Z lehka s karbonem :-D
Moderátor: L4mka
- Woyta
- Středně pokročilý

Nic proti ale ty mod o kterych rikas ze jsou "hruzy co vy tu hodnotite za bezva tuning" na vystavach vyhravaji ceny a umistuji se na prvnich prickach. Hlasovani nedela porota ale navstevnici. Myslim ze 2000 lidi je vic ne 5. nehlede na to ze zalezi jakymi lidmi se obklopis a taky jestli ti nechteji kazit tve sebevedomi. Tvoje case je nedoresena a spatne vymyslena. Mel jsi vzit papir, tuzku a kreslit. Z tehle case by neco decentniho a prijemneho slo udelat. Treba muj No X-treme povazuju za velmi decentni a zakladni mod na kterem jsem se ucil. Presto ma na konte jednu vyhru.
A co ten zdroj? Vsude mas vyrezane mrizky a na zdroji to nechas? oboustranou pasku lze velmi dobre rezat o hranu plechu odlamovacim nozem.
Jeden fan barevnej a zbytek cernej? sjednotit.
AC FAN 12 toci velmi vysoke otacky a proto nepatri ve standartu k nejtissim. Je stavenej hlavne na vykon. Dej ho na 6v a bude tissi a ucinejsi nez ty 8cm.
Prijde mi to jako kdyz pejsek a kocicka varili dort.
Nez se do neceho pustim tak si na netu najdu nejakou inspiraci a zjistim si o dane problematice vice. Tvuj problem je ze neumis unest objektivni kritiku a mas moc vysoke sebevedomi. To co jsi zde predvedl nazivame "tuzing".
Za dalsi. Mi PC netunime. tunig at si zustane u aut. My case pocitace modifikujeme k obrazu svemu. skus se zamyslet co vypovida o tobe. Na Stoobiho pracech je videt ze je perfekcionalista a velmi sikovny clovek. Muzeme byt jen radi ze se nam mene skusenym snazi pomahat.
To co jsi udelal lze v atomobilovem svete prirovnat ke 120 polepene spoustou samolepek, s falesny nasavacimi otvory a hasicim pristrojem misto vyfuku.
Nemusis odpovidat presne vim co napises.
A co ten zdroj? Vsude mas vyrezane mrizky a na zdroji to nechas? oboustranou pasku lze velmi dobre rezat o hranu plechu odlamovacim nozem.
Jeden fan barevnej a zbytek cernej? sjednotit.
AC FAN 12 toci velmi vysoke otacky a proto nepatri ve standartu k nejtissim. Je stavenej hlavne na vykon. Dej ho na 6v a bude tissi a ucinejsi nez ty 8cm.
Prijde mi to jako kdyz pejsek a kocicka varili dort.
Nez se do neceho pustim tak si na netu najdu nejakou inspiraci a zjistim si o dane problematice vice. Tvuj problem je ze neumis unest objektivni kritiku a mas moc vysoke sebevedomi. To co jsi zde predvedl nazivame "tuzing".
Za dalsi. Mi PC netunime. tunig at si zustane u aut. My case pocitace modifikujeme k obrazu svemu. skus se zamyslet co vypovida o tobe. Na Stoobiho pracech je videt ze je perfekcionalista a velmi sikovny clovek. Muzeme byt jen radi ze se nam mene skusenym snazi pomahat.
To co jsi udelal lze v atomobilovem svete prirovnat ke 120 polepene spoustou samolepek, s falesny nasavacimi otvory a hasicim pristrojem misto vyfuku.
Nemusis odpovidat presne vim co napises.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Blue Storm
- Odborník PCT

No já bych ty poradil zapojit trošku mozek a udělat si doma návrhy a potom toho co nejvíc udělat homemade,aby to nevypadalo,že jsi neschopný.Ten větrák AC 12cm,jak říkal woyta,bych zpomalil,protože jsem ho měl,ale jelikož mi je teprve 14 a nechtěl jsem vrtat do elektriky,abych neodpálil comp,tak jsem si koupil 12 cm větrák od sharkonu(http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=45697)a ještě bych ti poradil,aby sis buď vyrobil z tahokovu mřížku a nebo koupil(http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=53781).Jinak si myslím,že když se začneš snažit a nevyflákneš se na to,tak by tvoje case mohla vypadat dobře 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- degus
- Nováček

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
degus píše:nenech si vážně do toho mluvit a hlavně nepoužívej tahokov ten už rozhodně dneska neletí.![]()
![]()
![]()
![]()
První dva přispěvky na PCT a už keca kraviny. Casemodding si představuju trochu jinak. Tohle je takovej skoro normalni tuning co ma kazdej, ale v hrozny kvalitě a nevkusudegus píše:Nenech se odradit mě se to líbí.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vydrž
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Radeon9550
- Začátečník

kdyz uz si chtel dat ten vetrak tak si ho mel dat podsviceny bilyma diodama!!takhle to vypada hrozne!!ta zelena je desna a rozhodne se mi ani ten carbon na predku v tomhle provedeni nelibi
srry
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- yupee
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hrůza a hnus horší jsem neviděl.
Nejsem sice žádnej velkej modder ale tohle je prostě strašný!

Nejsem sice žádnej velkej modder ale tohle je prostě strašný!
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
casemodding
na to ze vsichni rikaj, ze je to humus, me se to docela libi... no jo no, hold kazdej ma jinej vkus.. Je to docela hezky, ale dela to mensi dojem amaterskosti (nebo jak to rict), proste par veci je nedomakanejch.. napr. ta nalepka dole se tam moc nehodi, ty vetracky by meli bejt stejny, ten zadek ses mel pokusit orezat vic i ta folie se ti odchlipuje a nejaky maly mrizky na fany by taky nebyly k zahozeni a skus to prestrikat na jiny barvy.. Pokud to dopilujes, myslim ze by z toho nemusel bejt tak strasnej mod.. 
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- SNowie
- Začátečník

- tx3rf
- Začátečník

-
no bez napadu... hele urcite to vylepsis tim ze case nastriknes do cerny barvy pac to je barva ktera se hodi ke carbonu jinak si vycisti vetraky mas na nich prach
sundej vsechny nalepky at to vypada jako jeden celek a ne jako case upravenej z toho co doma najdes ale jinak ten carbon je celkem dobrej napad jenom to chce dotahnout do konce tak to nevzdavej

- uraf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi to to bylo recena mnockrat ale tohle neni casemodding , nalepit si na to folii ze zadu a ze pradu umi kazdy nouma ale to co tady vidis v ostatnich topici ( z vetsini je uplne jiny kafe ) skus zarantnejsi upravy , myslim ze te zdejsi kritika donuti udelat neco lepsiho co by se za casemodding dalo povazovat .
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- chihuri
- Začátečník

-
fakt osklivy... podle me muze bejt i malinkej mod, dobrej mod, nekdo to sice nepovazuje za mod,ale na to mam jinej nazor...to tak obecne, ted primo ke case:
barevne sladeni prednich vetraku je extremne nevkusne...
nepochopil sem zamer toho polepeni vzadu... bud ho tam nedavam, na case se stejne zezadu kouka velmi malo
a nebo a kdyz uz jo,tak ho tam dam tak aby to bylo hezci nez bez toho
vypada to jak kdyz se z kompu snazila dostat nasilim smecka krys...
logo na boku se mi nelibi,ale nemam rad tydle radobydrsne vypadajici veci,takze treba je nekomu po chuti.. kazdopadne na tom bilem podkladu, opet hnus co se tyce sladeni barev...
barevne sladeni prednich vetraku je extremne nevkusne...
nepochopil sem zamer toho polepeni vzadu... bud ho tam nedavam, na case se stejne zezadu kouka velmi malo
logo na boku se mi nelibi,ale nemam rad tydle radobydrsne vypadajici veci,takze treba je nekomu po chuti.. kazdopadne na tom bilem podkladu, opet hnus co se tyce sladeni barev...
- FLiPPY
- Začátečník

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Ty folie se daji sehnat v beznem lepe vybavenem papirnictvi, nebo v nejakem marketu (obcas kdyz maj akci)FLiPPY píše:kdyby to bylo trochu uhlazenejsi tak by to nebylo zas tak spatny kde se daj koupit ty folie jak mas vzadu a ten carbon
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský