Ty katody a větráčky žerou úplné minimum, ještě jsem neviděl větroň s větší spotřebou než 2W.
Jinak ta sestava nevypadá špatně, já bych sice poškrtal asi určité věci, ale to jsem prostě já. Desku bych dal asi S3, zdroj ten levnější Fortron 400W, chladič bych nechal BOX a místo Nynja bych dokoupil něco dopředu a dozadu, case je o vkusu (je rozhodně unikátní, ale vzal bych něco více elegantního).
Ale co bych rozhodně nebral jsou ty Geily v kitu, zaplácáš si tím 2 sloty a až budeš kupovat další 1GB RAM, tak máš po dual channelu.
PORAĎTE S VÝBĚREM DESKY A GRAFIKY NA A64 X2 3800+ SESTAVU
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý

- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Toxi-K
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No já tam asi možná hodím 2048 geil kit. přeci jen budou tu za chvilku Visty a 1 giga je podle mě teďka už standard.MAN píše:Nechci se vyjadřovat jisto jistě, ale mám ten pocit, že box to prostě uchladí i s OC. Nad 60°C to nevyleze. A nasazovaní lepších chladičů je akorát "móda poslední doby".
Case bude dobře chlazená. má na spodku větrák a když k tomu vemu ten fortron ktere by mohl case taky pěkně profoukávat
Takže adi vemu ten 400w zdroj páč mám teď jinej problém a to je že ještě budu kupovat APC a 500w apc je dost drahy. TAkže stejně musím zvolit 400W verzi zdroje.
Moc díkas za komenty.
- Stano K.
- Středně pokročilý

AV vs. BOX
mas pravdu utahne, ale AC je len predsa lepsi ako BOX, a aj ovela tichssi!MAN píše:Nechci se vyjadřovat jisto jistě, ale mám ten pocit, že box to prostě uchladí i s OC. Nad 60°C to nevyleze. A nasazovaní lepších chladičů je akorát "móda poslední doby".