projekt: Golop 60s

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

docela pěkné ... jen mě dostaly ty 2 fdd - teď je v módě je spíš je úplně schovávat ... jdeš proti proudu, chlape :-D
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lol

Příspěvek od golop »

chlape toto je retro 60s ty mechanyky nebudou ani zapojene :D chci nabudit dojem ze je to zachovaly stary pocitac asi barvu osmyrgluji a prestrikam aby byla barva leskla :D jo a jaky je rozdil kdyz prestrikuji zelezo a umelou hmotu?
golop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golop »

Obrázek
jinak zde je barevna inspirace :D mam tak misto bile slonovinu a jako cervenou proste nermalni cervenou :D
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

lord Morpheus píše:Myslím, že je to docela dobrý na první mod... práce s barvou, vyříznutí bočnice...

A když tohle udělám já, tak se do mě hned musí filletzz pustit, že je to hrůza (taky to byl můj první mod :evil: ). Ve srovnání s tím jeho modem je v tomhle nápad a trocha šťávy, ikdyž úpravy by to ještě sakra chtělo :wink:
no že sem zkritizoval tvuj mod už si ani nepamatuju :lol: (ale musíš uznát že zezačátku to byla dost hrůza :wink:)
teď už hodnotim trochu jinak a muj starej mod sem vubec netahej, ten asi ani nikdy nebude dokončen, teď dělám na něčem jinym 8-)

každopádně teď na těch novejch fotkách to vypadá o dost líp, jen jak sem řekl chtělo by to předělat ten předek a trošku vylepšit díru v bočnici + dodělat vnitřek casu..
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Projekty“