Club 3D Radeon 9600 PRO

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Asi tu objednávku stornuju protože mě nebaví čekat a navíc to je vlastně jen pro parádu.Čím to taktuješ?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Já používám Radlinker, sice to nemá tolik možností jako Omega nebo Rivatuner ale zase je jednoduchej a je přimo v nastaveni ATi. Akorád jediná věc co mě na něm štve, je že nejde taktovat přímo po 1Mhz ale skáče to tak po 4-5Mhz.
Jinak sem si dneska koupil Spire Ram Cool a nařezal jsem ho na 4 díly. V balení jsou dva (dohromady se z toho dá udělat 8 pasivků 14x19mm) a stojí to kolem 200kč. Ovšem nařezat to byla docela problém, tak sem vzal kladivo a kuchynskej nůž a už to jen lítalo :-D (zničil sem dva nože :oops: ) Zejtra dopoledne to nainstaluju tak dám vědět jak to pomohlo.
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ja používám Rage3dTweaker je super.
Problém je že to tam budeš muset lepit a to je problém když to chceš sundat.Lepí se to vteřinákem.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jsem si stáhnul Omegy, tak možná budu používat ty, ale jinak mi ten Radlineker docela vyhovuje.
Ten Spire RamCool už má na sobě lepíka takže žádnej problém neni! :) Ale změna příliš není. Nechám to asi už bejt, zatim jedu na 100% stabilitu při 459/756
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

V tom případě nemá smysl abych tam něco dával :twisted:
Ale asi jo tuning je tuning když ne ůčelovej tak aspoň optickej 8-)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jak sem byl nadšenej, tak tedka začíná mrška trochu zlobit. Zatímco předtim mi perfektně fachala při vysokejch frekvencích, tak tedka porád snižuju a snižuju a zlobí a zlobí... Potřeboval bych poradit, jestli máte skušenosti s AtiTool. Já sem ho zkoušel. Něco testoval asi hodinu a půl... a nák sem nic nezjistil :? :( Není nákej lepší program, kterej mi natvrdo řekne jaký nastevení je ještě 100%stabilní? Dík
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Adamsquare píše:Tak jak sem byl nadšenej, tak tedka začíná mrška trochu zlobit. Zatímco předtim mi perfektně fachala při vysokejch frekvencích, tak tedka porád snižuju a snižuju a zlobí a zlobí... Potřeboval bych poradit, jestli máte skušenosti s AtiTool. Já sem ho zkoušel. Něco testoval asi hodinu a půl... a nák sem nic nezjistil :? :( Není nákej lepší program, kterej mi natvrdo řekne jaký nastevení je ještě 100%stabilní? Dík

Zkus ArtifactTester2 je super otestuje ti jestli stíhá paměť.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak zatim všechny ty testy na stabilitu apod. jsou v realitě úúúplně na h.. nic :( paměti mi natestuje že OK běží na nákejch až 490 ale i při 470 to eště sem tam mrská chybky... :? A s Vcore je to podobný....
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“