Sestava za 25000KC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

no jo ale ja to porad jeste nechapu to taktovani sem nikdy nechapal jinac to chapu a co rikate na ten ClockGen jde to taky tak nataktovat ?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

R!D!CK píše:no jo ale ja to porad jeste nechapu to taktovani sem nikdy nechapal jinac to chapu a co rikate na ten ClockGen jde to taky tak nataktovat ?
Nejlepší na taktování je prostě bios. :) Kdo říká, že ne tak taktovat neumí. :razz:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

sem se zkusil zeptat ve firme kde si to budu nechavat udelat a ti rekli ze ne takze fakt nevim
Honeybadger1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honeybadger1 »

Já osobně používám Clockgen, protože nemám dobrou zákldní desku (nemůžu taktovat + nemá AGP/PCI lock):sad: , ale Clockgen je podle mne dobrej.
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Nevim no, já nikdy v netaktoval pomocí softu, vždycky jenom v BIOSu, takže nemůžu posoudit. Ale teoreticky mi to přijde rychlejší - pokud vám například spadne PC, protože jste to přehnali s OC, tak nemusíte pak čekat až na naběhnutí do winů a můžete rovnou při startu začít znova.
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Já osobně považuji taktování přes BIOS za bezpěčnější. Nevěřím softwaru na taktování firem typu Abit, DFI a MSI. Natož produktům třetích stran.

BIOS funguje 100%. Nevidím důvod proč používat něěco jiného...

Navíc si neumím představit (jako se mit stalo s D930 když jsem jí dal malou voltáž a frekvenci 4,3Ghz) co dělat když PC vůbec nenaběhne a taktovali jste přes utlitu. Pomůže ClearCMOS?

Ne BIOS je bezpečnější a asi i stabilnější ;)

edit// překlep
?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“