Nejde mazat RW

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

rdbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od rdbc »

Ja stale neviem co s tym. Uz som to nero odstranil aj total uninstalerom, znovu nainstaloval a nic. Stale to robi to iste. Ale zaujimave je, ze ked to rw v alcohole zmazem, tak mi ho v nere hlasi ako prazdne rw. Ale akonahle sa na to rw nieco napali, tak to uz nero berie ako read only.
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sadek »

Ja kdyz to smazu v alcoholu, tak to v neru nejde vypalit.. Stale nikdo nevi co s tim?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

rdbc píše:Ja stale neviem co s tym. Uz som to nero odstranil aj total uninstalerom, znovu nainstaloval a nic. Stale to robi to iste. Ale zaujimave je, ze ked to rw v alcohole zmazem, tak mi ho v nere hlasi ako prazdne rw. Ale akonahle sa na to rw nieco napali, tak to uz nero berie ako read only.
Určitě něco zůstalo v registrech, třeba po jiných předchozích verzí. Je třeba smazat úplně vše. Možná ti nezbyde, než přeinstalovat OS. :(
Bathory
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sadek »

registry jsem promazaval asi hodinu a nepomohlo to :sad:
a preinstalovat win.. to snad ne :sad:
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sadek »

ted me neco napadlo... Ti co maji stejny problem, neinstalovali jste nahodou noveho Daemona 4.06?

Kód: Vybrat vše

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t13976-cannot-erase-dvdrwdvdrw.html
rdbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od rdbc »

Problem je odstraneny. Bolo to tym blbym daemonom 4.06...
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sadek »

rdbc píše:Problem je odstraneny. Bolo to tym blbym daemonom 4.06...
a to jsi jen tak odinstaloval? ja to odinstaloval, promazal registry a furt nic. Tak jsem nahral daemona 4.03 a porad nic, furt nemaze..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přeinstalovat OS? :(
Bathory
rdbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od rdbc »

Dal som v spravcovi zariadeni zakazat vaxscsi a ide to, lebo ani mne to neslo normalne odstranit.
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sadek »

rdbc píše:Dal som v spravcovi zariadeni zakazat vaxscsi a ide to, lebo ani mne to neslo normalne odstranit.
Uz je to vyresene, funguje to... Dekuji moc
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To je virtuální mechanika, takže to vypadá na Daemona?
Bathory
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sadek »

Bathory píše:To je virtuální mechanika, takže to vypadá na Daemona?
Asi jo, sem si uvedomil, ze mi to delalo problemy asi od doby, co jsem tam deamona 4.06, ale odinstalovani nepomohlo, muselo se to odebrat v tom spravci zarizeni.
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Mam uplne stejny problem,nelze smazat dvd-rw :( zkusim vyse uvedene rady a pak napisu co a jak...jedine co nechci tak znova instalovat win...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Tak ze problem vyresen...stacilo odinstalovat Alcohol, ted uz Nero maze 8-) jak ma...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
husky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od husky »

Že by byl problém s Alcoholem? Mám úplně stejné problémy, taky mi nejde nic smazat. Asi to bude tím Alcoholem, mám poslední verzi, Daemona jsem nikdy neměl...
nickpaja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nemaže RW

Příspěvek od nickpaja »

Vidím že nejsem sám kdo má problémy s vypalovačkou. Mám LG 4120B a vejde mi vymazat RW. Médium je dobré jde mi mazat na jiných vypal. Mám nera 7.5.1.1 a Alcohol 1.9.5.4327. Firmware jsem přeinstaloval na A117, ale pořád nic. Nevím si rady a záruka mi skončila 13.9. :(
husky
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od husky »

Mazat v Alocoholu, nastavit - ignorovat poškozenou TOC, vždy vymazat, a dát smazat celé. Pokud to nepomůže asi bych vyhodil Alcohol. Mě to potom hlásí, že disk není přístupný, ale identifikace je v pořádku, jako prázdné -RW a vypálit jde taky. Buď v klidu, výpalkou to není, mě se to stalo taky a to mám vypalky dvě...
nickpaja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

už to maže

Příspěvek od nickpaja »

Tak jsem vyhodil Alcohola a vše jede OK zkusil jsem starší verzi Alcohola a problém byl stejný,tak nevím jestli ta 7-čková verze Nera se s Alcoholem nesnese? Nevím ale už pálím, teda mažu :)
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Re: už to maže

Je to mozne, protoze u me byl problem jen s verzi Nera 7.5.1.1, tak jsem dal starsi 7.2.3.2b a jde me vypalovat (mazat) v Neru a mam mainstalovany i Alcohol 1.9.5.4521...
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

naco je vlastne ten vaxscsi??lebo po nainstalovani 4.08 mi neslo mazat rw.tak som dal spat 4.03 fungovalo to.ale zas nejde mazat.len ked zakazem vaxscsi.doteraz mi to fungovalo bez toho,aby som zakazoval nieco v spravcovi.aj register som precistil system mechanicom a stale to musim zakazat v spravcovi,aby fungovalo mazanie.pritom daemon funguje tak,ci tak...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“