Kreed
Moderátor: Baneshee
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To, že by mel hnusnou grafiku je to poslední čeho se bojimOBR píše:Tak co uz jsi zvracel z toho Kreeda? Ja uz davno,preji prijemnou zabavu u totalne nejhnusnejsi hry tohoto roku,299 je sice super, maj ji za tuhle cenu i u nas v Globusu.Ale to Firestarter za stejnou cenu je lepsi(alespon graficky)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle me je to to totalni blbost. JE sice dlouha ale jenom proto ze 20 minut jdete tam a 20 minut zpatky po 3 misi me to zacalo nudit. Dohral jsem to s nejvetsi moznou davkou trpelivosti, ale ten konec byl naprosto o nicem.Za 3 stovky je to akorat dobre jako sitova hra. Hodne podobna CS akorat bez botu.
- Butch
- Středně pokročilý

Kámoš to hrál a řílkal, že to je ztráta času.
Akorát prej potvory jsou pěkné graficky.
Akorát prej potvory jsou pěkné graficky.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No hadal bych se jestli je Firestarter skvela parba. Nainstaloval jsem demo a prislo mi to... no dobry to nebylo 
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To Sent: Tak co, uz ho mas? Hrajes? Ja sem pro nej byl pred chvili na poste, akorat mi to nejde pustit, vypisuje to nejakou chybu ( notebook P4 1,8GHz, G4MXGO, 256 DDR). Minimalni pozadavky splnuju, ale to je fuck, nebudu to resit, za par dnu si slozim herni masinu a tam to vyladim.
Btw: Kolik si mel v krabici cedecek?
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Melo by to dorazit (podle mailu) dneska maximalne zitra, takze ti dam pak hned vedet kolik CD tam bylo a jestli to na mojem PC šlapeTornquist píše:To Sent: Tak co, uz ho mas? Hrajes? Ja sem pro nej byl pred chvili na poste, akorat mi to nejde pustit, vypisuje to nejakou chybu ( notebook P4 1,8GHz, G4MXGO, 256 DDR). Minimalni pozadavky splnuju, ale to je fuck, nebudu to resit, za par dnu si slozim herni masinu a tam to vyladim.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vsude pisou ze prvni tretina hry je na bobek, ale pak se to dost zlepsi. Snad ten zacatek prekousnu...OBR píše:Tento graficky blivajz slape na GeForce 2 MX,AthlonXP 1600+,256RAM 266 - VYZKOUSENO!
Az uvidis ty ty textury na tech obludach(jak si s nimi svetlo hraje) Jsem zvedavej na reakci.
A hlavne hratelnost je tak bidna,ze jsem skoncil v druhem levelu a uninstall.
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Carlos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze mi to poslali nejak turbo rychle...
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na www.doupe.cz to dostalo snad kolem 85.roxik píše:kdyz za to dam tech 299.- tak to dohraju tak jako tak
btw podle recenzi to nejni nejaka katastrofa. grafika pekna, dabing....
dneska mi prisel mail, ze hru posilaji (objednaval jsem v nedeli)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
drzim ho uz v ruce... ceska posta sux... pekne me nas*ali ale mam ho...
doma ho soupnu do pc a uvidim - nejradsi bych ho testnul hned ale na tom ščotu u nas v praci ani omylem nepojede
btw zvlastni pocit rozbalovat originalku....
edit: na krabici pisou, ze podporuje doslova "technilogii EAX".. tak nevim
doma ho soupnu do pc a uvidim - nejradsi bych ho testnul hned ale na tom ščotu u nas v praci ani omylem nepojede
oldskool pc - xbox - xbox360
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsou dvě možnosti: bud ho zkus v práci, nebo jdi homeroxik píše:drzim ho uz v ruce... ceska posta sux... pekne me nas*ali ale mam ho...
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...