Prosím pomoc s výběrem kvalitní klávesnice

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

tez mam tu geniusku ale nemam problem s hlukem protoze mam nonstop pustene mp3 :lol:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Logitech media

Příspěvek od kotas »

kdyz v noci neco pisu tak to dela bordel a budi to otce
Ona je trochu hlučná i při psaní, ale podle mě to otec určitě neuslyší když budeš v noci psát, já měl předtím KME a ta dělala hrozný rachot.. Ono taky záleží ve které místností spíš ty a otec 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

tady nejde o to ze by to vadilo mně ten bordel, tady de o to ze sem pak jeste v noci na kompu a otec mi chrape za zady a ja musim psat jak kokot.... tak prave hledam nakou dobrou klavesnici na hrani ale tissi nez je tahle.. :?
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

Ahoj
jaky je prosím rozdíl mezi klavesnici

klávesnice Logitech Media Keyboard Elite černá (USB+PS2)

a

klávesnice Logitech Media Elite černá (USB/PS2, multimedi, US)

http://www.obchod.cz/products.php?offset=24

a na obrázku je maly enter ale podle jedne recenze je enter velky, to jsou s malym i velkym?? A je to nekde rozlisene v oznaceni ?? Nerad bych aby mi prisel s malym entrem.
Dekuji
qwertown
DngrsKuzle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DngrsKuzle »

Máte někdo zkušenosti s touto klávesnicí?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36323

Zajímalo by mě, jestli je možno ji v pohodě rozebrat a vyčistit. Také si ještě nejsem jistý, zda by se hodila k mému PC stolku, když zrovna ta vyjiíždecí deska na klávesnici má takový schod a klávesnice je pak zapuštěná do takové díry. S ultra slim designem by mohl být problém. Jakou jinou klávesnici v černém provedení byste mi doporučili? Díky
MB: ASUS P5WD2 Premium CPU: Intel D930 at 3GHz, CoolerMaster GeminII : 2xCORSAIR TWIN2X2048-6400 800 MHz 5-5-5-12-2T VGA: Sapphire ATi Radeon 1900GT + Accelero S1 SB: Creative X-Fi XtremeMusic DVDRW: LG SuperMulti GSA-H20L HDD: WDC WD2500KS 250GB 16MB SATA 3Gb, Seagate ST380011A 80GB PATA PSU: Fortron Blue Storm 500W CASE: AeroCool AeroEngine II
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

DngrsKuzle píše:Máte někdo zkušenosti s touto klávesnicí?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36323

Zajímalo by mě, jestli je možno ji v pohodě rozebrat a vyčistit. Také si ještě nejsem jistý, zda by se hodila k mému PC stolku, když zrovna ta vyjiíždecí deska na klávesnici má takový schod a klávesnice je pak zapuštěná do takové díry. S ultra slim designem by mohl být problém. Jakou jinou klávesnici v černém provedení byste mi doporučili? Díky
mam ji ... ale v us layoutu ... rozebrat se da, ale kdyz jsem to zkousel, taxe mi podarilo ulomit jednu packu, co drzela klavesu na klavesnici ... takze opatrne
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

qwertown píše:jaky je prosím rozdíl mezi klavesnici
klávesnice Logitech Media Keyboard Elite černá (USB+PS2)
a
klávesnice Logitech Media Elite černá (USB/PS2, multimedi, US)
US nemá český potisk.
Mimochodem k C-Tech KB-9848 podsvícená Pro-Game, Logitech Media Keyboard Elite a Logitech G15 Gaming Keyboard CZ je něco tady: http://www.x-computers.eu/recenze/mysi- ... ecenze.php
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
DngrsKuzle
Začátečník
Začátečník

to jaluvkap: a jinak jak by se na ni asi psalo, kdyz by byla o centimetr zapustena
MB: ASUS P5WD2 Premium CPU: Intel D930 at 3GHz, CoolerMaster GeminII : 2xCORSAIR TWIN2X2048-6400 800 MHz 5-5-5-12-2T VGA: Sapphire ATi Radeon 1900GT + Accelero S1 SB: Creative X-Fi XtremeMusic DVDRW: LG SuperMulti GSA-H20L HDD: WDC WD2500KS 250GB 16MB SATA 3Gb, Seagate ST380011A 80GB PATA PSU: Fortron Blue Storm 500W CASE: AeroCool AeroEngine II
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

DngrsKuzle píše:to jaluvkap: a jinak jak by se na ni asi psalo, kdyz by byla o centimetr zapustena
kristalovou kouli bohuzel nemam ... ale na vysku ma od 14 do 22mm (bez nozicek), takze by trosku couhala ... jaxe na ni bude psat ti ale nepovim
DngrsKuzle
Začátečník
Začátečník

asi to risknu a uvidim
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“