Nejde mazat RW
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- rdbc
- Nováček

-
- sadek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Určitě něco zůstalo v registrech, třeba po jiných předchozích verzí. Je třeba smazat úplně vše. Možná ti nezbyde, než přeinstalovat OS.rdbc píše:Ja stale neviem co s tym. Uz som to nero odstranil aj total uninstalerom, znovu nainstaloval a nic. Stale to robi to iste. Ale zaujimave je, ze ked to rw v alcohole zmazem, tak mi ho v nere hlasi ako prazdne rw. Ale akonahle sa na to rw nieco napali, tak to uz nero berie ako read only.
Bathory
- sadek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sadek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ted me neco napadlo... Ti co maji stejny problem, neinstalovali jste nahodou noveho Daemona 4.06?
Kód: Vybrat vše
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t13976-cannot-erase-dvdrwdvdrw.html- rdbc
- Nováček

-
- sadek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- rdbc
- Nováček

-
- sadek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- sadek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ghosthunter
- Začátečník

Mam uplne stejny problem,nelze smazat dvd-rw
zkusim vyse uvedene rady a pak napisu co a jak...jedine co nechci tak znova instalovat win...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
- ghosthunter
- Začátečník

- husky
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- nickpaja
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemaže RW
Vidím že nejsem sám kdo má problémy s vypalovačkou. Mám LG 4120B a vejde mi vymazat RW. Médium je dobré jde mi mazat na jiných vypal. Mám nera 7.5.1.1 a Alcohol 1.9.5.4327. Firmware jsem přeinstaloval na A117, ale pořád nic. Nevím si rady a záruka mi skončila 13.9. 
- husky
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mazat v Alocoholu, nastavit - ignorovat poškozenou TOC, vždy vymazat, a dát smazat celé. Pokud to nepomůže asi bych vyhodil Alcohol. Mě to potom hlásí, že disk není přístupný, ale identifikace je v pořádku, jako prázdné -RW a vypálit jde taky. Buď v klidu, výpalkou to není, mě se to stalo taky a to mám vypalky dvě...
- nickpaja
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
už to maže
Tak jsem vyhodil Alcohola a vše jede OK zkusil jsem starší verzi Alcohola a problém byl stejný,tak nevím jestli ta 7-čková verze Nera se s Alcoholem nesnese? Nevím ale už pálím, teda mažu 
- ghosthunter
- Začátečník

Re: už to maže
Je to mozne, protoze u me byl problem jen s verzi Nera 7.5.1.1, tak jsem dal starsi 7.2.3.2b a jde me vypalovat (mazat) v Neru a mam mainstalovany i Alcohol 1.9.5.4521...
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
- van Bellen
- Začátečník

naco je vlastne ten vaxscsi??lebo po nainstalovani 4.08 mi neslo mazat rw.tak som dal spat 4.03 fungovalo to.ale zas nejde mazat.len ked zakazem vaxscsi.doteraz mi to fungovalo bez toho,aby som zakazoval nieco v spravcovi.aj register som precistil system mechanicom a stale to musim zakazat v spravcovi,aby fungovalo mazanie.pritom daemon funguje tak,ci tak...