Video: TV Tuner LeadTek WinFast TV 2000XP Expert
- lada
- Začátečník
-
- Jacques
- Žlutá karta Bazar
Quicktime
Mrknu na to, a myslím že tam je.......
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám tam Quictime i Leadteka a šlape to jak vínolada píše:jen takovej typ mrknite jestli nemate nainstalovane quictime prehravac pokud ano tak vam bude soft od lesdteku padat me to stalo tejdem patrani a odskousel jsem to uz na 6 pocitacich s xp sp1 a na vsech se tyto dva programi nesnesou.
Tím to nebude.
- Jacques
- Žlutá karta Bazar
Quicktime grrrrr!!!!
Tak u mě to bylo tím Quictimem, musel jsem ho odinstalovat a pak ještě ručně vyčistit registry..........a tuner šlape jak víno
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
- lada
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Mastero
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Quictimem to opravdu není. Ono je několik ovladačů WinFast. No, a někdo má ten starší, který neřeší problém Quictime a Nero_6., a jiný má novější ovladače, které právě již řeší konflikt s Quictime i Nero_6.Dzin píše:Mám tam Quictime i Leadteka a šlape to jak vínolada píše:jen takovej typ mrknite jestli nemate nainstalovane quictime prehravac pokud ano tak vam bude soft od lesdteku padat me to stalo tejdem patrani a odskousel jsem to uz na 6 pocitacich s xp sp1 a na vsech se tyto dva programi nesnesou.
Tím to nebude.
...takže je to vysvětlený.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- milosh
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekdo tu psal ze mu karta nenahrava zvuk. Mrkni na to, jestli mas z tv karty zapojeny kablik do zvukovky a spravne nastaveny vstup/vystup. Poznas to tak jestli muzes mysi ovladat hlasitos - koleckem. Taky me to trapilo, uz jsem to nastavil a pohoda
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
- vesničan
- Začátečník
Mám ji
Mám tenhle TV tuner, ale jediný co mi vadí je, že nemůžu chytnout programy v maximální kvalitě a ta karta tomu přidává takový krásný barevný mravence, že z pořadů nic nemám... ona to prej dělá graf. karta a v dodávanym softwaru je políčko, kterym se ta funkce vypíná, ale na windovsu XP to nefunguje... takže mám po koukání a budu muset počkat až jednoho krásnýho dne v daleké budoucnosti zavedou kabelovku k nám do vesnice:(
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám ji
To je signálem nebo rušenim, zdrojem atd. za to karta nemuže.Dával sem tady návod na připájení odporu an antenu a case si musiš odrušit sam.vesničan píše:Mám tenhle TV tuner, ale jediný co mi vadí je, že nemůžu chytnout programy v maximální kvalitě a ta karta tomu přidává takový krásný barevný mravence, že z pořadů nic nemám... ona to prej dělá graf. karta a v dodávanym softwaru je políčko, kterym se ta funkce vypíná, ale na windovsu XP to nefunguje... takže mám po koukání a budu muset počkat až jednoho krásnýho dne v daleké budoucnosti zavedou kabelovku k nám do vesnice:(
- vesničan
- Začátečník
Re: Mám ji
aha a nemohl by si říct v kterym threadu si to řešil?Dzin píše:To je signálem nebo rušenim, zdrojem atd. za to karta nemuže.Dával sem tady návod na připájení odporu an antenu a case si musiš odrušit sam.vesničan píše:Mám tenhle TV tuner, ale jediný co mi vadí je, že nemůžu chytnout programy v maximální kvalitě a ta karta tomu přidává takový krásný barevný mravence, že z pořadů nic nemám... ona to prej dělá graf. karta a v dodávanym softwaru je políčko, kterym se ta funkce vypíná, ale na windovsu XP to nefunguje... takže mám po koukání a budu muset počkat až jednoho krásnýho dne v daleké budoucnosti zavedou kabelovku k nám do vesnice:(
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: hmm
tady lepe hledejvesničan píše:hledal sem ještě před tim než sem ti psal, ale nic sem nenašel...Dzin píše:2 vesničan: V nekolika si tu novej tak ti poradim nahoře je čudlik hledáni tam je vše.....
- vesničan
- Začátečník
Našel sem
tak sem to našel, ale nepochopil sem, jak v tom threadu píšeš, že se má na anténí ono napájet odpor a pak píšeš hodnoty, co se udávaj u kondenzátoru, tak to nechápu...Dzin píše:tady lepe hledejvesničan píše: hledal sem ještě před tim než sem ti psal, ale nic sem nenašel...
- vesničan
- Začátečník
Je to bezpečný?
Tak sem to zhotovil... ale je to vůbec bezpečný? Já jenom aby se mi ten igeliťák nepřiškvařil nebo aby se neškvařil celej komp!
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je to bezpečný?
Nemá o co, pokud to udeláš tak jak máš.vesničan píše:Tak sem to zhotovil... ale je to vůbec bezpečný? Já jenom aby se mi ten igeliťák nepřiškvařil nebo aby se neškvařil celej komp!
Proste se to nesmi dotykat ničeho mechanického ani horkého to zvladneš....