Hercules konci s grafikami

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

DeLamer píše: Jinak bych to spis videl ze Herkules POZASTAVIL vyrobu GK a LCD :)
Kéž by ... modleme se :lol: Ne snad kvuli slepemu nabozensti k Herculesu, ale proto, že takovy firmy jsou treba - uz jen proto aby ostatni porad meli co dotahovat :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim »

Je to skoda, ze konci i kdyz na radeony moc nejsem...
Asimov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Asimov »

No ATI grafiky dělá i GigaByte a to jsou velice zdařilé kousky. Ovšem cena tomu zase odpovídá.........
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

to: unnamed--no to sem tím právě myslel, aby je začal dělat :wink:
to: ICE--máš pravdu jelikož už Asusu nevěřím tak už mám jen vypalovačku.Limited verzi sem neviděl ale podivám se poní(ale ne ted)ale treba i na pctuningcz sami psali ze ten vykon Asus Radeon 9800XT je vcelku "špatný nato že to je Asus".Brilantni obraz atd tojo, ale to maji i jine firmy.Hercules karty byli nejlepši ad to byl jakykoliv radon 9xxx ale u Asusu to tak neni.
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

No slysel jsem ohlasy na karty Gigabyte jako na jedny z nejlepsich, sam zkusenost ale nemam. A navic Elap je takovej celej divnej...
Je fakt, ze Hercules mozna Ati nastval tim jak dal do 9800SE 256bitovy pameti:)
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Je to opravdu skoda. Je sice pravda, ze jsem dal prednost Sapphiru, ale nebyt dobry ceny, tak jsem koupil Hercula. Jeste, ze zacala vyrabet gr. karty ATI firma ASUS. Sice to bude cenove na urovni Herculesu, ale kvalita se zaplatit asi musi. ASUS vlastne zastoupi v konkurenci Hercules a to je dobre. Konkurence musi byt jinak by zakaznik paltil a platil, fuj hrozna predstava. :(
:-)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

skoda

Příspěvek od Stratos »

jo je to fakt skoda sam mam herkula a super grafika priste pudu asi do asuse. mozna ze s ati zacne i msi a to sou taky kvalitni karty
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak to je hotovo. nejdřív vyrukujou s Kyro II a solidně zatopí nVidii, potom udělaj vynikající GeForce 3 kterou jsem si málem koupil, pak emigrujou k ATi kde se jim podaří na co sáhnou, a teď tohle :(
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“