Projecet -> CS:S & magic airbrush by OneHead_Nové fot

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

n0zZle12
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od n0zZle12 »

nj ale aj tak, mohlo to tam byt ako nejaky flak rozprsknuty :(
MB: MSI K8N Neo3-F + pasivny chladic North Bridgu NB47J + vetrak na ofukovanie CPU: AMD Athlon 64 3000+ s754 (Venice) + AC Freezer 64Pro RAM: 512MB DD400MHz PC3200 VGA: MSI ATI x1650pro HDD: Maxtor 6L160M0 160GB ZDROJ: 350W ALLIED MYS: Razer Copperhead 2000 DPI Tempest Blue PODLOZKA: Everglide Titan Gaming Mat MONITOR: Philips 107E CRT 17"
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

tak tady je test svetelne rampy

Obrázek

jeste dodelat lak podle tohoto a bude:))

Obrázek
samozrejmne ze ten napis project by onehead tam nebude :)))))

jeste k te krvi vevnitr kdyz vas to vsechny tak trapi...neni to cele nastrikane jednolite....jsou to malinke kapky a z dalky se to slije do jednoho celku.....stejne kde by narazila kulka bude MB tak ze okoli bude videt ten poprasek krve
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

myslel sem ze ta rempa bude sviti vic,ale co uz.....hold mudes muset udelat diru do MB aby to bylo realisticky :-D
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

sand to nebude tak horky :))

uvnitř budou dve cerveny trubice tak ze svetla bude habakuk...
jinak tady to poradne nevynikne ale vviti to dost je to foceny pri uplne tme bez blesku a to plexi je docela dobre osvicene :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

cim min tim lip :wink: ... kolotocarny nikdy vic :)
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

rampa + lak
Obrázek
mamnoa
Nováček
Nováček

Příspěvek od mamnoa »

ta rampa vypada dost paradne,ale uchyceni toho plexi mi nejak nesedi :oops:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

tos jenom udelal sablonu a striknuls to pres to pistoulou ?(a jakou vlasne mas ?nejakou od revellu ?)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Kdyz se zabejva airbrushem tak to asi bude mit pekny a presny..... :wink:
A jinak- zatim hezky,ale kdyby to counter strike bylo podsviceny tou cervenou tak by to mozna vypadalo lepe :oops: :-D
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
mensa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mensa »

Tak ta rampa s tim napsiem perfekt, ale co mi tam opravdu nesedi, je to plexi...zkusit ho treba trochu po stranach jakoby ostipat,aby to nebylo tak presne rovny,proste s tim neco udelat...jinak zatim pekny.
PC:ASUS A7N8X-X | AMD Barton 2500+ 1833Mhz@3200+ 2200MHz + Zalman 7000B Cu | 2x 512 MB RAM Kingston HyperX CL2 DDR400 | n6600 300/550@510/684 128MB | SB audigi 2, Creative T5900 5.1 | Seagate 7200.10 320GB SATA | Forton BlueStorm 400W | DVD-RW LG GSA-4163B, CD-RW TEAC CASE: Blue Shadow - projekt,Blue shadow - web
NB:ASUS F3T | AMD Turion X2 TL-56 | 2GB DDR2 667 | Go 7600 256MB | 160GB Hitachi
!!!Stránky o seriálu The Simpsons!!!, Diskuze o Simpsnových
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

S tím plexi souhlasím, vypadalo by možná dobře, jakoby ,,ostřílený,, :oops: Rampa je pěkná, ale ta "síťka" na bočnici je ze dvou kusů? Nebyl by lepší jen jeden? To napojení neni ideální...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

m.Pták píše:tos jenom udelal sablonu a striknuls to pres to pistoulou ?(a jakou vlasne mas ?nejakou od revellu ?)

:lol: s revelem bych toho moc neudelal mam Trliplex

- k tomu plexi :) je na nem porad ochrana folie proto vypada tak jak vypada...
- jak uz jsem rikal bude mit na koncich zluto/cerne lemovani... teh par zasahu di nej jeste zvazim...
- jinak ten samotny plech neni z zadnych kusu je strikany...jeste schvalne tek aby to bylo videt bude kolem nej jeste kontura a nyty jako na letadle

a k te rampe...chci zachovat logo tip :)) coz znamela ze to je vsude bile tak i u me to bude bile...jeste se pokusim aby okraje toho napisu pri zhasnuti svitilo...(fosforava barva :)
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

tak konecne jsem se k tomu zas trosku ostal.....
delal jsem airbushem nity a pak trosku patinoval tu diru tak sem hodim nejake foto :)

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
na tehle fotce jsem chtel zachtit ze to fakt neni nit ale nen namalovany spolu s imitaci lisovaneho plechu
ale trosku se mi to zaostrilo jinam

ObrázekObrázek
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

na to ze od pridani poslednich fotek tu bylo cca 200 lidi tak moc nepisete...
tak ze, je to bud zatim dobry ... nebo uplna hruza a kazdyho pri pohledu na foto klepne pepka a nic ne napise :?
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

No nevipadá to špatně ale nějak to není můj styl, mě osobně se to moc nelíbí, ale to je věc názoru.Jinak spracování vypadá dobře 8)
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

aspon tak dik za ohlas :))
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já tak nějak pořád vyčkávám až se objeví něco zajímavýho, zatím je to poměrně povedený, ale pořád mi tam chybí nastítění celkovýho vzhledu...prostě zatím je to jen bočnice, no :oops:
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

oki oki v patek jsem neco udelala na predku tak s tim neco udelam ... teda az se v po. vratim z becky :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Já teda souhlasím se Stoobim, chtělo by to aspoň naznačit, jak to bude celý vypadat. Jinak se mi moc nelíbí ta díra, ale v celku to pak může vypadat dobře, takže se nechám překvapit. :)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

no me se to libi,vypada to luxusne ale nelibi se me ty nakresleny nyty :( ja vim ze ti to dalo praci ale normalni nyty by byly lepsi
Odpovědět

Zpět na „Projekty“