Dark Messiah of Might and Magic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

bude distribuován i přes Steam Valve.. /v říjnu 2006/

http://www.ggmania.com/?smsid=22208
show must go on..
Recaiver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recaiver »

tak na levelu vysel save kde je mozne si zabojovat s trollem. Tak jsem si zabojoval a parkrat ho i zabil, ale stava se me, ze kdyz do me trol prasti tak se hra na par sekund kousne a pak pokracuje dal....nejake podobne zkusenosti ?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem to konečně vyzkoušel. Poprvé jsem nastavil všechno na minimum, ale hra se nějak se mnou přestala kamarádit a kousla se. Když jsem to spouštěl podruhý, tak jsem zapomněl nastavit tu grafiku znova, takže jsem jel na default co tam je (tuším že High textury atd.). Překvapivě se to jakž takž dalo (i když o tom, že framerate byl nějak úžasnej si iluze nedělám) a dokonce to vypadaloi dobře.

Hrál jsem to jenom chvíli, ale je dost možný, že si to někdy koupím, protože mě to zaujalo. Hlavně souboje mi přišly dobře udělaný.

(Sempron 64 @2.615 GHz, 1 GB Ram, GF 6200TC)
Goldnoob team proud member!
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Recenze na Gamespotu:

Dark Messiah wraps a dull story around repetitive combat. It's not a bad game, but its technical glitches really bring it down.
The Good: Good death animations.
The Bad: Numerous crashes and glitches get in the way; minimal character building and progression; most of the game's combat is unsatisfying; storyline is almost completely transparent right off the bat.

6.7/10
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Delarge píše:...
hmm...nic moc :( ...
Stability: Minor Problems
:(
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

V prodeji v CR az za tyden, skoda. Chtel jsem to zkusit, ale ta Steam verze je pry osekana a je tudiz nutno tyden pockat na oficialni krabicovy prodej u nas. HW narocne to moc neni, jede to na Half Life 2 enginu, takze to pujde hrat i na slabych sestavach v pohode.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

OBR píše:Steam verze je pry osekana
Kdes to četl, to mi připadá jako blbost...
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ne netu jsou debaty o velike buggovosti teto verze, nehlede na to ze Steamujes asi 4GB a krabicova verze ma 9GB.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tak i zde nám vyšel patch řešící spoustu věcí....

http://www.ggmania.com/?smsid=22665
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

Čau všem!
Četl jsem si recenzi na tuto hru a moc mě to zaujalo!!Chci se jen zeptat kdo z Vás už má plnou verzi a jestli mě to pojede a jak na mojí sestavě v popisku?!
Prosím za odpověd díky moc!! :wink:
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Artass91 píše:Čau všem!
Četl jsem si recenzi na tuto hru a moc mě to zaujalo!!Chci se jen zeptat kdo z Vás už má plnou verzi a jestli mě to pojede a jak na mojí sestavě v popisku?!
Prosím za odpověd díky moc!! :wink:
jestli ti to pojede se da vyzkouset i s demem.
Jinak je to HL2 engine, takze se da rozjet i na relativne slabsich grafikach v solidnich detailech.

800x600 na low-medium detaily by ti to v rozumnych fps jet mohlo.

Sice mas dost slabou grafiku a jeste horsi cpu, ale za pokus nic nedas.

Demo je volne stazitelne na games.tiscali.cz
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

No mam hrozne pomaly pripojeni takze bych to stahoval hrozne dlouho.Jen chci vedet jestli by to nebyly vyhozeny prachy aby me to jelo bez seku stací střední detayly. :-D
Díky moc
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackshadow »

Prosím o pomoc,mám origošku,jen pro začátek (z německa) a jeden úkol nemůžu splnit protože nemůžu najít třetí kámen co se vkládá do sochy pavouka v 6 levelu. Mám ty dva spodní kameny už v tom pavoukovi usazený,myslím že je to fialovej a žlutej,který sem vzal vysoko na stěně a po zabitá čaroděje nebo co to je,ale ten třetí zaboha nemůžu najít. Tolik hodin už tam lítám a furt nic.
Takže pěkně prosím jestli jste už někdo dál a pamatujete si to tak poraďte-jo? Díky
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

to je jednoduchy, jeden kamen najdes hned, druhej je na jedny zdi strasne vysoko musis k nemu vysplhat a treti je v truhlici v takovy obrovsky mistnosti uplne na dne ...
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

dík za odpověď ale ten kámen co najdu hned by mě docela zajímal :-) ,mám ten kámen co jsem našel vysoko na tý stěně a ten kámen co jsem vzal z truhly po zabití toho mága
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ten je hned na zacatku, me nejdele trvalo najit ten v truhle ...
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

díky moc,ten kámen dole v truhle byl co mi scházel. ještě jednou Díííky
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak jsem se zase zasekl,je mi to už trapný sem psát,ale jiná možnost mi nezbývá :-) Jsem na pláži kde je nějakej kouzelník s loďkou a vždy když mě vidí tak na někoho zavolá a mise skončí,sem zkoušel všechno,zmrazit ho,použít Charm,tiše se proplížit kolem skály,nic nepomáhá. Budu opět vděčný za pomoc,ale jak je vidět tato hra byť je úžasná pro mě asi není :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“