Co všechno do nich vlastně budu muset nafikat???? plánoval jsem, že bych to jel přez subfoofer od poče in 2x cinch ; out 4x cinch. Je to vubec dobrej napád?
Jak si nejlépe vytvořit bedýnky po domácku???
Moderátor: CageJ
- Hurda
- Nováček

-
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hurda
- Nováček

-
No zas tak velký to neni, ale narozky chce oslavit ve velkym (rozboříme mu dům)Lipfeather píše:Jak velký pařby to bejvaj?![]()
Nejlepší bude živá kapela![]()
Berem 1500 Kč na hodinu![]()
Kdyby jste hráli poze za tekutiny - tak by se o tom dalo uvažovat.
Místo zesiku sem počital ten subwoofer od mí 3.1 možná propojenej s jeho soubwooferem ze 7.1 - to už jsou dva zesilovače lol no a pak jak si zvolit ten speaker/blánu nebo jak se tomu řiká?
- Milhauz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já mám ke kompu zapojený Tranziwat 120W a bedýnky á 80 L Tesla vše Made in doma... zesilovač součástky asi 400 baz trafa a u beden byly nejdražší výhybky ty se mi nactěly dělat. No sousedka o pár pater si už stěžovala při zátěžové zkoušce. (8 pater výš)
ale přežila to 
něco jsem složil , ale je to spiš kalkulačka

- 3_ska
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
drahota
Mozna se vyplati koupit bedny uz hotovi protoze to co utratis za material a repro te vyjde skoro stejne a navic to da praci. HOLT konicky jsou drahy
ale muzu ti doporucit jeden starej casak pro kutily myslim RADIO se jmenoval nam par vytisku doma a ohledne BEDEN je tam vsechno ted si nevzpomenu jaky rocniky ani cisla to byly ale zejtra to sem DOPISU
ale muzu ti doporucit jeden starej casak pro kutily myslim RADIO se jmenoval nam par vytisku doma a ohledne BEDEN je tam vsechno ted si nevzpomenu jaky rocniky ani cisla to byly ale zejtra to sem DOPISU