Kde sehnat modry LCD do LPT ?

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
pisek3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pisek3 »

bubanek píše:Za kolik ho tam maji? Asi tak :-)
za 435 Kc i s dani ... a to se vyplati :wink: urcite je to lepsi nez to zluto zelene ...
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Děsně se mi to líbí :-)
Škoda že do mýho budoucího modu se mi hodi právě ten "škaredej" žluto-zelenej...
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

bubanek píše:Děsně se mi to líbí :-)
Škoda že do mýho budoucího modu se mi hodi právě ten "škaredej" žluto-zelenej...
predávajú sa aj invertovane LCD žltej farby ale jaksi niesú k zohnaniu, mam pocit ža boli nejake u Conrad ale boli príšerne drahé (ako aj tie modré LCD - u GME sú 20x4 za 435,- a u Conrad je to až 2 460,- !!!)
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
pisek3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pisek3 »

za 2460 si muzes rovnou koupit nejake male barevne LCD (neco podobneho jako to z PC one)
George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

jj,,práve to, niekedy ma až zaráža aké tam maju ceny, za 2400 kúpiš v GME ten farebny 5" TFT LCD čo má video vstup. Je to niečo na štýl toho z PS One
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
pisek3
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pisek3 »

jj videl sem ho , ale za ty penize si radsi koupim novy HDD nebo neco podobneho ...
X_Files
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Files »

Inverzní modrý prostě nemá chybu... jen kdyby byl levnější. Já mám 4x40, který jsem dostal od profesora ze školy. Očividně si s tím nevěděl rady. Je sice mírně starší (tak 80's) ale funguje a je zeleně podsvícený. No neberte to zadarmo :D
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Nevíte, kde by se dal sehnat ten inverzní - žlutý?
Díky...
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“