Project:Flat out 2 case by Myšák

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

hmm moc pekny ale ty fany v zadu vypdaj divne
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

FLiPPY píše:hmm moc pekny ale ty fany v zadu vypdaj divne
to jsou testovací fany..tam budou červeně svítící..
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Konečně update
Dneska jsem se k tomu chvilku dostal, přebarvil jsem vršek a předek, domyslel jsem chlazení disku v šuplíku a pokusím se pustit do podvozku.

Zde nějaké foto
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

PS: Prosím vás jak se dělá rez pomocí kříd? Už si nepamatuju celej návod.

PS2: Ta barva není moc poznat, ale je oranžová.

Můžete hodnotit
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

nechci prudit ale ta růžová se tam k tomu moc nehodí (k těm pruhům) :blee:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

šedá by byla lepší, jak tam ještě není ta růžová, vypadá to lépe ... ale podle pidi-mini casu má myšák asi růžovou rád :roll:
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

SNowie píše:šedá by byla lepší, jak tam ještě není ta růžová, vypadá to lépe ... ale podle pidi-mini casu má myšák asi růžovou rád :roll:
tak zaprvý růžovaá to není(nejsem 4%)je to oranžová,ve hře takový auta jsou(si ji zahrajte..)a jestě to příjde zasvinit rezí a prachem...
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

Vypada dobre. Jen ty kliky mi tam nesedi. Udelal bych z toho treba "haubnu" se vzduchovym filtrem (pruduchem)...
Tento napad jsem jiz chtel publikovat na mem pc ale nehodi sa mi to tam....
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
--------------------------------
...vidim to černo-bíle...
!Vlastník kartičky levé půlky zeleného Roomstera (soutěž Bohemia chips)!
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Myšák píše:
SNowie píše:šedá by byla lepší, jak tam ještě není ta růžová, vypadá to lépe ... ale podle pidi-mini casu má myšák asi růžovou rád :roll:
tak zaprvý růžovaá to není(nejsem 4%)je to oranžová,ve hře takový auta jsou(si ji zahrajte..)a jestě to příjde zasvinit rezí a prachem...
ne to jsem nechtěl naznačit :) ... ale na těch fotkách je to fakt růžové
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

mno chtělo by to nějaké kvalitnější fotky
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Myšák píše:
Já a mnoho dalších lidí není zřejmě barvoblbýcha a poznají že to co je nyní na fotkách není oranžová ale růžová. Ale s tím že ve Flat Out 1 i 2 jsou taková auta to souhlasím, hrál jsem oba díly. :wink:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

yupee píše:
Myšák píše: tak zaprvý růžovaá to není(nejsem 4%)je to oranžová,ve hře takový auta jsou(si ji zahrajte..)a jestě to příjde zasvinit rezí a prachem...
Já a mnoho dalších lidí není zřejmě barvoblbýcha a poznají že to co je nyní na fotkách není oranžová ale růžová. Ale s tím že ve Flat Out 1 i 2 jsou taková auta to souhlasím, hrál jsem oba díly. :wink:
tak koneč jsem našel digiták (tak vám ukážu)
dobarvil jsem eště i pravej bok
fota celku
Obrázek
Obrázek
Obrázek
stejně to vypadá částečně růžově..je to blejsklý s bleskem..pokračování příště
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

No uvidime jak to nakonec cele dopadne, ty bocnice s cislem dve a ruzova nebo jaka to presne je se mi nelibi..
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

ja to taky vidim ruzove,ale spis to bude tym ze LCD zobrazuji farby trochu jinak jak CRT a na CRT to muze byt oranzova mi LCDckary to vidime jak ruzovu kdyz je to barva tak na hrane ruzova/orvanzova ve skutecnosti je to mozna fakt oranzova s nadecchem ruzove
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja mam kvalitni crt a je to ruzovy :wink: ale na tech poslednich fotkach je to spis naruzovela cervena...jinak ta dvojka se me taky moc nelibi :(
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

m.Pták píše:ja mam kvalitni crt a je to ruzovy :wink: ale na tech poslednich fotkach je to spis naruzovela cervena...jinak ta dvojka se me taky moc nelibi :(
ja to zejtra vyblejsknu za deniho svetla (bude to snad lepší..)tu dvojku už předělávám..taky se mi moc nelíbí...update sned co nejdřív
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak na začátku jsem si od tohohle modu sliboval něco aspoň trochu slušnýho v té hromadě rádoby modů tady. S postupem prací ale musím uznat že to vypadá opravdu čám dál hůř. Opravdu víc už toho snad zkazit nešlo. S touhle skříní jde udělat tolik skvělých věcí /už tu některé byly důkazem), a ty ji takhle zprasíš. Tvoje originálně neoriginální kliky ze žigula jsou vážně otřes v kombinaci s casem. Veškeré nástřiky a rádoby tuning doplňky vypadají asi tak jako tuning na škodovce. Bohužel taky tím že jsi to začal konečně fotit digitálem, jdou už vidět i detaily, a tak lze taky říct že i tvá řemeslná stránka je na tom opravdu bídně.

Takže když se to shrne: prostě tenhle mod vypadal na začátku slibně a tvým přístupem jsi ho absolutně odrovnal. Podobný názor mám i na tvůj předchozí projekt, a právě podle něj jsem si říkal že se snad poučíš z té spousty chyb a tohle bude lepší, ale je to ještě horší.
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal kule »

ta dvojka vypadá nějak divně myslím že se tam moc nehodí... 8-)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na ten bok bych spis udelal sablonu a striknul tam napis flatout 2. Tahle 2 od ruky vypada dost divne.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Woyta píše:Na ten bok bych spis udelal sablonu a striknul tam napis flatout 2. Tahle 2 od ruky vypada dost divne.
jjj na tom už pracuju..ta dvojka to byl takovej nezdařilej pokus..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já nějak nechápu, proč jsi nejdříve celou case pořádně nestříkl na červeno a pak nenalepil pásky a nestříknul ty černý pruhy...? Takže ti tam vzniká divná mezera, která hrozně kazí dojem. Ono nápad to má, ale chtělo by to trošku přemýšlet dělat tak nějak postupně. Mě totiž příjde, že co tě napadne, tak rychle uděláš a pak potřebuješ udělat další věc, která se ale měla dělat dřív...nevím. Podle mě by to chtělo začít znova a přidat na důkladnosti...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“