Rozměry PCT

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
joro
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Šíře

Příspěvek od joro »

Nejsem pařez... argumenty pro rozšíření jsou ale jasné ale jen zdánlivě:

Nejraději bych přešel (asi je na čase) na šíři o stupeň větší... výše to nemá smysl. Považte sami, proč se knížky nedělají na šířku... extrémně blbě se totiž čtou řádky které mají véce než 100 znaků (kdysi jsem se zajímal o typografii, dělal jsem i v reklamce).

Popravdě řečeno i to forum... taky bych hi zafixoval na 1024... Podívejte se na něj sami (z jistým odstupem) - to není text, to jsou ležící špagety... Nebudu ale do toho zasahovat...
xp master
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od xp master »

Co se týče fóra, tak se to dá vyřešit dalším stylem :wink:
Co se týče "dlouhých špaget", je to věc osobního názoru, já zase nemám rád, když musím číst text, který je úplně nahoře, nebo úplně dole, uprostřed to je prostě nejpohodlnější (mám 19" v 1280x1024), takže u úzkých textů musím scrollovat :(
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Myslim, ze co se tyce fora, je to s delkou v pohode...

kdo ma vysoky rozliseni a nerad scrolluje, tak ma spagety... kdo rad scrolluje, tak si muze stahnout prohlizec a spagety mit nebude... a tem ostatnim s malym rozlisenim by pevna delka stejne nepomohla...
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

800x600 je optimální rozlišení pro tuhle pětiletku. Pomalu už se ale učte dělat stránky tak, aby vypadaly dobře jak v 1600x1200, tak i v 192x256. Protože doba mobilních zařízení začíná a jestli jste někdy viděli stránky PCT na iPAQu, tak je to dost k zblití a člověk by si ukroutil ruku!
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ale notak! ohleduplnost........

Příspěvek od aliencz »

PAJA píše:.............
tak jsem rad ze existuje aspon jeden ohleduplnej clovek.... schvalne co je asi jednodusi CIST "UZKOU" NUDLI nebo SKROLOVAT SEM TAM??? nechal bych to tak aby to bylo pouzitelne i pro 800x600....
PS: uz treba ALIEN sem hodil prouzek ktery zvetsuje forum.... neni to ono!!! :(
Kdybys raději nekecal .... :P
Můj podpis je navržen a schválen (administrátory) tak, aby ani v rozl. 800x600 nerozšiřoval stránky mimo obrazovku (vynucený horizontální scrollbar) ..... pokud máš ale vlevo otevřený okno OBLÍBENÉ a v pravo ještě ICQ .... tak se potom nediv, že to v 800x600 zrovna vypadá ČUDNĚ .... :D A dej mi svátek .... jako já Tobě ...
etien
Nováček
Nováček

Příspěvek od etien »

Uvítal bych ,kdyby stránky reagovaly na úpravu Velikost textu>velké>největší v zájmu lepší čitelnosti díky
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: REKLAMA

Příspěvek od Quixote »

VLKOUN píše:Ale jeste to muzeme udelat tak, ze ten kdo bude mesicne prispivat na platy autorum a provoz webu, tak mu na jeho IP udelame cisty web bez reklam a v pozadovanem rozliseni :old5:
Kolko by to tak asi malo byt?
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“