Problém s pamaťou alebo dačé iné??neviem

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Skús resetnúť bios. Pozri na doske či nevytekajú kondíky a skús iný zdroj ikeď fortron by nemal robiť problémy.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
icko6600
Nováček
Nováček

Příspěvek od icko6600 »

Takže som skúsil nasledovné veci.

Moju pqi som skúsil v druhej doske (DFI infinity NF4, ja mám ultra)
Absolútne bez problémov aj na 2.6V, nič nepadá, všetko ide ako má, takže dedukcia, že pqi je zlá je preč - je ok.

Skúsil som tú corsair a nefunguje ani na tej doske - čiže tento corsair, je vadný alebo proste tento druh dfi infinty nechce.

Skúsil som zobrať pamate Corsair 2x512Mb XMS CL2 a dal do mojej dosky,dal som ich na 2.6V, pamate sú z z hore uvedenej dosky a zas reset a hlasenie v správe v systéme o súbore BTHUSB, akonáhle som zvýšil voltáž zas na 2.7 v tak nepadá nič a ide všetko vporiadku.

Skúsil som ich dať do netradičného dualu PQi Cl3 400mhz + 512Mn Corsair CL2 a všetko ide ok na 2.7V.Na 2.6 padá a nejde.

Takže aj tak si myslím, že pamate by mali ísť vpoho na 2.6 ked ich netaktujem, tu treba zvyšovať aj bez taktovania.

Pripomeniem, že predtým to nerobilo- takže asi MB ide do hája.
Georg21225
Nováček
Nováček

Příspěvek od Georg21225 »

Ahoj Lidi!!Mám Taky malý problém s pamětí!!!Když sem si ze zvědavosti stáhnul CPUz a dival se na časování pamětí tak sem valil voči! CAS 2.5 RastoCas 6 RAS 6 Tras 15!podle SPD čipu má být 2,5 3 3 8!Tak sem najel do Biosu a změnil na doporučené hodnoty dal uložit následoval restart najeli XPčka spustil sem CPUz a ejhle žádná změna!Co s tím??Už sem skoušel všechno možny ale Xpa me nevezmou žadnou změnu časování provedenou v Biosu!!Jen přes RightMark Memory Analyzer version 3.65 se mě je podaří nastavit!Ale po restartu zase to samé!!!
Deska Asus K8V-X SE,procesor AMD Sempron2800+ 256Kb L2,paměť Kingston 1x 512Mb cl2,5 3 3 8,Disk Maxtor 7 V250F0,Grafická karta ATI Sapphire Radeon 9600XT 256Mb,Euro Case 350W,Monitor ADI MicroScan 19".
Odpovědět

Zpět na „Paměti“