Dark Messiah of Might and Magic
Moderátor: Baneshee
- Recaiver
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Tak jsem to konečně vyzkoušel. Poprvé jsem nastavil všechno na minimum, ale hra se nějak se mnou přestala kamarádit a kousla se. Když jsem to spouštěl podruhý, tak jsem zapomněl nastavit tu grafiku znova, takže jsem jel na default co tam je (tuším že High textury atd.). Překvapivě se to jakž takž dalo (i když o tom, že framerate byl nějak úžasnej si iluze nedělám) a dokonce to vypadaloi dobře.
Hrál jsem to jenom chvíli, ale je dost možný, že si to někdy koupím, protože mě to zaujalo. Hlavně souboje mi přišly dobře udělaný.
(Sempron 64 @2.615 GHz, 1 GB Ram, GF 6200TC)
Hrál jsem to jenom chvíli, ale je dost možný, že si to někdy koupím, protože mě to zaujalo. Hlavně souboje mi přišly dobře udělaný.
(Sempron 64 @2.615 GHz, 1 GB Ram, GF 6200TC)
Goldnoob team proud member!
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Recenze na Gamespotu:
Dark Messiah wraps a dull story around repetitive combat. It's not a bad game, but its technical glitches really bring it down.
The Good: Good death animations.
The Bad: Numerous crashes and glitches get in the way; minimal character building and progression; most of the game's combat is unsatisfying; storyline is almost completely transparent right off the bat.
6.7/10
Dark Messiah wraps a dull story around repetitive combat. It's not a bad game, but its technical glitches really bring it down.
The Good: Good death animations.
The Bad: Numerous crashes and glitches get in the way; minimal character building and progression; most of the game's combat is unsatisfying; storyline is almost completely transparent right off the bat.
6.7/10
- Rajče
- Mírně pokročilý

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- shadow
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Čau všem!
Četl jsem si recenzi na tuto hru a moc mě to zaujalo!!Chci se jen zeptat kdo z Vás už má plnou verzi a jestli mě to pojede a jak na mojí sestavě v popisku?!
Prosím za odpověd díky moc!!
Četl jsem si recenzi na tuto hru a moc mě to zaujalo!!Chci se jen zeptat kdo z Vás už má plnou verzi a jestli mě to pojede a jak na mojí sestavě v popisku?!
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
- Butch
- Středně pokročilý

jestli ti to pojede se da vyzkouset i s demem.Artass91 píše:Čau všem!
Jinak je to HL2 engine, takze se da rozjet i na relativne slabsich grafikach v solidnich detailech.
800x600 na low-medium detaily by ti to v rozumnych fps jet mohlo.
Sice mas dost slabou grafiku a jeste horsi cpu, ale za pokus nic nedas.
Demo je volne stazitelne na games.tiscali.cz
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mam hrozne pomaly pripojeni takze bych to stahoval hrozne dlouho.Jen chci vedet jestli by to nebyly vyhozeny prachy aby me to jelo bez seku stací střední detayly.
Díky moc
Díky moc
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc,mám origošku,jen pro začátek (z německa) a jeden úkol nemůžu splnit protože nemůžu najít třetí kámen co se vkládá do sochy pavouka v 6 levelu. Mám ty dva spodní kameny už v tom pavoukovi usazený,myslím že je to fialovej a žlutej,který sem vzal vysoko na stěně a po zabitá čaroděje nebo co to je,ale ten třetí zaboha nemůžu najít. Tolik hodin už tam lítám a furt nic.
Takže pěkně prosím jestli jste už někdo dál a pamatujete si to tak poraďte-jo? Díky
Takže pěkně prosím jestli jste už někdo dál a pamatujete si to tak poraďte-jo? Díky
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se zase zasekl,je mi to už trapný sem psát,ale jiná možnost mi nezbývá
Jsem na pláži kde je nějakej kouzelník s loďkou a vždy když mě vidí tak na někoho zavolá a mise skončí,sem zkoušel všechno,zmrazit ho,použít Charm,tiše se proplížit kolem skály,nic nepomáhá. Budu opět vděčný za pomoc,ale jak je vidět tato hra byť je úžasná pro mě asi není