Lagy X2

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Monster_cs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Monster_cs »

problém vyřešen

problém jsem vyřešil a lagy už nemám díky novému patchi na processor takže díky a až se někdy potkáme tak tě pozvu na pivo:)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Monster_cs píše:problém vyřešen

problém jsem vyřešil a lagy už nemám díky novému patchi na processor takže díky a až se někdy potkáme tak tě pozvu na pivo:)
dyztak sem dej odkaz na ten patch at si ho muzou lidi sosnout :)
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

Ktorym patchom si lagy vyriesil? mam podobny problem. Dnes som navalil na novy HW cisty Win a v urcitych intervaloch som si vsimol ze mi sklbe mys aj napr. rolovanie textu...atd. Task manager nehlasi ziadne zatazenie CPU. Vyzera to ako ked posuvate kurzorom mysi a na malinky moment sa ten pohyb zastavi a zas ide dalej. Mam tam posledny CPU driver od AMD a WinXP dualcore patch. DC Optimizer od AMD som zatial nedaval....Dik.
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od celebrant.athlon »

Jenom bych rád doplnil, že tento způsob opravy lagů funguje i na singlecore.
Stejně mi lagovala myš a klávesnice na mém Mobile A64 3000+ Oakville s cpu driverem 1.3.1.0. Tenhle patch:

Kód: Vybrat vše

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/amdcpusetup.exe
to dokonale vyřešil, je stejný na desktop i mobile cpu.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“