Zvukové upozornění na příchozí SZ

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

sovicka2001 píše:a jak je to udělaný??? chtěl bych to na svym phpBBčku taky... (teda jestli to neni tajný... ) :wink:
je to dělané pomocí flashe o velikostech 0x0px který se vloží hned za závorku s počtem nových správ..
sám to používám na svém fóru
btw:pokud chceš návod tak se mi ozvi na ICQ
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Kašpy píše:
sovicka2001 píše:a jak je to udělaný??? chtěl bych to na svym phpBBčku taky... (teda jestli to neni tajný... ) :wink:
je to dělané pomocí flashe o velikostech 0x0px který se vloží hned za závorku s počtem nových správ..
sám to používám na svém fóru
btw:pokud chceš návod tak se mi ozvi na ICQ
Jo tak proto mi komp vždycky chvíli přemejšlí, než mi to přeříká... Browser nahrává flash player... Geniální... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

To neni flash, ostatne staci se podivat do page source...

Kód: Vybrat vše

<EMBED SRC=sounds/message.wav LOOP=false HIDDEN=true VOLUME=20 AUTOSTART=true WIDTH=0 HEIGHT=0 NAME=foobar MASTERSOUND>
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

tak sorry ja našel na www.phpbb.com uplně to samé jenomže to používalo flash (*.swf)

ps: tak nastavte VOLUME=10
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Sakra... Tak teď už nevím, proč mi ten komp vždycky chvíli přemejšlí... :? :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

TomV píše:Sakra... Tak teď už nevím, proč mi ten komp vždycky chvíli přemejšlí... :? :roll:
to bude asi tím že se ti ten waw načítá do vyrovnávací paměti..a až je celý stáhnutý tak se až pak pustí
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Mě se teda to upozornění líbí :)
Ale to sem asi jedinej :twisted:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ASUS-TeK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ASUS-TeK »

Mě to upozornění také spíš štve... často mívám repráky nahlas, protože poslouchám hudbu a když to dohraje a já si to jaksi neuvědomím tak pak zazní "jů hev a mesidž" a já málem leknutím spadnu ze židle ;-)
Proto jsem taky vypnul u ICQ zvuky...
ASUS P4C800-E Deluxe | Intel Pentium 4 Northwood 2400@2820MHz ; FSB 800@940MHz (QDR) ; BOX | A-Data 2048MB (2x1GB) DDR Ram 400@470MHz ; Dual Channel | ASUS nVidia GeForce 6800GT 256MB ; GPU 350@410MHz ; RAM 1000@1120MHz | Hitachi Deskstar 7K250 160GB P-ATA + 2x Hitachi Deskstar 7K250 160GB S-ATA | ASUS CRW-5232AS + Sony DVD-DDU1611 | Chill Inovation 510W ATX ; Active PFC | Fujitsu ErgoPro x174 Trinitron | Key Tronic KT1000 | Razer DiamondBack Chameleon | ICEMAT 2nd.EDITION | ACER TravelMate 4101LMi
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Dzin píše:Mě se teda to upozornění líbí :)
Ale to sem asi jedinej :twisted:
Mě se taky líbí, ale obvykle sedím u komplu kde je SB16 a občas se přehraje trhaně. Ale myslím, že pokud všem vadí tak by bylo dobrý to n졡cím nahradi- třeba nové okno s možností otevření zprávy
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

-HNY- píše:...nahradit- třeba nové okno s možností otevření zprávy
Je to dobrý :-D Mě se to líbí :up:
Ale má to jednu vadu, teďka sedím u P200MMX+ 14" a na rozlišení 800x600 je to velký. :( (Hold si musím sednout k něčemu normálnímu :) )
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Ohledne zvukoveho upozorneni na SZ...zaznamenal jsem zvlastni chovani v Opere 7.60 beta 3. Misto toho, aby se mi prehral zvuk, tak se Opera na chvilicku jakoby zasekne, vidim bilou stranku, mezitim se spusti GetRight (ani poradne nevim proc, nebot normalni downloady bezi v Opere, ale to neni ten hlavni problem) a kdyz nabehne, tak se zacne stahovat WAV v GetRightu, mezitim nabehne stranka PCT fora. To je pomerne zvlastni, ze?
Opera 7.54 mi to normalne prehrala. Asi to bude nejaky bug betaverze opery, doufam ze ve full se to bude chovat normalne.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

mě se taky líbí, ael vždy když mam zaplí repráky a je ticho a najednou mi někdo pošle SZ tak se hrozně leknu... já poznam, že mi přichází zpráva, že se trochu zpomalí načítání fora
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Tak jsem si to vase "you have a message" dal do M$ outlooku jako oznameni o prichozi zprave :-) je to pekne a kdyz se poprve do ticha kancelare toto ozvalo, tak vsichni lehli pod stul smichy :P :lol: :roll:
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

miho - nedal by se pridat option na uplne VYPNUTI tohle hruzy? :?

Vys, vysvetlim ti ten problem :wink: Pokud jeden nechce neustale haprovat s hlasitosti (aby mu odeslo servo na bednach), tak pouziva trik. Hlasitost na stredni (to uz je na 100% volume v pocalu poradnej rachot, zdi se tresou a tak - bez legrace) a nastavenim volume v pocalu se resi ruzne denni pozadavky na hlasitost reprodukce, ci kdyz si chci neco pustit fakt nahlas, tak proste potahnu z tech 3-5% hlasitosti nahoru... :wink:

A ted si predstav, ze ve tri nad ranem vlezu na forum a on mi nejaky parchant napise SZ, a zarve to na me stredovym reprakem naplno (nebo skoro naplno) :sad: V tom okamziku vzbudim rodinu (mozna i sousedy vedle pres ulici) a leknu se tak, az... :(
No proste des.

Pokud ma nekdo v nastaveni NEUPOZORNOVAT na SZ, tak by to snad nemelo hrat, ne? :roll:

V nastaveni fora nastaveno NE u polozky "Upozornit na příchod nové soukromé zprávy" :?
V nastaveni fora nastaveno NE rovnez u polozky "Otevřít nové okno při příchodu nové soukromé zprávy" :cry:

HELP!
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

2 admins: nevím jaký kód používáte, my máme:

Kód: Vybrat vše

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
#

language/lang_english/lang_main.php

#
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

$lang['New_pms'] = 'You have %d new messages'; // You have 2 new messages
$lang['New_pm'] = 'You have %d new message'; // You have 1 new message

#
#-----[ CHANGE WITH]------------------------------------------
#

//
// PM with sound
//

$lang['New_pms'] = 'You have %d new messages<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="1" height="1"><param name=movie value="post.swf"><param name=quality value=high><embed src="post.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1"></embed></object>'; // You have 2 new messages
$lang['New_pm'] = 'You have %d new message<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="1" height="1"><param name=movie value="post.swf"><param name=quality value=high><embed src="post.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1"></embed></object>'; // You have 1 new message

//
// end PM with sound
//
Jde tam vložit jakejkoliv swf (flash) zvuk a vypnout nám to normálně de.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

Zrejme to udelame tak, ze ten zvuk prehodime do popup okna takze pokud si ho nekdo vypne tak mu to hrat nebude...

Uplne odstranit by nebyl vubec zadny technicky problem. Horsi je, ze to nekteri zase chteji.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

miho píše:Zrejme to udelame tak, ze ten zvuk prehodime do popup okna takze pokud si ho nekdo vypne tak mu to hrat nebude...

Uplne odstranit by nebyl vubec zadny technicky problem. Horsi je, ze to nekteri zase chteji.
Nj, ale zas někdo má zakázaný aby mu popup okna vyskakovaly, třeba Firefox, nebo různé prográmky. Ten kód co jsem postnul funguje i když okno zakážete.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Pouzijte cokoliv se da, treba i ten kod :wink: ...jen aby to bylo pryc :(

Jako sorry, jsem pro kazdou srandu, ale WinAMP mi nic rusit nebude a 100% ci i 50% volume pozde v noci, to je sok jak... :oops: :shock: :? :x
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Zvukove upozorneni na novou SZ bylo presunuto do pop-up okna - meni se v nastaveni, polozka "otevrit nove okno pri prichodu nove SZ".

"Upozornit na prichod nove SZ" byla prejmenovana na "Upozornit emailem na prichod nove SZ", aby nedochazelo k zamene jeji fce.

Pri prichodu nove SZ se text "Mate x novych zprav" zobrazi cervene.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Super, takze muzu povolit ty ActiveX kramy (clovek by to nejradej zakazal a mel zakazane, ale furt neco rve, to je hruza... :cry: ) a presto nebudu mit zvuk - super, jen estli to bude fungovat :wink: :)

Napiste mi nekde SZ :lol: :wink:

...tu cervenou uz jsem videl, pekna, dobre... :wink: :) Jen tak dale!
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“