Skus napisat do bazaru ci nema tu sponu niekto doma nahodou volnu
Napr k spominanym TT chladicom je pri instalacii na 940/939/754 a socket A druha spona je (TT dodava vzdy tieto spony dve pretoze na 775 a 478 je pouzitie obidvoch nutnost) nevyuzita (u a64 je lepsie nechat originalnu plastovu podlozku a pre socket A sa da na vrchnu stranu pouzit mensie hacko urcene prave pre socketA) teda zase ostane jedna spona volna.
Skus to tam dat snad sa niekto najde
Ja ju mam od TT bigtyphoon ktory som predal bez nej nakolko isiel ten chladic znovu na s939
No každopádně mám stejnej blok jako ty ...Ohledně té spony od jsc...psal sem jim, ať se na to mrknout zdali se to pod to vejde, tak teď čekám na odpověď....pokud s tim budou nějaký těžkosti...tak si to normálně koupím od alphacoolu to co máš ty
Intel Core 2 2,66GHz@3,6Ghz; Gigabyte N680SLI;
Nvidia 8800GTX, 2x Corsair Dominator 1100Mhz; 2x 80GB Western digital, 3x 320GB WD, SoundBlaster Live; Toshiba DVD-ROM 16x; Pioneer DVD-RW DualLayer; Yesico 560W; Watercooling set by Alphacool; a všechno je schovaný v Thermaltake Supertower Xaser III; Monitor Iiyama 22" LCD + ozvučení by Genius Theater set.
no ja bych to neresil a poridil rovnou tu sponu. Jako fakt to na to pasuje uplne suprove a hlavne uz to mas od nekoho overeny.
Jediny co jsem s tim delal bylo to ze jsem v ty drazce na tom bloku nechal to raminko ze stary spony aby se blok neprotacel (pasuje dovnitr ty spony od alphacoolu) kdyz ho utahujes a dal tam jeste destnik jako podlozku abych nerozstipnul to plexi uzkym sroubkem (M4)
oilik píše:no ja bych to neresil a poridil rovnou tu sponu. Jako fakt to na to pasuje uplne suprove a hlavne uz to mas od nekoho overeny.
Jediny co jsem s tim delal bylo to ze jsem v ty drazce na tom bloku nechal to raminko ze stary spony aby se blok neprotacel (pasuje dovnitr ty spony od alphacoolu) kdyz ho utahujes a dal tam jeste destnik jako podlozku abych nerozstipnul to plexi uzkym sroubkem (M4)
No tak já to řeším...z německa mně to dojde daleko později, kdežto tady to budu mít hned druhej den...jinak odepsali mně, psali, že 2cm blok tam půjdu uchytit v klidu. Tak to kupuju
Ale jinak fakt díky moc
Nvidia 8800GTX, 2x Corsair Dominator 1100Mhz; 2x 80GB Western digital, 3x 320GB WD, SoundBlaster Live; Toshiba DVD-ROM 16x; Pioneer DVD-RW DualLayer; Yesico 560W; Watercooling set by Alphacool; a všechno je schovaný v Thermaltake Supertower Xaser III; Monitor Iiyama 22" LCD + ozvučení by Genius Theater set.
Ted koukam co sis vybral za sponu. Ona je hodne siroka - pozor na to aby to pasovalo i na ty fitinky co ma blok na sobe. Jestli uz si myslel i na tohle, tak se omlouvam, ale skro bych rek ze na to hodne lidi zapomene, protoze ja na to taky skoro zapomel a malem koupil podobnou sirokou kterou tam pak ale uz nenasadis kvuli tem fitinkam nahore na bloku ...¨
a jeste dalsi vec - jestli ty fitinky opravdu pasujou do ty mezery v ty spone (me osobne pripada ze ne), tak tu sponu budes muset navliknout na ty hadice jeste pred tim nez je prisroubujes k bloku nebo radiatoru pripadne cerpadlu, takze manipulace s tim bude dost hrozna. Leda ze ty pricniky po stranach uriznes a neskroutis celou sponu a nejspis to nebude vypadat ani moc pekne . Takze ta spona co ti doprucuju je opravdu mnohem lepsi (za predpokladu ze mas stejnej blok)
oilik píše:a jeste dalsi vec - jestli ty fitinky opravdu pasujou do ty mezery v ty spone (me osobne pripada ze ne), tak tu sponu budes muset navliknout na ty hadice jeste pred tim nez je prisroubujes k bloku nebo radiatoru pripadne cerpadlu, takze manipulace s tim bude dost hrozna. Leda ze ty pricniky po stranach uriznes a neskroutis celou sponu a nejspis to nebude vypadat ani moc pekne . Takze ta spona co ti doprucuju je opravdu mnohem lepsi (za predpokladu ze mas stejnej blok)
No to maš vlastně pravdu...na to sem nepomyslel...já sem jen chtěl preferovat tuzemský obchody, před dovozem z denmarku...ale asi si koupím tu co máš ty...to bude rozumější. Mám nachlup stejnej blok jako ty.
No tak nevím...blbé je, že ta tvoje spona je hodně dobrá...ale nejde sehnat nikde jinde než z německa....a to by se jako hafo prodražilo...a v jsc prodávají už jenom tu tlustou...to je naprd....asi vykuchám boxovanej chladič a bude no. Respektive můžu jim napsat jestli ji budou tu hubenou sponu ještě dodávat...a jestli né..tak to je blbé :-/
T tlusta uz se nedela a asi uz delsi dobu. Obe dve vyraby jedina firma a obe se tim padem musej dovazet z nemecka. Takze nevim proc ti tu tlustou prodat chtej a hubenou ne. Zkus se zeptat na www.casemodding.cz kde taky rad nakupuju a bezne dodavaj veci ktery v e-shopu nemaj ....
oilik píše:T tlusta uz se nedela a asi uz delsi dobu. Obe dve vyraby jedina firma a obe se tim padem musej dovazet z nemecka. Takze nevim proc ti tu tlustou prodat chtej a hubenou ne. Zkus se zeptat na www.casemodding.cz kde taky rad nakupuju a bezne dodavaj veci ktery v e-shopu nemaj ....
JJ super...zkusím jim napsat, protože nemají k tomu nexxxusu obrázek..tudíž nevím jestli to je tlusťoch nebo hubeňour, ale stejně navíc nemají žádnýho skladem. Tak jim pisnu...bude to asi běh na dlouhou trať...ale zatím spona z boxu to asi bude jistit. Díky moc oiliku celkově za tvůj mohutný help fakt díky moc
oilik píše:neni zac , ale pocitam ze kdyz se dela jen hubena tak privezou hubenou a nemelo by to trvat snad dyl nez 14 dni
Hele loool víš co?...napsal sem jsc jestli by se nedala ta hubená spona nějak dovézt...samozřejmě sem jim přeposlal odkaz na alphacool, kterou sponu myslím....a oni mně odepsali cituji: "obrázky jsou pouze informačního charakteru. Ve skutečnosti spona vypadá přesně tak, jak je na obrázku firmy Alphacool" No tak nejsou to paka??? asi jo a velký. A problém je vyřešen...
Jo taky pěkný...rád bych si to klidně udělal sám...sem vcelku hodně zručnej...jen není kde a čím..to je ten problém. A peníze zase tak velkej problém nejsou, takže si tu sponu za 300 klidně koupím.