Problem s deskou Asus a Intel D930 - poradte.

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

sacrifice píše:pokial viem tak reklamaciu neuznaju... ta sa netyka OC... ked ide na default normalne tak ju urcite nevyreklamuju...
Podle tebe je normální čekat 2 minuty při POSTu po výpisu pamětí?

Mimochodem, mrkněte na můj starý příspěvek, když jsem si sestavu pořídil, měl jsem přesně ten samý probém a reklamace proběhla (CZC) výměnou kus za kus.

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=p5wd2e
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
sacrifice
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sacrifice »

to lukke: no tak to normalne nie je, som nevedel ze to chce reklamovat.. pardon :oops:
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

hehh asi mam stejnej problem s P4P800 E-DELUXE me to pada pri 250fsb. :cry: docela tragedie dam na procaku jen 3.75Ghz :(
NB:Acer Aspire V3 571G
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

Ku!1k píše:hehh asi mam stejnej problem s P4P800 E-DELUXE me to pada pri 250fsb. :cry: docela tragedie dam na procaku jen 3.75Ghz :(
jen?
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Ku!1k píše:hehh asi mam stejnej problem s P4P800 E-DELUXE me to pada pri 250fsb. :cry: docela tragedie dam na procaku jen 3.75Ghz :(
Ta deska myslím víc jak 240MHz FSB nezvládá (četl jsem to někde tady na fóru, tuším od Butche), takže za těch 250MHz buď ještě rád :)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

OBR píše:No asi ji vyreklamuju a vykaslu se na to, pockam na o pulku levnejsi DFI, ja uz taky nikdy nechtel Asus, jsou to smejdy ale na Conroe nic jinyho neni.
No já mel s touhle deskou uplne stejnej problem :lol: ....koupil jsem jinou a bylo po problemu akorat jsem z ni vic jak 300 FSB nedostal...

Asusy jsou smejdy ktery nejsou konstrukcne staveny na Extremni OC ...nikdy nebyli a nikdy nebudou.S tim se musi kazdej smirit!
Jedina nadeje pro Conroe je Abit nebo DFI ,pokud chces jit do extremuuuu(coz predpokladam ze jo)
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

asus je smejd ? :( je to fakt pravda ?
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

jsk pro koho a jak na co... kazda deska ma svoje
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Asus byl vzdy smejd, jsou to mainstream desky, uz jsem v zivote Asus nechtel ale pro Conroe neni momentalne jina volba ... az bude DFI bude to jiny, do ty doby musim prockat a vydrzet s timhle humusem za 6500Kc!
romanx
Nováček
Nováček

Asus

Příspěvek od romanx »

To je ta deska tak nestabilni ? Vybral jsem si ji do PC, ale jak to tady ctu tak asi objednavku zrusim a pockam na jinou.

Neni zrovna nejlevnejsi a porad ji reklamovat.. ... neni nad to si koupit desku a pak 30 dni cekat jak to dopadne a misto do PC koukat do zdi :x
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já taky cekam na nejakou rozumnou desku pro Conroe..
Bud to bude Abit nebo DFI,protoze odjakziva desky od techto vyrobcu se zaridili na svetovou spicku profesionalnich desek na OC.
To se o Asusu rict nedá..I kdyz se jim obcas jednou za uherskej rok povede vyrobit slusnou desku "nejakou haluzi" :lol: ..Treba 955X premium nebyla zase tak spatna."Relativne" me doma fungovala :roll:
romanx
Nováček
Nováček

P5WDH

Příspěvek od romanx »

No me tahle deska hodne zaujala (ted uz min), byla jedna z prvnich na nichz se testoval Conroe, ale nikde zadne problemy neuvadeli.
Kdyz jsem videl ty obr. z CPU kdy na tehle desce jel E6600 pres 4 a FSB na 450, ach jo ...

http://img293.imageshack.us/my.php?image=40501mb8lj.jpg

Takze me tyto zkusenosti dost prekvapili.
No co se da delat, skoda ze jina deska zatim neni.
olafcv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od olafcv »

Tak tedy nevím, všude na cizých forech čtu o taktování na deskách Asus, jak na nich všichni taktují a jejich super výsledky, jen u nás se dozvím , že Asus je de-fakto shit, holt jsme už v čechách dále jak ve světě.Nevím doteď jsem s Asusem problém neměl.
IPHONE 6S Plus
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

OBR píše:No asi ji vyreklamuju a vykaslu se na to, pockam na o pulku levnejsi DFI, ja uz taky nikdy nechtel Asus, jsou to smejdy ale na Conroe nic jinyho neni.
Na internetu jsou k vidění návody jak udělat z Intel desky (975X) conroe ready. Možná by se našli návody i na jiné desky, ale jestli máš odvahu. Já ne.
?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejsme dal nez ve svete ,to ze Asus je shit je znamo vsude ve svete ale bohuzel nic lepsiho jak Asus zatim neni tak to kazdej pouziva.....Az vyjde Abit nebo DFI tak na Asus nikdo nesahne z Overclockeru...
romanx
Nováček
Nováček

P5W DH

Příspěvek od romanx »

No me to taky prekvapilo, ze s touhle deskou je takovy problem pri OC. Vsude ve forech se uvadeli jen HW problemy (nefunkcni USB, PCIe) a vetsinou se to vyresilo reklamaci a potom uz to bylo OK.

A i jine desky Asus meli vynikajici hodnoceni a na OC je doporucovali, tak nevim ....

Ja sam mam MSI a s Asusem nemam zkusenosti, tak nemuzu hodnotit.

No kazdopadne predem diky za jakekoli info a test.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Gorr GrimWolf píše:
Na internetu jsou k vidění návody jak udělat z Intel desky (975X) conroe ready. Možná by se našli návody i na jiné desky, ale jestli máš odvahu. Já ne.
Moje deska je Conroe ready ja na ni conroe mam a funguje ... takze k cemu navod? Jestli myslis ten na XS tak ten je na hovno, napsal jsem to tam, celej navod je o update biosu a uprave chladicu na chipsetu...
romanx
Nováček
Nováček

Příspěvek od romanx »

To OBR: Prosim mohl by jsi napsat na jake verzi BIOSU jsi ho zkousel, takhle deska jich ma asi 5.

Docela si chvalej tu verzi 0504

http://wiki.p5wdh.de/doku.php?id=downloads:bios

Diky
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

OBR píše:
Gorr GrimWolf píše:Na internetu jsou k vidění návody jak udělat z Intel desky (975X) conroe ready. Možná by se našli návody i na jiné desky, ale jestli máš odvahu. Já ne.
Moje deska je Conroe ready ja na ni conroe mam a funguje ... takze k cemu navod? Jestli myslis ten na XS tak ten je na hovno, napsal jsem to tam, celej navod je o update biosu a uprave chladicu na chipsetu...
Ne ne nepochopil jsi mě. Měl jsem namysli, že by jsi mohl sehnat nějakou 975X (která nepodporuje conroe, ty s conroe teprve příjdopu) DFI, nebo Abit a udělat z ní potom conroe ready ;) Jenom nevím jestli dnes má na trhu alespoň jedna firma nějakou takovou desku.
?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

jo aha, deska DFI 975X se bude prodavat do konce mesice, dale je na trhu MSI 975X s podporou Conroe, dale deska Foxconn 975X podporuje Conroe ... ale jedine kterou zkusim bude DFI i kdyz je strasne levna tak nevim jestli bude dobra ...
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“