do temnych koutu jen tak pro jistotu ze tam nic neni... FEAR byl v pohode, malech holek se nebojim :wink:
tak to jsi to si nedohral, nebo jsi hral demo, nebo jsi to hral ve dne. protoze 90%lidi se proste u toho bala, nebo mela alespon stisneny pocit, tazke mi netvrd ze ty se nebojis.
a kdyz se teda nebojis malejch holek tak by jsi se mel podivat na tenhle film
Obrázek
Obrázek
apak dke se tvurci FEAR inspirovaly :wink:
posheldnuti mi netvrd ze jsi se nebal( koukni na to v noci, sam a po tme)
(je to od stejnyho tvurce jako The Ring japonsak verze) SADAKO.....divka od vedle..LOL
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Mno condemned jsem hral jen demo (bohuzel :( )
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

hlupak píše:...
Nenavist sem videl uz nekdy loni v lete, nebyl to spatnej film (hlavne Sarah Michelle Gellar :razz: ), ale nebal sem se u nej, napinavy/lekaci momenty tam byly, ale to je tak vsechno.
FEAR sem hral celej jak ve dne, tak v noci (kdo by vydrzel cekat az se setmi). Netvrdim ze sem se nescetnekrat nelekl,ale nepocitoval sem takovej ten dlouhej,tahlej strach (maximalne sem sel na zachod velice opatrne :oops:).
Driv sem se u her bal vic, pac sem byl mladsi a bylo to vic o lidske fantasii...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

U her stejne tak jako u filmů je to o atmosféře a čase, kdy to človek hraje. Např. zminovanej Doom III může v poledne působit jako komedie, ale hrát to ve slušnym nastavení grafiky, s přimeřeně hlasitým zvukem v noci a sám, tak se človek občas pekne lekne a atmosfera je slušná. Zrovna tak FEAR.

Osobne jsem se kdysi celkem bál u Alone in the Dark 1, Ecstatica atd.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Ja som "za" AvP 1,2 taktiez Undying sa dal.. No a DOOM3, ked som ho hral 1x bolo to huste :roll:
!Bruce!
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !Bruce! »

Painkiller ,Doom 3 a jinak další hororové hry neznám...
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

- F.E.A.R. !!!! a AvP 1.... a tiez Nosferatu - Malachiho Hnev...ten som ani nedohral...
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

osobne jsem nejvice nadsen co se tyce atmosfery a pocitu strachu z novinky CONDEMNED, je to hra ve ktere jsem se po dlouhe dobe bal tak ze jsem se ve hre bal otocit, abych nevidel figuriny co se za mnou z niceho nic objevovaly (vzpomente na moje slova az to budete hrat a budete ve zrusenem obchode s figurinama...) to byla scena ktera pokorila vse co jsem videl v Silent Hillech a podobne, ta hra je absolutni STRACH a uzkost... doporucuju vsem...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

OBR píše:osobne jsem nejvice nadsen co se tyce atmosfery a pocitu strachu z novinky CONDEMNED, je to hra ve ktere jsem se po dlouhe dobe bal tak ze jsem se ve hre bal otocit, abych nevidel figuriny co se za mnou z niceho nic objevovaly (vzpomente na moje slova az to budete hrat a budete ve zrusenem obchode s figurinama...) to byla scena ktera pokorila vse co jsem videl v Silent Hillech a podobne, ta hra je absolutni STRACH a uzkost... doporucuju vsem...
Mě to demo taky dostalo,jen nemůžu sehnat plnou,Kde jsi jí prosím tě sehnal?Už bych to taky pařnul.Dík.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

koupil jsem Condemned v nemecku... za 26EUR
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Tak F.E.A.R bol naozaj uzasny co sa tyka atmosfery, pri niektorych momentoch s tym dievcatim sa clovek poriadne lakol.
Doom 3 bol tiez dobry, hlavne ked nikde nic a ked sa to cakalo najmenej, tak z poza chrbta vyletel s revom zombik. :-D
No a este Sillent Hill...
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Málem sem zapoměl!
Silent Hill :)Doom 3 jsem hrál v noci, s kvalitnim ozvučením a slušnou grafikou a fakt sem se nebál, asi proto že tam nebylo nic vydět :-D pravda asi 3 lekací scény tam byly ale při hraní sem se nebál....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“