On je tam celkem mohutnej pasiv, takze by nemel byt problem. Osobne mam radeji vetsi pasiv nez po case hlucnej a odchazejici aktiv ala MSI Spis se mrkni na proudeni vzduchu ve skrini.Viperx píše:Mam dotaz na ty kdo vlastni desku ASUS P4C800.
Jak teplej mate chladic na chipsetu? Ja si o nej parkrat malem spalil ruku.
Je to normalni? Koukal jsem ze MSI dava na chipset aktivni chladic.
Asus P4C800 / P4P800 /SE /-E /Deluxe (478, 875P/865PE+ICH5R)
Moderátor: Eddward
- Mirek
- Nováček
-
- Mirek
- Nováček
-
- jarous
- Nováček
Setkal se někdo s problemem u desky ASUS P4 800, novej BIOS
Při měření 3Dmark 2003 počítač vytuhne, běží to na AGP 8x, pokud se to přepne na AGP 4x běží to všechno v pohodě, chová se to i v gameskách UT2003 a pod. Karta je ATI Radeon 9600Pro ATI catalist 3.5
Při měření 3Dmark 2003 počítač vytuhne, běží to na AGP 8x, pokud se to přepne na AGP 4x běží to všechno v pohodě, chová se to i v gameskách UT2003 a pod. Karta je ATI Radeon 9600Pro ATI catalist 3.5
Sestava: Athlon XP 2400@2700, Coolermaster CP5-7JD1B (měděná podložka), Epox 8RDA+ rev 1.1, ATI Radeon 9500Pro, Palírna Plextor 48/24/48A, DVD Toshiba 1712
- Big pip
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
To zalezi zda mas deluxe ci nedeluxe verzi. Ne-deluxe ma podle mne ten chladic zcela nedostacujici uz pri 200MHz FSB a co teprve kdyz to nekdo pretoci na 260MHz.Big pip píše:To je divný mě teplota nestoupne ani na 45 C.Viperx píše:Mam dotaz na ty kdo vlastni desku ASUS P4C800.
Jak teplej mate chladic na chipsetu? Ja si o nej parkrat malem spalil ruku.
Je to normalni? Koukal jsem ze MSI dava na chipset aktivni chladic.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Optimus
- Nováček
-
Chtel bych se zeptat zda se nekomu podarilo rozbehat probe na tehle desce tak aby mohl kontrolovat otacky na fan cpu? Polozka Fan control tam proste neni.
Q-fan mam sice v biosu zapnuty ale je to trochu nesikovne....
system je win2k.
btw: pretaktovano mam jen velmi jemne, nemam jeste ty spravne pameti 2.6GHz (200 -> 233) ale zatim jsem nenarazil na zadny problem, vse slape jak ma, jen z tech otacek jsem tak trosku na vetvi..
Q-fan mam sice v biosu zapnuty ale je to trochu nesikovne....
system je win2k.
btw: pretaktovano mam jen velmi jemne, nemam jeste ty spravne pameti 2.6GHz (200 -> 233) ale zatim jsem nenarazil na zadny problem, vse slape jak ma, jen z tech otacek jsem tak trosku na vetvi..
- Mirek
- Nováček
-
No, nesikovne je to dost a ne trochu. Pokud mam Q-fan vypnuty, tak to meri otacky korektne, ale pokud ho zapnu, tak mi to nameri chvili 2000 a pri dalsim odectu treba 137000, coz je oboji nesmysl. Probe nepouzivam, ale tyto nesmysly ukazuje uz BIOS, takze jsou prenaseny dal.Optimus píše:Q-fan mam sice v biosu zapnuty ale je to trochu nesikovne....
- Mirek
- Nováček
-
BIOS 1007 mi trochu zlepsil naladu. Mimo kosmetickych zmen ala "Quiet Boot" prejmenovano na "Full Screen Logo" a moznost zapinat pomoci me oblibene kombinace Ctrl+Esc i drobne vylepseni chovani. Pri zapnuti uz nepipne dvakrat, ale pouze jednou, takze to nebylo hlaseni "Parity error". To pipnuti se ozve soucasne s tim, ze mi deska najde USB Hub, coz bude v poradku. Dalsi pipnuti je az pri bootu. Kompletni vypis zmen je u Asusu a je to docela dlouhy seznam
Bohuzel Memtest86 v.3.0 mi po zapnuti vsech USB portu stale tuhne, coz je pro mne zatim zahada. Jinak si snad nemohu stezovat.
Bohuzel Memtest86 v.3.0 mi po zapnuti vsech USB portu stale tuhne, coz je pro mne zatim zahada. Jinak si snad nemohu stezovat.
- Optimus
- Nováček
-
tak to nevim, takove hodnoty jsem nepozoroval ani v biosu ani v probe... jedine co je doopravdy blud je teplota mb to je udaj uplne na ... resp zajimava je hodnota chipsetu, ktera je sakra velka asi tam budu muset dat vetracek.
btw: probe by si mel brat hodnoty primo z winbonda tak bios mu muze byt ukraden.
nj, ale otacky nemuzu regulovat, proba je pouze informativni .... mam to v podkrovi takze o fakt pekelne teploucko neni nouze a nic jineho nez probe mi nebezi, teda jsem zkousel akorat speedfan s nimz jsem byl az do ted dlouho spokojen.
Nebo se nekomu podarilo rozbehat kontrolu rpm fanu a tepelny monitor?
btw: probe by si mel brat hodnoty primo z winbonda tak bios mu muze byt ukraden.
nj, ale otacky nemuzu regulovat, proba je pouze informativni .... mam to v podkrovi takze o fakt pekelne teploucko neni nouze a nic jineho nez probe mi nebezi, teda jsem zkousel akorat speedfan s nimz jsem byl az do ted dlouho spokojen.
Nebo se nekomu podarilo rozbehat kontrolu rpm fanu a tepelny monitor?
- Mirek
- Nováček
-
- Big pip
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Mirek
- Nováček
-
- Big pip
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: