Hmm hlavne pro Dj´ Froda...jak uz jsi nenapadne naznacil. Nasazet 5 chyb do jedne kratke vety to je tak 5. trida ZS ne?cool.user píše:by me zajimalo jestli v tom bude aj kontrola pravopisu...Dj´ Frodo píše:ale nevipada spatne aspon si to kazdej upravy podle sviho
ICQ 5.1
- Butch
- Středně pokročilý

Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no bohuzel druhak na SŠ ale jaksi mam problemy s Cj takze je to videt 
jinak ICQ 5.1 jsem vyzkoušel a je voprtavdu na prd smajli sou strasny a hlavne to tak zahlcuje pamet ze to neni mozny!!!
jinak ICQ 5.1 jsem vyzkoušel a je voprtavdu na prd smajli sou strasny a hlavne to tak zahlcuje pamet ze to neni mozny!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- mozek007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No FUJ
Já používám triliana a ten mi stačí. Toto nové ICQ jsem ale nainstaloval abych nebyl mimo až se to někde objeví. Pokaždé, když se někdo připojí tak se vysune okno a alert a otravuje to.
//€agle - promazano ot
//€agle - promazano ot
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.