Inno3D GF 7600 GST - poškození při OC ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- BRBlosh
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Neda mi to nenapisat...Inno3D 7600 GST je troska ina ako GT, lebo ma vyssie takty a tym aj vyssi vykon. Co ale zamrzi je, ze ma strasne poddimenzovany chladic (z GT), cize na pretaktovanie nevhodny. Je mozne, ze si pretaktovanim nieco poskodil vysokou teplotou. Odporucam ju ist reklamovat a povedat, ze robi v hrach "blbosti". Prinajlepsom ti daju druhu a ak chces aj na nej taktovat, kup si lepsi chladic. 
Core 2 Duo installed...
- Maddogg
- Čestný člen

Mluviš o mém problemu? To mi daj novou když jsem ji taktoval? Ja žiju v přesvědčením že taktováním ztrácím zárukuBRBlosh píše:Neda mi to nenapisat...Inno3D 7600 GST je troska ina ako GT, lebo ma vyssie takty a tym aj vyssi vykon. Co ale zamrzi je, ze ma strasne poddimenzovany chladic (z GT), cize na pretaktovanie nevhodny. Je mozne, ze si pretaktovanim nieco poskodil vysokou teplotou. Odporucam ju ist reklamovat a povedat, ze robi v hrach "blbosti". Prinajlepsom ti daju druhu a ak chces aj na nej taktovat, kup si lepsi chladic.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W