Nejsem pařez... argumenty pro rozšíření jsou ale jasné ale jen zdánlivě:
Nejraději bych přešel (asi je na čase) na šíři o stupeň větší... výše to nemá smysl. Považte sami, proč se knížky nedělají na šířku... extrémně blbě se totiž čtou řádky které mají véce než 100 znaků (kdysi jsem se zajímal o typografii, dělal jsem i v reklamce).
Popravdě řečeno i to forum... taky bych hi zafixoval na 1024... Podívejte se na něj sami (z jistým odstupem) - to není text, to jsou ležící špagety... Nebudu ale do toho zasahovat...
Rozměry PCT
- joro
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- xp master
- Čestný člen

- Wilik
- Administrátor

- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ale notak! ohleduplnost........
Kdybys raději nekecal ....PAJA píše:.............
tak jsem rad ze existuje aspon jeden ohleduplnej clovek.... schvalne co je asi jednodusi CIST "UZKOU" NUDLI nebo SKROLOVAT SEM TAM??? nechal bych to tak aby to bylo pouzitelne i pro 800x600....
PS: uz treba ALIEN sem hodil prouzek ktery zvetsuje forum.... neni to ono!!!
Můj podpis je navržen a schválen (administrátory) tak, aby ani v rozl. 800x600 nerozšiřoval stránky mimo obrazovku (vynucený horizontální scrollbar) ..... pokud máš ale vlevo otevřený okno OBLÍBENÉ a v pravo ještě ICQ .... tak se potom nediv, že to v 800x600 zrovna vypadá ČUDNĚ ....
- etien
- Nováček

- Quixote
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: REKLAMA
Kolko by to tak asi malo byt?VLKOUN píše:Ale jeste to muzeme udelat tak, ze ten kdo bude mesicne prispivat na platy autorum a provoz webu, tak mu na jeho IP udelame cisty web bez reklam a v pozadovanem rozliseni