Nepleteš si to s jistým fórem? Tady si na WarMoney nehrajeme...shadius píše:kolik bys dal WM?

Moderátor: Eddward
Nepleteš si to s jistým fórem? Tady si na WarMoney nehrajeme...shadius píše:kolik bys dal WM?
nn nepletu...precti si prispevek v citaciShit píše:Nepleteš si to s jistým fórem? Tady si na WarMoney nehrajeme...shadius píše:kolik bys dal WM?
Pls nebyl by někdo ochotnejudělat mi image instalačního CD s driverama ? Vim že je to jenom taková drobnost, ale drobnosti přeci vytáčí nejvíc.. pokud by to šlo upnout třeba na E-DISK byl bych vděčnej... a pokud někdo chodí na WF byli by i WM !
prosimtě chtěl sem tse zeptat jestli si to už nějak rozchodil protože já koupil tuhle desku taky a dělá mi to samé co tobě prostě mi nenaběhne obraz jen větráky se rozjedou ale ne a ne nahodit bios mam x1650xt radeona a ted přemýšlím jestli se k tý desce nemaj nakonec koupit dva rozchodil si tu desku? Nebo že by při balení pamětí je tam někdo víc přimáčk a nakonec jestli to nebude paměťma? poradte mi někdo prosímLordpisty píše:Může mi někdo pomoc při zapojení týhle desky![]()
![]()
už nevim co jak - zapojim všechny switche a nic se něděje.
skříň je Coolermaster Mystique, všechno by mělo fungovat, ale porád nic.
Když vypojim druhej power connector JPW2 - ke grafice, tak po zapnutí se rozjedou větráky, ale systém nenaběhne - ani se nedetuje gtrafika či klávesnice. Nemá někdo zkušenosti???pls.
---------------------
Amd X2 4200+, K9A Platinum, 2x Gb Geil 800Mhz, WD 250 S2, ATI x1950xt case: Coolermaster Mystique, Cpu Cooler - CNPS9500AM2, VGA Cooler FC-ZV9 Fatal1ty - oboje Zalman, H20l - mechanika, myš G5 Logitech
hele,tahle deska nepotrebuje crossfire rezim ke sve funkci...ja ji provozuju na jedny karte...to napajeni molexem vypoj a pripoj tam pridavny napajeni se 4-pinem,pokud ho nemas na zdroji,tak si k tej karte urcite dostal redukci.takze si zkontroluj:alesduch píše:prosimtě chtěl sem tse zeptat jestli si to už nějak rozchodil protože já koupil tuhle desku taky a dělá mi to samé co tobě prostě mi nenaběhne obraz jen větráky se rozjedou ale ne a ne nahodit bios mam x1650xt radeona a ted přemýšlím jestli se k tý desce nemaj nakonec koupit dva rozchodil si tu desku? Nebo že by při balení pamětí je tam někdo víc přimáčk a nakonec jestli to nebude paměťma? poradte mi někdo prosímLordpisty píše:Může mi někdo pomoc při zapojení týhle desky![]()
![]()
už nevim co jak - zapojim všechny switche a nic se něděje.
skříň je Coolermaster Mystique, všechno by mělo fungovat, ale porád nic.
Když vypojim druhej power connector JPW2 - ke grafice, tak po zapnutí se rozjedou větráky, ale systém nenaběhne - ani se nedetuje gtrafika či klávesnice. Nemá někdo zkušenosti???pls.
---------------------
Amd X2 4200+, K9A Platinum, 2x Gb Geil 800Mhz, WD 250 S2, ATI x1950xt case: Coolermaster Mystique, Cpu Cooler - CNPS9500AM2, VGA Cooler FC-ZV9 Fatal1ty - oboje Zalman, H20l - mechanika, myš G5 Logitech
No uz nic protoze jsem si ho nechal vypalit tam kde jsem to kupovalshadius píše:kolik bys dal WM?PlayerX píše:Pls nebyl by někdo ochotnejudělat mi image instalačního CD s driverama ? Vim že je to jenom taková drobnost, ale drobnosti přeci vytáčí nejvíc.. pokud by to šlo upnout třeba na E-DISK byl bych vděčnej... a pokud někdo chodí na WF byli by i WM !
Moja zostava: AMD 64X2 4200+EE, MSI K9A Platinum, 2x512 MB RAM, ATI Radeon X1650PRO 256MB DDR III, zdroj od KME 400W a problémy úplne rovnaké. Tiež som všetko skúšal, tak neviem. Ak to už niekto vyriešil, prosím dajte vedieť, díky.RHUM píše:AMD 4000+ brisbane, MSI K9 Platinum, kinston 1GB na 750MHZ , ATI RADEON sapphire X1950XT 256Mb.
80GB hadr.
prostě se to nerozjede... monitor ukazuje pořád NO SIGNAL!
jinak větráky i hadr jedou.
-disketovka včetně diod na frontpanelu bez přestání svítí.
-pamět sem proházel ve všech slotech.
-zkoušel sem i novej monitor.
-zkoušel sem oba PCI-E i oba výstupy na grafice.
-zkoušel sem všelijaké napájení grafiky... přes desku, přímo ze zdroje přes redukci.
-mám sice jen 350Wattovej zdroj... ale dneska to zkusim rozjet na 620 energymaxu a jestli to nepude tak se asi naseru a reklamuju to.
Tak čo, skusil si to pretaktovanie na tejto doske? Mám procesor 4200+EE, chcem trochu taktovať, ale mám pocit, že táto doska na to moc stavaná nie je. Tak ak už má niekto nejakú skúsenosť, dajte vedieť.dr.freeman píše:tak už ji mám taky, zatím spokojenost, ještě musím zkusit to přetaktování