F.E.A.R Combat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

teď jsem to asi hoďku hrál a je to totální nářez... Aspoň mám na nějakou dobu zábavu :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Jak to chápu, F.E.A.R. Combat je pouze multiplayer podmnožinou celého F.E.A.R. Je to tak? Jinak řečeno, pokud člověk má F.E.A.R., je toto zcela zbytečné tahat a registrovat..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

radekhulan píše:Jak to chápu, F.E.A.R. Combat je pouze multiplayer podmnožinou celého F.E.A.R. Je to tak? ...
Jj, jak je psáno třeba zde - http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=11100&r=teas
Goldnoob team proud member!
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: F.E.A.R Combat

Příspěvek od spirit64 »

Oneeye_IO píše:Tak F.E.A.R Combat je venku :-).
Torrent: http://torrents.vugames.com/fearcomb...07.exe.torrent
Vysvětlí mi nějaká hodná duše proč jsem stáhl 1,7 GB eXák bez ikony co se nezapne ? :(
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: F.E.A.R Combat

Příspěvek od Oneeye_IO »

spirit64 píše:
Oneeye_IO píše:Tak F.E.A.R Combat je venku :-).
Torrent: http://torrents.vugames.com/fearcomb...07.exe.torrent
Vysvětlí mi nějaká hodná duše proč jsem stáhl 1,7 GB eXák bez ikony co se nezapne ? :(
Tak to bude špatně stažený :-(. Já to tahal z torrentů a bez problému to rozjedu. Je to sice divný, že je to v jednom exáku, ale mě to jelo. A bez ikony jsem to měl taky.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

:-D po desáté jsem to zapnul .... 5 minut nic, browsuju .. najednou se zapne setup :)

už na to jdu, blíží se sice přechod na AM2 ale doufám že to s 640 MB ram rozjedu hratelně :)

//nikdy jsem nehrál fear, ale tohle je rozhodně hodně dobře vykreslenej fun :)
Malkovich
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malkovich »

Tak jsem to sosnul,nainstaloval a po dvou hodinách pařby můžu říct,že je to docela" gut".I když na CoD2 co se týče hratelnosti to podle mě nemá. :wink: :)

CPU AMD Athlon 64 3000+, Arctic Cooling Freezer 64Pro, ,MBGigabyte GA-K8N Ultra-9,GF Gigabyte 7600 GT ,Case Gigabyte AURORA, 4xKingston 512MB DDR400 PC3200 CL2.5,1x HDDSeagate 80GB Sata I,2x HDDSeagate 320GB 16MB Sata II,2xexterní HDD WD250GB
,Samsung SyncMaster 226BW,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX,Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Music, DVD±R LG GSA-4167B,zdroj Fortron Epsilon 600W ,Windows XP Pro SP2,Mouse Logitech MX518,STEELPAD Qck,Logitech Media Keyboard Elite CZ
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No ja som stiahol jeden a tiez je bez ikonky a po spusteni sa na 3 sekundy objavia presypacie hodiny a potom nic...

A este sa chcem opytat ako je to so stahovanim suborov cez operu...mozem stahovanie zastavit a potom pokracovat a subor bude ok? lebo to som prave robil pri tom f.e.a.r.e...alebo ci mozem pocas stahovania vypat komp a na druhy den spustit ten transfer dalej a bude to fajn? :oops:
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

Chlapi ako vam to ide, neviem cim to je ale mam tam lag, resp framte drop v situaciach kde je velka mela, skusal som vypnut i particle effects a ine nastavenia a stale sa mi zda ze to nie je smooth. Smooth to je len pri 60+ fps, je to enginom ci robi to i vam.
Samo ze som vypol programi ako torrent, icq, get right a taketo veci , zaujimave ze to robi len vo fear. Zeby driver update na cat6.8
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

PetoS píše:No ja som stiahol jeden a tiez je bez ikonky a po spusteni sa na 3 sekundy objavia presypacie hodiny a potom nic...

A este sa chcem opytat ako je to so stahovanim suborov cez operu...mozem stahovanie zastavit a potom pokracovat a subor bude ok? lebo to som prave robil pri tom f.e.a.r.e...alebo ci mozem pocas stahovania vypat komp a na druhy den spustit ten transfer dalej a bude to fajn? :oops:
pokud myslíš torrent klient co je v opeře tak je to 100 % ok, pokud http download tak podle toho jestli podporuje hostující server funkci retry ( většinou ano).

Mě to zezačátku nešlo vůbec ... pak jsem klikl, šel surfovat a zaplo se to až za chvíli

2MireC22 : Mě to jede docela dobře s 7600GS ale řekl bych že to brzdí systém takže nemůžu říct jestli mám "lag" jak říkáš nebo nestíhá paměť, rozhodně to můžou být i 2-3 sekundy ... pokuď je tam rush
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

No ono to je take divne trhanie, ako linku mam 100mbit a pingy su i do 20ms. Ide o to ze akoby tam boli portaly a nie cela mapa je vzdy ulozena v ramke; napriklad ked niekam idem tak to xvilu cukne a nacitava. Pritom texture detail mam na medium. Skusil som i experimentalne dat 640x480 vtedy je framerate fakt vysoky ale i tak to nie je silk smooth.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

MireC22 píše:No ono to je take divne trhanie, ako linku mam 100mbit a pingy su i do 20ms. Ide o to ze akoby tam boli portaly a nie cela mapa je vzdy ulozena v ramke; napriklad ked niekam idem tak to xvilu cukne a nacitava. Pritom texture detail mam na medium. Skusil som i experimentalne dat 640x480 vtedy je framerate fakt vysoky ale i tak to nie je silk smooth.
no on ten 1GB ram neni ideal :roll: ... u me byl velky rozdil mezi 1GB a 1,5GB co mam ted.. minimalni framerate vzrostl cca o 12fps :roll: ... si ani u combatu nevyhrali s optimalizaci (procpak taky, kdyz je to jen multak z full FEARu) ... zato Condemned bezelo o moc lip a to ma i HDR .... to cukani pri otaceni atd je spis nacitanim textur z disku do ram a do GK atp... a ty lagy muzou bejt taky serverem. .tedka asi bude trosku napor...
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

skusim dat textury na min len aby som zistil ci to je nedostatkom ram.
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

Takze som to vyriesil cez triple buffering, zapol som vsync a cez dxtweaker som nastavil backbuffers na 2
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

no mě se to taky občas hryzlo, tak jsem právě taky nastavil triple buffering a pak už jsem si ničeho nevšiml...

Btw kde to hrajete? vím že na zahraničních serverech je sranda, taky to tam hraju, ale co takhle vytvořit nějakou hráčskou základnu třeba na gameparku? :roll:
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

S tym lagom ked je mela to robi aj mne. Je to dost neoptimalizovane, ale zas je to zadarmo a TDM a CTF je super ked su v time spravni hraci .
Stretneme sa v boji "uspinena_ovecka"

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

MireC22 píše:skusim dat textury na min len aby som zistil ci to je nedostatkom ram.
A64 3000+@9x250? Na tomto ti to nemůže jet slušně.. Chce to Intel Core 2 Duo, nebo v nejhorším případě přetaktované X2..
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

radekhulan píše:
MireC22 píše:skusim dat textury na min len aby som zistil ci to je nedostatkom ram.
A64 3000+@9x250? Na tomto ti to nemůže jet slušně.. Chce to Intel Core 2 Duo, nebo v nejhorším případě přetaktované X2..
Ale může.. bez aa na 1024x768 klidně může... Mě to taky jede v pohodě kolem 40+ fps, jen když je tam fakt masakr tak klesnu k 30ti ... A to nemám cpu vůbec taktovaný... To kousání je texturama a filtrováním.. Mám to vyzkoušený. .. Teď mám textury na medium a triple buffering a žádný zahryzávání nezaznamenávám....

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

hypnotic666 píše:
radekhulan píše: A64 3000+@9x250? Na tomto ti to nemůže jet slušně.. Chce to Intel Core 2 Duo, nebo v nejhorším případě přetaktované X2..
Ale může.. bez aa na 1024x768 klidně může... Mě to taky jede v pohodě kolem 40+ fps, jen když je tam fakt masakr tak klesnu k 30ti ... A to nemám cpu vůbec taktovaný... To kousání je texturama a filtrováním.. Mám to vyzkoušený. .. Teď mám textury na medium a triple buffering a žádný zahryzávání nezaznamenávám....
pokud vim tak je FEAR hodne zavislej na vykonu procesoru.. jednak co se cache tyce ale taky hrubeho vykonu... to ovlivnuje hlavne minimalni fps. S A64 3000+ nemuzes cekat katastrofu, ale taky zadny zazraky....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“