Knights of the old Republic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

Pro ty co hrali Arx Fatalis i SW:Kotor

Příspěvek od Nathan Rahl »

neprislo vam ze kdyz se vybirali obliceje vasich hrdinu ze se vyskytli v obou hrach stejne ??? v arxu jich bylo min ale rekl bych ze jsou stejny.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Pro ty co hrali Arx Fatalis i SW:Kotor

Příspěvek od shadow »

Nathan Rahl píše:neprislo vam ze kdyz se vybirali obliceje vasich hrdinu ze se vyskytli v obou hrach stejne ??? v arxu jich bylo min ale rekl bych ze jsou stejny.
V Arxu snad ani nebylo na vyber, pokud si to spravne pamatuju. I kdyz je pravda, ze Am Shaagar (za spelling nerucim :) ) vypada prakticky uplne stejne jako jeden z volitelnych obliceju z KOTORu. Takovy ten nejsympatictejsi. A Arx zde byl driv...
show must go on..
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

shadow píše:
Nathan Rahl píše:neprislo vam ze kdyz se vybirali obliceje vasich hrdinu ze se vyskytli v obou hrach stejne ??? v arxu jich bylo min ale rekl bych ze jsou stejny.
V Arxu snad ani nebylo na vyber, pokud si to spravne pamatuju. I kdyz je pravda, ze Am Shaagar (za spelling nerucim :) ) vypada prakticky uplne stejne jako jeden z volitelnych obliceju z KOTORu. Takovy ten nejsympatictejsi. A Arx zde byl driv...
No v Arxu bylo na vyber asi z cca peti obliceju. no proto me to taky zarazilo ze bioware ty ksichty pouzila.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nathan Rahl píše:
No v Arxu bylo na vyber asi z cca peti obliceju. no proto me to taky zarazilo ze bioware ty ksichty pouzila.
Hmm. asi mas pravdu, ja uz si to ted nedokazu presne vybavit. Uz to zapadlo za pisky casu.
Jeste k tomu KOTORu: Tak trochu me na tom vadilo, ze byl az prilis americkej, snad az popcornovej, takovym svym celkovym pojetim a stylem. V Arxu bylo vice poeticna, tajemstvi, ponury atmosfery a vubec celkove duchaplnejsiho pristupu. I proto jsem rad, ze tymy jako Arcane Studios (a distributori jako Jowood .. i kdyz... :wink: ) existuji. Za jejich hry vzdycky rad zaplatim :)
show must go on..
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

shadow píše:
Nathan Rahl píše:
Hmm. asi mas pravdu, ja uz si to ted nedokazu presne vybavit. Uz to zapadlo za pisky casu.
Jeste k tomu KOTORu: Tak trochu me na tom vadilo, ze byl az prilis americkej, snad az popcornovej, takovym svym celkovym pojetim a stylem. V Arxu bylo vice poeticna, tajemstvi, ponury atmosfery a vubec celkove duchaplnejsiho pristupu. I proto jsem rad, ze tymy jako Arcane Studios (a distributori jako Jowood .. i kdyz... :wink: ) existuji. Za jejich hry vzdycky rad zaplatim :)
Mas pravdu v tom ze ten konec u KOTORu byl na kapesnicek... :old9:
Arx mi naopak pripomnelo stary dungeony kde se clovek bal vystrcit hlavu jinak by o ni prisel
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

na jakou obtiznost hrajete, ja jsem vul zvolil normal a pripada mi, ze je uplne jedno, co mam za vybaveni ... ale jinak je to paradni rpg!!!
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

bokononista píše:na jakou obtiznost hrajete, ja jsem vul zvolil normal a pripada mi, ze je uplne jedno, co mam za vybaveni ... ale jinak je to paradni rpg!!!
jako u KOTORa ? Vzdyt tam si muzes menit obtiznost i v prubehu hry. Jako u vsech her od Bioware/BiS . Normalne v menu.. jinak jsem to hral na normal.
show must go on..
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

a kde?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak ted si me zmatl. Ale normalne tam musi byt neco jako difficulty setting v menu...ted koukam, ze to jde..lookni se sem http://swforums.bioware.com/viewtopic.h ... ty+setting

konkretne na prispevky od "Master Jedi-Anthony" a nasledujici. Z nich to jasne vyplyva. Proste v menu ..
show must go on..
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mam problem - nekdy (vetsinou pri loadovani lokace) mi to spadne do winXP; a to asi 1x z 10-ti pripadu ... ma NEKDO PODOBNE ZKUSENOSTI? dale mam problem s antialiasingem v hodnotach mezi 0 a 16 (ty krajni jedou) - proste po zmene se sekne, editoval jsem rucne .ini a pak jede.

.... mam vypnout fastwrites?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

bokononista píše:mam problem - nekdy (vetsinou pri loadovani lokace) mi to spadne do winXP; a to asi 1x z 10-ti pripadu ... ma NEKDO PODOBNE ZKUSENOSTI? dale mam problem s antialiasingem v hodnotach mezi 0 a 16 (ty krajni jedou) - proste po zmene se sekne, editoval jsem rucne .ini a pak jede.

.... mam vypnout fastwrites?

proc ? ja to mam normalne zapnuty odjakziva.. tim to nebude...co patche..zkousel jsi ?
show must go on..
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

mam problem pri hrani tyhle gamesy se mi restartne pocitac nekdy az po pul hodine nekdo po dvou minutach.....poradte pls!!!!
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

zkus patche
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Walker píše:mam problem pri hrani tyhle gamesy se mi restartne pocitac nekdy az po pul hodine nekdo po dvou minutach.....poradte pls!!!!
to me delalo taky vetsinou behem boju nevim proc potom to prestalo
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

snad ty patche pomuzou....
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Dark100 píše:
Sentenced píše:Nevíte nekdo v jaký fazi je čestina do tyhle gamesky ?? jestli už finišujou nebo si jeste pockam??
Já někde četl před měsícem, že by měla vyjít někdy začátkem letních prázdnin. Už aby tu byla, čekám už jen na ni :)
no to ale bylo o kotoru 2,kotor 1 davno cestinu má mahttp://cestiny.idnes.cz/s/starwarskotorcz.html
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

_raven_ píše:
Dark100 píše: Já někde četl před měsícem, že by měla vyjít někdy začátkem letních prázdnin. Už aby tu byla, čekám už jen na ni :)
no to ale bylo o kotoru 2,kotor 1 davno cestinu má ma http://cestiny.idnes.cz/s/starwarskotorcz.html
No jo... ale musíš se kouknout na datum příspěvku :) , ten byl před rokem :wink:
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

zdarek lidi nevite kde na Tarisu sezenu hodne pocitacovejch nastroju pro hacknuti pocitacu...nutne to potrebuju v sithsky zakladne abych ukrad nejaky kody
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Walker píše:zdarek lidi nevite kde na Tarisu sezenu hodne pocitacovejch nastroju pro hacknuti pocitacu...nutne to potrebuju v sithsky zakladne abych ukrad nejaky kody
Dostan se tam přes hangár do tohodle nemá cenu cpat 100 nastroju...
Roki
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roki »

Ked hram Star wars kotor po asi 5-10 minutach sa to zblbne-blbnu textury terenu,postavy sa vyrazne ztmavia,zaseknu sa na jednom mieste a pod.
Najnovšie ovladače nepomohly.Ostatne hry idu v pohode.
Nestalo sa to niekomu?Napadlo ma ze by to mohlo byt prehrievaním ale to by asi blby aj ostatne hry,že?

//Maddogg: minula diskuze zde
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“