Tuto kartu mam (verze s chladicem) a jede naprosto bez jakykoliv problemu. Jinak teda pokud nechce nutne prostory zvuk za tech doporucoval bych za tech 7tisic koupit nejaky hifi zesik a bedny z druhy ruky a posunes se zvukove uplne nekam jinam. Ale zrejme jsem trochu OT. Nic mene ja bych to tak udelal.Sony.OK píše:Jojo díval sem se na ni a taky sem četl diskuzi pod ní, ale nevim nějak se mi to nelíbí nezdá, ale dík za tip, ještě uvidím...jessie.james píše:kartu vem tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40058
je to OEM verze, bez CD s ovladaci, jen karta, ale ovladace si stahnes z netu a oproti klasicke X-fi, kteoru jsi tady postoval usetris 800 Kc, ktere muzes investovat do repraku.
//edit: i kdyz co jsem procital v diskuzich, tak nekdo k te karte mel CD s ovladaci, nekdo zase ne, ale tak neni problem si ovladace stahnout z netu.
Výběr zvukové karty a reproduktorů
Moderátor: CageJ
- krondol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Barton 2500+ (2.2GHz, 11/200, 1,65 V)+thermaltake//ASUS A7V880//2x512 Kingston HyperX//ATI X1600Pro+Zalman VF900//ATA Hitachi 120GB//Fortron 350W//SB X-Fi, sound: zesik: Pioneer A-302r//repro: AQ Kentaur 611//sluchadla: KOSS 3AA
- Sony.OK
- Nováček

-
Jojo měl by tam být pasivní chladič, ale asi ste mě nepochopili, ano právě chci prostorový zvuk, a nejde mi o výkon a hlasitost, ale o kvalitu zvukukrondol píše:Tuto kartu mam (verze s chladicem) a jede naprosto bez jakykoliv problemu. Jinak teda pokud nechce nutne prostory zvuk za tech doporucoval bych za tech 7tisic koupit nejaky hifi zesik a bedny z druhy ruky a posunes se zvukove uplne nekam jinam. Ale zrejme jsem trochu OT. Nic mene ja bych to tak udelal.Sony.OK píše: Jojo díval sem se na ni a taky sem četl diskuzi pod ní, ale nevim nějak se mi to nelíbí nezdá, ale dík za tip, ještě uvidím...
MB Shuttle AK32L CPU AMD Duron 1100MHz (11x100MHz) POWER Maxpower 500W RAM 2x 256MB SDR 133MHz VGA ATI Radeon 9600Pro 128MB AGP HDD Western Digital 40GB SATA + Western Digital 80GB SATA DVD-ROM Hitachi-LG DVD+/-RW/-RAM FDD Microsoft FW FireWire IEEE 1394 PCI CASE Thermaltake Swing VB6000BWS - Middletower MOUSE Memorex MXH4000 KEYBOARD Genius KB-21e Scroll DISPLAY Proview 17' CRT REPRO 2.0 Kinyo HEADSET Stereo GemBird PRINT HP Deskjet 3745 MODEM Scientific Atlanta
- F1l1p
- Středně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sony.OK
- Nováček

-
Jojo snad mi to nějaký ten pátek vydržíNobodyLovesMe píše:Máš recht,tyhle věci tak nestárnou.Mnohem lepší investice než třeba do grafické karty,která je za chvilku zastaralá.
Jo někdy by se to hodilo si to po sobě přečíst, ale zvuk za 7 milionů kč to je mazec, zas tak kvalitní zvuk nepotřebujuX-Spidy-X píše:JejMyslel sem 7 litru no... Pisu odpovedi nanekolikrat a pak to po sobe nectu....
MB Shuttle AK32L CPU AMD Duron 1100MHz (11x100MHz) POWER Maxpower 500W RAM 2x 256MB SDR 133MHz VGA ATI Radeon 9600Pro 128MB AGP HDD Western Digital 40GB SATA + Western Digital 80GB SATA DVD-ROM Hitachi-LG DVD+/-RW/-RAM FDD Microsoft FW FireWire IEEE 1394 PCI CASE Thermaltake Swing VB6000BWS - Middletower MOUSE Memorex MXH4000 KEYBOARD Genius KB-21e Scroll DISPLAY Proview 17' CRT REPRO 2.0 Kinyo HEADSET Stereo GemBird PRINT HP Deskjet 3745 MODEM Scientific Atlanta