Můj PC - Jak se pozná špatná sestava
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
No osobně bych renovoval všechno. Takže bych radši koupil novej comp.
Tohle podle mě nemá cenu nijak upgradovat, ale spíš bych to nechal jako druhej horší comp. Ať rozšíříš cokoliv, vžycky tě bude něco brzdit.
256MB ram je málo a kupovat další je blbost. to už rovnou koupit DDR....takže novou desku.
CPU je zbytečné se zbavovat. Moc za něj nedostaneš a přitom na tom není s výkonem tak špatně. HDD - ten se hodí tak akorát jako přenosný disk.....atd....
Prostě bych tu sestavu nechal, tak jak je a šetřil na novou.
Tohle podle mě nemá cenu nijak upgradovat, ale spíš bych to nechal jako druhej horší comp. Ať rozšíříš cokoliv, vžycky tě bude něco brzdit.
256MB ram je málo a kupovat další je blbost. to už rovnou koupit DDR....takže novou desku.
CPU je zbytečné se zbavovat. Moc za něj nedostaneš a přitom na tom není s výkonem tak špatně. HDD - ten se hodí tak akorát jako přenosný disk.....atd....
Prostě bych tu sestavu nechal, tak jak je a šetřil na novou.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Jono
- Nováček
-
To není tak jisté,pokud by to byla dobrá investice,tak radši připlatím.ICE píše:RAMku, desku, grafiku... a tim padem mozna i zdroj... kolik do toho ces vrazit at ti neco vyberem
...pro ten "menší" upgrade bych dal tak cca 6000kč.
Jak z toho zde soudím,nejpotřebnější bude deska+RAM,snad těch 6000 nebude tolik málo
- zombux
- Odborník PCT
tu desku jsem měl taky. je to zhovadilost a nefunguje ani to co fungovat má. pouč se a ber hlavně pořádnou desku (Abit NF7-S 2.0)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Jono
- Nováček
-
- Alois
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
poradne si procti na www.czechcomputer.cz diskuze u desek..a budes mit obrazek o problemu....Jono píše:A co ty verze bez "-s" to jsou odlechčené verze? Co si o tom myslíte,dá se na nich ušetřit nebo je to zbytečné?zombie píše:tu desku jsem měl taky. je to zhovadilost a nefunguje ani to co fungovat má. pouč se a ber hlavně pořádnou desku (Abit NF7-S 2.0)
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- Jono
- Nováček
-
du na toAlois píše:poradne si procti na www.czechcomputer.cz diskuze u desek..a budes mit obrazek o problemu....Jono píše: A co ty verze bez "-s" to jsou odlechčené verze? Co si o tom myslíte,dá se na nich ušetřit nebo je to zbytečné?
//edit Jája: přesunuto ze sekce ostatní HW