Video: TV Tuner LeadTek WinFast TV 2000XP Expert

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

jen takovej typ mrknite jestli nemate nainstalovane quictime prehravac pokud ano tak vam bude soft od lesdteku padat me to stalo tejdem patrani a odskousel jsem to uz na 6 pocitacich s xp sp1 a na vsech se tyto dva programi nesnesou.
Jacques
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Quicktime

Příspěvek od Jacques »

Mrknu na to, a myslím že tam je.......
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

lada píše:jen takovej typ mrknite jestli nemate nainstalovane quictime prehravac pokud ano tak vam bude soft od lesdteku padat me to stalo tejdem patrani a odskousel jsem to uz na 6 pocitacich s xp sp1 a na vsech se tyto dva programi nesnesou.
Mám tam Quictime i Leadteka a šlape to jak víno :lol:
Tím to nebude.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jacques
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Quicktime grrrrr!!!!

Příspěvek od Jacques »

Tak u mě to bylo tím Quictimem, musel jsem ho odinstalovat a pak ještě ručně vyčistit registry..........a tuner šlape jak víno :-D
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

jsem rad ze jsem pomohl nevim cim to je ale me to na zadne sestave neslapalo spolecne pokud ti to jede spolecne upresni prosim co presne mas za system a jake verze mas nainstalovane dik.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

lada píše:jsem rad ze jsem pomohl nevim cim to je ale me to na zadne sestave neslapalo spolecne pokud ti to jede spolecne upresni prosim co presne mas za system a jake verze mas nainstalovane dik.
Pokud to byla otázka na mě, tak Quictime 6.3, Win XP,Me.
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Taky přemýšlím o této kartě, ale viděl jsem recenzi na Leadtek Winfast TV USB II (2700,-) a autor prý lepší tunerku neviděl, ale pak jsem se díval i na Leadtek WF DV2000 (2200,-). Takže nevím do které jít. Má tu někdo některou z nich/ srovnání, thx...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Dzin píše:
lada píše:jen takovej typ mrknite jestli nemate nainstalovane quictime prehravac pokud ano tak vam bude soft od lesdteku padat me to stalo tejdem patrani a odskousel jsem to uz na 6 pocitacich s xp sp1 a na vsech se tyto dva programi nesnesou.
Mám tam Quictime i Leadteka a šlape to jak víno :lol:
Tím to nebude.
Quictimem to opravdu není. :) Ono je několik ovladačů WinFast. No, a někdo má ten starší, který neřeší problém Quictime a Nero_6., a jiný má novější ovladače, které právě již řeší konflikt s Quictime i Nero_6.
...takže je to vysvětlený. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Nekdo tu psal ze mu karta nenahrava zvuk. Mrkni na to, jestli mas z tv karty zapojeny kablik do zvukovky a spravne nastaveny vstup/vystup. Poznas to tak jestli muzes mysi ovladat hlasitos - koleckem. Taky me to trapilo, uz jsem to nastavil a pohoda :-D
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
vesničan
Začátečník
Začátečník

Mám ji

Příspěvek od vesničan »

Mám tenhle TV tuner, ale jediný co mi vadí je, že nemůžu chytnout programy v maximální kvalitě a ta karta tomu přidává takový krásný barevný mravence, že z pořadů nic nemám... ona to prej dělá graf. karta a v dodávanym softwaru je políčko, kterym se ta funkce vypíná, ale na windovsu XP to nefunguje... takže mám po koukání a budu muset počkat až jednoho krásnýho dne v daleké budoucnosti zavedou kabelovku k nám do vesnice:(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám ji

Příspěvek od Dzin »

vesničan píše:Mám tenhle TV tuner, ale jediný co mi vadí je, že nemůžu chytnout programy v maximální kvalitě a ta karta tomu přidává takový krásný barevný mravence, že z pořadů nic nemám... ona to prej dělá graf. karta a v dodávanym softwaru je políčko, kterym se ta funkce vypíná, ale na windovsu XP to nefunguje... takže mám po koukání a budu muset počkat až jednoho krásnýho dne v daleké budoucnosti zavedou kabelovku k nám do vesnice:(
To je signálem nebo rušenim, zdrojem atd. za to karta nemuže.Dával sem tady návod na připájení odporu an antenu a case si musiš odrušit sam. :wink:
vesničan
Začátečník
Začátečník

Re: Mám ji

Příspěvek od vesničan »

Dzin píše:
vesničan píše:Mám tenhle TV tuner, ale jediný co mi vadí je, že nemůžu chytnout programy v maximální kvalitě a ta karta tomu přidává takový krásný barevný mravence, že z pořadů nic nemám... ona to prej dělá graf. karta a v dodávanym softwaru je políčko, kterym se ta funkce vypíná, ale na windovsu XP to nefunguje... takže mám po koukání a budu muset počkat až jednoho krásnýho dne v daleké budoucnosti zavedou kabelovku k nám do vesnice:(
To je signálem nebo rušenim, zdrojem atd. za to karta nemuže.Dával sem tady návod na připájení odporu an antenu a case si musiš odrušit sam. :wink:
aha a nemohl by si říct v kterym threadu si to řešil?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 vesničan: V nekolika si tu novej tak ti poradim nahoře je čudlik hledáni tam je vše..... :wink:
vesničan
Začátečník
Začátečník

hmm

Příspěvek od vesničan »

Dzin píše:2 vesničan: V nekolika si tu novej tak ti poradim nahoře je čudlik hledáni tam je vše..... :wink:
hledal sem ještě před tim než sem ti psal, ale nic sem nenašel...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: hmm

Příspěvek od Dzin »

vesničan píše:
Dzin píše:2 vesničan: V nekolika si tu novej tak ti poradim nahoře je čudlik hledáni tam je vše..... :wink:
hledal sem ještě před tim než sem ti psal, ale nic sem nenašel...
tady lepe hledej
vesničan
Začátečník
Začátečník

Našel sem

Příspěvek od vesničan »

Dzin píše:
vesničan píše: hledal sem ještě před tim než sem ti psal, ale nic sem nenašel...
tady lepe hledej
tak sem to našel, ale nepochopil sem, jak v tom threadu píšeš, že se má na anténí ono napájet odpor a pak píšeš hodnoty, co se udávaj u kondenzátoru, tak to nechápu...
vesničan
Začátečník
Začátečník

Je to bezpečný?

Příspěvek od vesničan »

Tak sem to zhotovil... ale je to vůbec bezpečný? Já jenom aby se mi ten igeliťák nepřiškvařil nebo aby se neškvařil celej komp! :cry:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Je to bezpečný?

Příspěvek od Dzin »

vesničan píše:Tak sem to zhotovil... ale je to vůbec bezpečný? Já jenom aby se mi ten igeliťák nepřiškvařil nebo aby se neškvařil celej komp! :cry:
Nemá o co, pokud to udeláš tak jak máš. :)
Proste se to nesmi dotykat ničeho mechanického ani horkého to zvladneš....
vesničan
Začátečník
Začátečník

no

Příspěvek od vesničan »

... ale teda moc to nepomáhá... no taky mám jen pokojovou anténu. :x
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: no

Příspěvek od Dzin »

vesničan píše:... ale teda moc to nepomáhá... no taky mám jen pokojovou anténu. :x
To je o nicem dobrá antena je základ.... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“