Ono to ani nemusi byt smejdskej zdroj, Gigabyte desky normalne hazi mensi vcore nez je nastaveno v biosu a taky je normalni ze vcore na gigabytech takhle kolisa, neresil bych to ...Butch píše:Tak to je dobra blbost(nad 1,6V bych se teprve zacal obavat). Kolisani napeti v tomto rozsahu (1,488-1,504)bych tipoval na smejdskej ec zdroj. Ale neni to rozhodne nis silenyho.Lukas16 píše:.... já jsem na netu četl že 1,5 je smrtelný......
Zajimalo by me spis kolik mas nastaveno v biosu ze ma byt.
Melo by tam byt 1,4V.
vysoké napětí?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Bart_Teschen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: vysoké napětí?
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- Butch
- Středně pokročilý

Re: vysoké napětí?
Mas pravdu, vzpomel jsem si taky na kolisani u chieftecu zdroje a delala mi to deska MSI.Bart_Teschen píše: Ono to ani nemusi byt smejdskej zdroj, Gigabyte desky normalne hazi mensi vcore nez je nastaveno v biosu a taky je normalni ze vcore na gigabytech takhle kolisa, neresil bych to ...
Takze chyba muze byt u desky i zdroje.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06