Kéž by ... modleme seDeLamer píše: Jinak bych to spis videl ze Herkules POZASTAVIL vyrobu GK a LCD
Hercules konci s grafikami
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- jim
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Asimov
- Začátečník

- Banana
- Začátečník

-
to: unnamed--no to sem tím právě myslel, aby je začal dělat
to: ICE--máš pravdu jelikož už Asusu nevěřím tak už mám jen vypalovačku.Limited verzi sem neviděl ale podivám se poní(ale ne ted)ale treba i na pctuningcz sami psali ze ten vykon Asus Radeon 9800XT je vcelku "špatný nato že to je Asus".Brilantni obraz atd tojo, ale to maji i jine firmy.Hercules karty byli nejlepši ad to byl jakykoliv radon 9xxx ale u Asusu to tak neni.
to: ICE--máš pravdu jelikož už Asusu nevěřím tak už mám jen vypalovačku.Limited verzi sem neviděl ale podivám se poní(ale ne ted)ale treba i na pctuningcz sami psali ze ten vykon Asus Radeon 9800XT je vcelku "špatný nato že to je Asus".Brilantni obraz atd tojo, ale to maji i jine firmy.Hercules karty byli nejlepši ad to byl jakykoliv radon 9xxx ale u Asusu to tak neni.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No slysel jsem ohlasy na karty Gigabyte jako na jedny z nejlepsich, sam zkusenost ale nemam. A navic Elap je takovej celej divnej...
Je fakt, ze Hercules mozna Ati nastval tim jak dal do 9800SE 256bitovy pameti:)
Je fakt, ze Hercules mozna Ati nastval tim jak dal do 9800SE 256bitovy pameti:)
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Pupik
- Začátečník

Je to opravdu skoda. Je sice pravda, ze jsem dal prednost Sapphiru, ale nebyt dobry ceny, tak jsem koupil Hercula. Jeste, ze zacala vyrabet gr. karty ATI firma ASUS. Sice to bude cenove na urovni Herculesu, ale kvalita se zaplatit asi musi. ASUS vlastne zastoupi v konkurenci Hercules a to je dobre. Konkurence musi byt jinak by zakaznik paltil a platil, fuj hrozna predstava. 
- zombux
- Odborník PCT