co nejtissi PC

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
_kokes_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _kokes_ »

hh tak to potesi kdyz ja zrovna mam nF4 :lol: navic ja mam freezer 64 pro takze ho nemam sanci natocit tak aby mi ofukoval ten pasiv na chipsetu kdybych tam nejaky mel ...

btw a pro pripad ze bych tam kupoval aktiv ... nevi nekdo kolik dB vydava ten chladic na MSI K8 Neo4-FI?
Naposledy upravil(a) _kokes_ dne úte 15. srp 2006, 12:15, celkem upraveno 2 x.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Cujo píše:tak tos jeste nevidel co dela cipset nF4 pri prekroceni 55°C-strasne blbnou disky
Já ano. :) Měl sem Gygabyte KNF-9 na chipsetu 74°C, na chladiči pomalu k 90°C, ale šlapalo všechno v pohodě bez problémů. :wink:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
_kokes_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _kokes_ »

tak jsem si pozorne prohledl svou zakladni desku a zjistil jsem ze chipset mam PRIMO pod chladicem grafiky :P opravdu nemam zdani jak a co na ten chipset mam nacpat :o
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Cujo píše:tak tos jeste nevidel co dela cipset nF4 pri prekroceni 55°C-strasne blbnou disky
Napadlo mě,že mám asi taky Gigabyte?Všechno šlape bez problémů,i když na pasivu neudržím prst.Asi je to odzkoušené,čipset to prostě vydrží,jinak by si gigabyte toto asi nemohl dovolit,protože by měl spoustu reklamací.
lubo777
Nováček
Nováček

Příspěvek od lubo777 »

honny píše:Zdroj s pasivním chlazením nemá smysl, když (již jmenovaný) Seasonic točí asi na 700 otáček/minuta a není slyšet, nemluvě o jeho úžasné účinnosti
Píše sa, že Seasonic má inteligentné riadenie otáčok. Aký je rozsah týchto otáčok a pri akých teplotách?
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“