btw a pro pripad ze bych tam kupoval aktiv ... nevi nekdo kolik dB vydava ten chladic na MSI K8 Neo4-FI?
co nejtissi PC
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- _kokes_
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
hh tak to potesi kdyz ja zrovna mam nF4
navic ja mam freezer 64 pro takze ho nemam sanci natocit tak aby mi ofukoval ten pasiv na chipsetu kdybych tam nejaky mel ...
btw a pro pripad ze bych tam kupoval aktiv ... nevi nekdo kolik dB vydava ten chladic na MSI K8 Neo4-FI?
Naposledy upravil(a) _kokes_ dne úte 15. srp 2006, 12:15, celkem upraveno 2 x.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Já ano.Cujo píše:tak tos jeste nevidel co dela cipset nF4 pri prekroceni 55°C-strasne blbnou disky
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- _kokes_
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Napadlo mě,že mám asi taky Gigabyte?Všechno šlape bez problémů,i když na pasivu neudržím prst.Asi je to odzkoušené,čipset to prostě vydrží,jinak by si gigabyte toto asi nemohl dovolit,protože by měl spoustu reklamací.Cujo píše:tak tos jeste nevidel co dela cipset nF4 pri prekroceni 55°C-strasne blbnou disky
- lubo777
- Nováček

-