Gigabyte 965P-S3 (775, P965 + ICH8)

Základní desky firmy ASRock a firmy Gigabyte.

Moderátor: Eddward

spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

tak to je zajímavé, f5 flashnu. Jinak 450 stable FSB s touhle deskou je imho hodně zajímavé :) kéž by existovala dělička 1.5, jdu napsat do gigabyte.

// poslal jsem mail ohledně problému s S3 a monitorem, a taky jsem se zmínil o děličce 1.5, pokud mi vyhoví tak to bude rofl :D
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vše o Gigabyte S3

Příspěvek od tysekma »

cau.
je mozné,ze kdyz mam opravdu horky pasiv na chipsetu,tak ze se mi vypne a zapne pc??? nebo je to necim jinym.stalo se to nekomu z vas taky???

diky

//edit mhl, předmět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

mám taky S3, pokud myslíš normální vypnutí a zapnutí pc zničehonic, tak to by mohlo být teplotou, gigabyte pasivy sux, dej tam něco lepšího, ale měly by to pochopitelně zvládat. Jinak ona dělá např po změně něčeho specifického v biosu že se vypne a zapne ... to je normální (narozdíl od norm. restartu).
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

me se to stalo asi trikrat pri hrani her,ze se to vyplo a zaplo. ty tam mas jiny pasiv??? mohl vy jsi mi nejaky doporicit???
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

tak to pak jo, ale pasiv od gigabyte tu desku musí držet aby nespadla, máš průvan v case ?

jinak já jsem podle jedné recenze vzal tenhle zalman a jsem s ním hodně spokojenej.

Kamarád jede na orignálním a v pohodě ...
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

moje case je GMC H-60 a tam je 1x120 v predu nasává a 1x120 vzadu vyfukuje.
Helstik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helstik »

Cus udrzis na tom pasivu ruku?Nemuze to byt taky necim jinym?Treba CPU?Dival ses kolik tam mas stupnu na nem jak ti to spadne?Co tam mas za CPU a jaky chladic?Pri kterych hrach ti to pada?
Vetsinou tohle dela CPU kdyz je teple mrkni se jakou tam mas teplotu pri ktere se to ma vypnout
CPU: i7-950, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Gigabyte GA-X58A-UD3R (rev.2.0), RAM: Patriot 12GB Extreme Viper (kit 3x 2GB) 1600MHz
, HDD: Kingston 64GB SSD Now V+100, Kingston 120G SSD KC, 4x2T WDC WD20EARS v RAID 10, DVD: 1xSamsung SH183A,Creative Sound Blaster X-Fi Titanium OEM, VGA: Sapphire Radeon HD 5870 1GB, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Samsung SyncMaster P2450H 24"
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

no ruku jsem na tom neudrzel.bylo to horky jako krava :) CPU mam core 2 duo E6300 a mam na tom orig.chladic
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Neni divu, ale pokud máš takový airflow tak bych hledal chybu jinde. S tim chlazenim by melo byt i CPU v pohode. Sice boxy k conroe stojí zaprd, ale udrzet to musí.
Helstik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helstik »

No nevim nevim jeste se mrkni do biosu na teplotu pri ktere se ma CPU vypnout(se ti to pak samo resetne kdyz prekroci tu teplotu).Ty box. chladice by to mnely uchladit ale jsou o nicem, radeji zainvestuj 1000-1200Kc a kup CPU neco lepsiho.Borcovi jsem raz skladal PC s Prescotem a uz se mu nechtelo investovat do chladice tak jsme tam dali box. a jak jsem mu delal prestavbu a chtel jsem sundat chladic tak to proste neslo tak jsem zarval a normalne jsem vyrval chladici s prilepenym CPU rikal mi tehda ze tam mnel 90stupnu jak gemblil :twisted: :twisted: takze asi tak k boxovanym chladicum.

Nepridaval jsi tam napajeni do chipsetu?Nezkousel jsi resetnout bios, nechce se mi verit ze by u novych desek chipsety tak varily.
Takovy tip: zkus jestli mas na bocnicich od skrine diry prelepit.Nasava to totiz falesny vzduch z boku a chladici ucinek je mensi nez kdyz to prelepis pak to ma teprve funkci vysavace poznas to hlavne na HDD tohle mam v praxi uz overene mam to tak na svem PC a udelal jsem to tak i tatovi na PC a zlepsily se mu teploty o par stupnu
CPU: i7-950, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Gigabyte GA-X58A-UD3R (rev.2.0), RAM: Patriot 12GB Extreme Viper (kit 3x 2GB) 1600MHz
, HDD: Kingston 64GB SSD Now V+100, Kingston 120G SSD KC, 4x2T WDC WD20EARS v RAID 10, DVD: 1xSamsung SH183A,Creative Sound Blaster X-Fi Titanium OEM, VGA: Sapphire Radeon HD 5870 1GB, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Samsung SyncMaster P2450H 24"
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

jasne.zitra se podivam do biosu a napisu :) . ja dnes nejsem doma :(
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

napeti na chipsetu je normal.
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

mam teda zacpat ty diry??? mam tam 2. na jedne je pridelany windtunel a ta druha je pod grafikou na nasavani vzduchu. mam je teda obe zacpat???
walfischberg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od walfischberg »

tysekma píše:mam teda zacpat ty diry??? mam tam 2. na jedne je pridelany windtunel a ta druha je pod grafikou na nasavani vzduchu. mam je teda obe zacpat???
Můžu se zeptat, jakou máš case?
Intolerance is evidence of impotence.

CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

case je GMC H-60 .
walfischberg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od walfischberg »

tysekma píše:case je GMC H-60 .
Podle recenzí má tahle krabice dostatečné chlazení. Takže tady snad problém nebude. Možná by bylo dobré změřit teplotu na CPU a GPU - jestli není problém někde tady. Třeba prostřednictvím programu Everest (home verze je dostupna free).
Intolerance is evidence of impotence.

CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

everest pise ze GPU ma 41 stupnu a CPU to nerozpozna a desku taky ne. :(
Helstik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helstik »

Cus jo zalep to i tak to zlepsi ucinek chlazeni a na tu teplotu ses dival pri kolik stupnich se ti vypina CPU?Jestli tam mas neco nastavene nebo to mas na disabled. Co tam mas za zdroj?

Co se tyce mereni tech teplot jeste muzes zkusit Sisoft Sandru nejakou nejnovejsi verzi
Helstik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helstik »

Ta skrin je vcelku slusna.No a je tu jedno reseni.
Jak mas ten vin tunel tak bych tam vrazil nejaky nizkootackovy ventos to derovani pod tim bych zalepil.Vetrak ti bude castecne foukat na CPU a na okolni soucastky.Pro zacatek bych tam vrazil nejaky stary vetrak a pockal si na teplotu chipsetu jak na tom bude.
tysekma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tysekma »

pri kolika stupnich se to vypina jsem se nekoukal.zkusim to najit. zdroj mam 400w forton,ten by mel byt v pohode. pred chvili jsem mel sundanou bocnici.pasiv na cpu byl taky docela horky.ten vetrak na CPU je nastavenej tak,ze bude foukat tak,jak potrebuje CPU,ze si to reguluje samo.takze bych jeste mohl zkusit ho zapnout na porad.ne na auto. co myslite???
Odpovědět

Zpět na „ASRock a Gigabyte“