Knights of the old Republic
Moderátor: Baneshee
- Nathan Rahl
- Začátečník

Pro ty co hrali Arx Fatalis i SW:Kotor
neprislo vam ze kdyz se vybirali obliceje vasich hrdinu ze se vyskytli v obou hrach stejne ??? v arxu jich bylo min ale rekl bych ze jsou stejny.
- shadow
- Středně pokročilý

Re: Pro ty co hrali Arx Fatalis i SW:Kotor
V Arxu snad ani nebylo na vyber, pokud si to spravne pamatuju. I kdyz je pravda, ze Am Shaagar (za spelling nerucimNathan Rahl píše:neprislo vam ze kdyz se vybirali obliceje vasich hrdinu ze se vyskytli v obou hrach stejne ??? v arxu jich bylo min ale rekl bych ze jsou stejny.
show must go on..
- Nathan Rahl
- Začátečník

No v Arxu bylo na vyber asi z cca peti obliceju. no proto me to taky zarazilo ze bioware ty ksichty pouzila.shadow píše:V Arxu snad ani nebylo na vyber, pokud si to spravne pamatuju. I kdyz je pravda, ze Am Shaagar (za spelling nerucimNathan Rahl píše:neprislo vam ze kdyz se vybirali obliceje vasich hrdinu ze se vyskytli v obou hrach stejne ??? v arxu jich bylo min ale rekl bych ze jsou stejny.) vypada prakticky uplne stejne jako jeden z volitelnych obliceju z KOTORu. Takovy ten nejsympatictejsi. A Arx zde byl driv...
- shadow
- Středně pokročilý

Hmm. asi mas pravdu, ja uz si to ted nedokazu presne vybavit. Uz to zapadlo za pisky casu.Nathan Rahl píše:
No v Arxu bylo na vyber asi z cca peti obliceju. no proto me to taky zarazilo ze bioware ty ksichty pouzila.
Jeste k tomu KOTORu: Tak trochu me na tom vadilo, ze byl az prilis americkej, snad az popcornovej, takovym svym celkovym pojetim a stylem. V Arxu bylo vice poeticna, tajemstvi, ponury atmosfery a vubec celkove duchaplnejsiho pristupu. I proto jsem rad, ze tymy jako Arcane Studios (a distributori jako Jowood .. i kdyz...
show must go on..
- Nathan Rahl
- Začátečník

Mas pravdu v tom ze ten konec u KOTORu byl na kapesnicek...shadow píše:Hmm. asi mas pravdu, ja uz si to ted nedokazu presne vybavit. Uz to zapadlo za pisky casu.Nathan Rahl píše:
No v Arxu bylo na vyber asi z cca peti obliceju. no proto me to taky zarazilo ze bioware ty ksichty pouzila.
Jeste k tomu KOTORu: Tak trochu me na tom vadilo, ze byl az prilis americkej, snad az popcornovej, takovym svym celkovym pojetim a stylem. V Arxu bylo vice poeticna, tajemstvi, ponury atmosfery a vubec celkove duchaplnejsiho pristupu. I proto jsem rad, ze tymy jako Arcane Studios (a distributori jako Jowood .. i kdyz...) existuji. Za jejich hry vzdycky rad zaplatim
Arx mi naopak pripomnelo stary dungeony kde se clovek bal vystrcit hlavu jinak by o ni prisel
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

jako u KOTORa ? Vzdyt tam si muzes menit obtiznost i v prubehu hry. Jako u vsech her od Bioware/BiS . Normalne v menu.. jinak jsem to hral na normal.bokononista píše:na jakou obtiznost hrajete, ja jsem vul zvolil normal a pripada mi, ze je uplne jedno, co mam za vybaveni ... ale jinak je to paradni rpg!!!
show must go on..
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Tak ted si me zmatl. Ale normalne tam musi byt neco jako difficulty setting v menu...ted koukam, ze to jde..lookni se sem http://swforums.bioware.com/viewtopic.h ... ty+setting
konkretne na prispevky od "Master Jedi-Anthony" a nasledujici. Z nich to jasne vyplyva. Proste v menu ..
konkretne na prispevky od "Master Jedi-Anthony" a nasledujici. Z nich to jasne vyplyva. Proste v menu ..
show must go on..
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam problem - nekdy (vetsinou pri loadovani lokace) mi to spadne do winXP; a to asi 1x z 10-ti pripadu ... ma NEKDO PODOBNE ZKUSENOSTI? dale mam problem s antialiasingem v hodnotach mezi 0 a 16 (ty krajni jedou) - proste po zmene se sekne, editoval jsem rucne .ini a pak jede.
.... mam vypnout fastwrites?
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- shadow
- Středně pokročilý

bokononista píše:mam problem - nekdy (vetsinou pri loadovani lokace) mi to spadne do winXP; a to asi 1x z 10-ti pripadu ... ma NEKDO PODOBNE ZKUSENOSTI? dale mam problem s antialiasingem v hodnotach mezi 0 a 16 (ty krajni jedou) - proste po zmene se sekne, editoval jsem rucne .ini a pak jede.
proc ? ja to mam normalne zapnuty odjakziva.. tim to nebude...co patche..zkousel jsi ?
show must go on..
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no to ale bylo o kotoru 2,kotor 1 davno cestinu má mahttp://cestiny.idnes.cz/s/starwarskotorcz.htmlDark100 píše:Já někde četl před měsícem, že by měla vyjít někdy začátkem letních prázdnin. Už aby tu byla, čekám už jen na niSentenced píše:Nevíte nekdo v jaký fazi je čestina do tyhle gamesky ?? jestli už finišujou nebo si jeste pockam??
- Dark100
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jo... ale musíš se kouknout na datum příspěvku_raven_ píše:no to ale bylo o kotoru 2,kotor 1 davno cestinu má ma http://cestiny.idnes.cz/s/starwarskotorcz.htmlDark100 píše: Já někde četl před měsícem, že by měla vyjít někdy začátkem letních prázdnin. Už aby tu byla, čekám už jen na ni
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruss
- Středně pokročilý

- Roki
- Nováček

-
Ked hram Star wars kotor po asi 5-10 minutach sa to zblbne-blbnu textury terenu,postavy sa vyrazne ztmavia,zaseknu sa na jednom mieste a pod.
Najnovšie ovladače nepomohly.Ostatne hry idu v pohode.
Nestalo sa to niekomu?Napadlo ma ze by to mohlo byt prehrievaním ale to by asi blby aj ostatne hry,že?
//Maddogg: minula diskuze zde
Najnovšie ovladače nepomohly.Ostatne hry idu v pohode.
Nestalo sa to niekomu?Napadlo ma ze by to mohlo byt prehrievaním ale to by asi blby aj ostatne hry,že?
//Maddogg: minula diskuze zde