Vysoká spotřeba (400W zdroj už slabý?)
- Maciiiiik
- Nováček

-
aaaa godlike
Je a ono tady bylo pocitadlo a ja se s tim tak sral.....je pekny....ale stejne mi to nevyslo(nevim czdycky jak jsem to pocital tak to vychazelo dobre a od nich ne asi jsem neco nezaskrtl)spocitanou max mam 280W.....a nameril jsem ne uplne max(vsecko nebylo vytizeno na 100%) 255W tak nevim mozna jsem ti to spatne spocital.....
- pavliik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nevadí Macíku, za enormní snahu dostáváš lízátka dvě.
Jinak Prime běží už přes dvě hodiny a systém drží!
Jestli to bylo opravdu jen špatnym konektorem tak se všem omlouvám za zbytečný humbuk.
No každopádně zítra vezmu zdroj do práce a projedu ho nějakym voltmetrem ať vim kolik dává. Resp. svěřim to tam někomu, kdo tomu rozumí
Jinak Prime běží už přes dvě hodiny a systém drží!
Jestli to bylo opravdu jen špatnym konektorem tak se všem omlouvám za zbytečný humbuk.
No každopádně zítra vezmu zdroj do práce a projedu ho nějakym voltmetrem ať vim kolik dává. Resp. svěřim to tam někomu, kdo tomu rozumí
MB GIGABYTE EP35-DS4 - P35/ ICH9R CPU INTEL Core 2 Duo E8200 - 2,66GHz RAM A-DATA 4GB 2x2GB DDR2 800MHz VGA GAINWARD BLISS 9800GTX, 512MB DDR3 Zdroj CORSAIR VX450
- pavliik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Takže to vypadá vážně na vadnej konektor u toho zdroje. Když jsem do toho disku píchnul jinej tak to jede fpoho.
Prime jel přes 6 hodin v pořádku.
Tímto bych to asi uzavřel.
Shrnutí (co jsem díky vám zjistil):
Fortron 400W stále ještě mojí sestavu utáhne.
PCIe karta se dokáže dosytosti krmit z desky.
Disky můžu kontrolovat ve SPEED FANu (i když záhadou mi zůstává to Temperature ... 127
)
Už vim adresu, kde mi to spočítá spotřebu celýho systému.
Díky všem!
Prime jel přes 6 hodin v pořádku.
Tímto bych to asi uzavřel.
Shrnutí (co jsem díky vám zjistil):
Fortron 400W stále ještě mojí sestavu utáhne.
PCIe karta se dokáže dosytosti krmit z desky.
Disky můžu kontrolovat ve SPEED FANu (i když záhadou mi zůstává to Temperature ... 127
Už vim adresu, kde mi to spočítá spotřebu celýho systému.
Díky všem!
MB GIGABYTE EP35-DS4 - P35/ ICH9R CPU INTEL Core 2 Duo E8200 - 2,66GHz RAM A-DATA 4GB 2x2GB DDR2 800MHz VGA GAINWARD BLISS 9800GTX, 512MB DDR3 Zdroj CORSAIR VX450
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak mě napadla, že ta teplota 127 může být v °F ikdyž nevim proč by to neměl udávat v °C
ale to by asi tak +- odpovídalo
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda