Project: Radioactive mod by Jerry 40%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Jerry.one píše:tady mam navrhy, co na pravou bocnici:
1. Obrázek
bude to vyrizly a po tim bude nalepeny zeleny UV plexi nasviceny diodama, akorat se nemuzu rozhodnout, kterou z tech moznosti mam vybrat
co se vopičíš ?já budu mít to samý akorát bez nápisu :jaw: :jaw:
:evil:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

co se rozcilis, ja bych to bral jako vyzvu aspon se uvidi kdo to provede lepe :-D :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Radeon9550 píše:co se rozcilis, ja bych to bral jako vyzvu aspon se uvidi kdo to provede lepe :-D :)
máš pravdu ale.. :jaw:
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

azgard píše:...
ja se nechci hadat, ale a) tvuj thread sem jeste necetl b) tohle sem si vymyslel sam c) kvuli tobe to mozna udelam jinak

// edit: ted sem zkoukl tvuj thread. fakt je to dost podobny. :?
Naposledy upravil(a) Jerry.one dne úte 2. kvě 2006, 17:56, celkem upraveno 1 x.
Gentoo Linux user
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jerry.one píše:2 xaero: tenhle uz dodelam, ale dalsi planuju StarGate mod :twisted:
Stargate? Budes mit v bocnici kruhovou diru a katody spoustet casovacem s LED okolo kruhu? Radoby spousteni brany? Myslim moc dopredu.
Myslim ze prava bocnice poskytuje dost prostoru pro vyradeni se. Mozna by to chtelo neco pridat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

woyta: bud nejak tak, nebo udelam rovnou cely schody i s branou, ktera bude funkcni (ne doslova :-D , bude se tam jen otacet ten kruh a svitit chevrony)
Gentoo Linux user
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tak tet sem tenhle mod obevil je to zajimavy skoda ze nejsou lepsi fotky jinak to logo radioaktiv uz je dost provareny to bych neresil 8-)
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

lepsi fotky budou az bude lepsi fotak, coz jen tak nebude, ale budu se snazit nekde si pujcit
Gentoo Linux user
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

po delsi pauze jsem zase zacal pracovat. je (skoro) hotovej regulátor fanu, oflexoval jsem kabely a jeste trochu upravil mechaniku - vyvedl jsem tlacitko na otevirani ven, aby sla otevrit, kdyz bude stealth. fotky budou zitra nebo v pondeli. jo a jeste mi dosly UV katody z casemodding.cz , ale jedna byla praskla, tak musim sehnat jinou :sad: .
Gentoo Linux user
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

tak tady jsou lepsi fotky:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

takhle zatim vypada zdroj, ale bude uprava. V dolnim krytu vyriznu diru pro 120mm fan, puvodni diru zakryju zelenym plexi s nejakym peknym gravirem a otvory pro vzduch. BTW. nevite nekdo, jakym smerem fouka tenhle fan?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

tohle je to plexi
Obrázek Obrázek
Gentoo Linux user
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ten fan uz podle konstrukce fouka ven
kup xilence red wings
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

Obrázek

fouka to podle tohodle obrazku nahoru nebo dolu?
Gentoo Linux user
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

dolu
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No zpracování je pěkný, snad se to i dobře podaří, ale úplně mě mrazí, kdyý vidím zase někoho takhle zápasit s takovým papírákem. Od doby ST2.0 už bych na něco takovýho nešáhl... :stupid: :devil:

Jinak co se mého dojmu týká, tak ta levá bočnice se mi moc nelíbí, vím, že jsi využil toho prolisu, ale mě to příjde jako tvar okna z roku 123 českého moddingu, to dělal každý tenhle tvar a ještě když vezmeš styl modu, tak by se dalo určitě vymyslet lepší okno... :wink:
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

hm, jak tak premejslim, taky by mozna nebylo od veci udelat homemade bocnice, abych tam nemel ty hnusny prolisy, treba z 1mm hliniku, nebo tak, a riznout novy okno.
jo a tu skrin sem nevybiral ja, to sem si nechal postavit komp a uz sem to tak dostal, to sem jeste nevedel, ze EC sou takovy shity :oops:
Gentoo Linux user
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Osobně bych to asi udělal tak, že bych vyřezal do 1 až 1,5mm plechu logo, asi nejlíp to Radiactive, což by se hodilo k modu a bylo by přes něj i slušně vidět. A pak ho přidělal pomocí distančních sloupků k bočnici, vznikla by tam mezera, tam bych dal nějakej tahokov nebo něco a vypadalo by to podle mě docela zajímavě a snad by se bočnice i trochu zpevnily...snad mě chápeš, jak to myslím.

na pravou bočnici by to šlo podobně třeba s názvem modu nebo tak něco.
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

ale ten tahokov bude muset bejt takovej, aby skrz nej bylo dobre videt, ne?
Gentoo Linux user
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jerry.one píše:ale ten tahokov bude muset bejt takovej, aby skrz nej bylo dobre videt, ne?
Já jsem myslel tahokov na okraje, tam kde bude mezera mezi bočnicí a tím plechem (v prostoru distančních sloupků). Ale jde tam dát cokoliv, nebo tam i nedávat nic. A celý je to jen nápad... :wink:
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

jo aha, to by slo, akorat ten plech by musel byt o malinko mensi nez ta bocnice. jeste uvidim, tohle by fakt mohlo bejt dobry...
Gentoo Linux user
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jo, samozřejmě, menší by to být muselo, to jsem zapomněl napsat...

Něco na tenhle styl, ale samozřejmě jiný logo a jinej "styl" :)

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“