Jakou mys a podlozku do 1500?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

Me staci jen mys :lol: Ale zatim je volba na Razer Diamondback takze pujdu asi do ni a podlozku si rozmyslim asi treba steelpad...
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Highlander píše:
phz^ píše:
jiste, ty teflony tam sou od toho aby ti lip jezdila mys, ale... myslis ze se nekomu bude chtit furt kupovat novy mouse skatez? :? ty teflony tam nevydrzej vecne a hlavne fakt ze bych s takovou mysi jezdi jen tak po stole.. :wink:

add to jo myslis? tak si vem mys a zkus sni hrat na polakovanym stole tu mys neudrzis v ruce jak rychle ti bude jezdit po stole,do toho staci stouchnout prstem a uz je nekde jinde... :?
Imho podle me to je uplne fuk na cem hrajes....vis treba na cem hraje Kalias?Ma dreveny prkno a na tom natahnuty prosteradlo na koncich pripichpnuty napinackama...a je to jeden z nejlepsich hracu v CR v UT.
Ja jsem si koupil Razer manti speed,látkova podlozka....jeji vyhoda je ze je obrovska a mys na ni dobre klouze...v UT atd (fps hrach) je dobry mit velkej prostor a nebyt omezenej podlozkou.

tos ho asi nevidel dlouho hrat ze? ja byl v patek na meetu a ma IE 3.0 a podlozku co mam ja :)
Rekrut
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Podlozka

Příspěvek od Rekrut »

Ja sem asi divnej ale nevim proc platit hrozny prachy za podlozky. Koupil jsem v Ikei v odeleni pomucek pro domacnost prkynko na krajeni z plastu. Stoji 40,-Kč. V baleni jsou dve prkenka, mys po nich jezdi rychle jak svin, snima z povrchu uplne v pohode jak laser tak standartni optika a navic je to format A3. Tak co si prat vic za 40,-Kč. Nez me nekdo sprdne at de koupi si to vyzkousi a porovna s podlozkou za strasne moc penez.
Intel Core Q6600, Asus P5B DeLuxe, Asus ATI radeon 4770 512MB, 2x1GB APACER DDR II 800 RAM, 250GB HDD Seagate
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Podlozka

Příspěvek od phz^ »

Rekrut píše:Ja sem asi divnej ale nevim proc platit hrozny prachy za podlozky. Koupil jsem v Ikei v odeleni pomucek pro domacnost prkynko na krajeni z plastu. Stoji 40,-Kč. V baleni jsou dve prkenka, mys po nich jezdi rychle jak svin, snima z povrchu uplne v pohode jak laser tak standartni optika a navic je to format A3. Tak co si prat vic za 40,-Kč. Nez me nekdo sprdne at de koupi si to vyzkousi a porovna s podlozkou za strasne moc penez.
mys po nich jezdi rychle jak svin

no pravě.. a to třeba mě je uplne k ho***....
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

phz^ píše:ja mam mx 518 a steepad qck a pohoda :)
taky mam to samy a je to fakt dobra kombinace-naprosta pohoda 8)
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Rekrut píše:Ja sem asi divnej ale nevim proc platit hrozny prachy za podlozky. Koupil jsem v Ikei v odeleni pomucek pro domacnost prkynko na krajeni z plastu. Stoji 40,-Kč. V baleni jsou dve prkenka, mys po nich jezdi rychle jak svin, snima z povrchu uplne v pohode jak laser tak standartni optika a navic je to format A3. Tak co si prat vic za 40,-Kč. Nez me nekdo sprdne at de koupi si to vyzkousi a porovna s podlozkou za strasne moc penez.
Ake je presne oznacenie toho "prkna", IKEA tomu dava tie svoje swedske mena...
Kupim a porovnam s mojim SteelPadom 4D....
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Wuuduu píše:
Ake je presne oznacenie toho "prkna", IKEA tomu dava tie svoje swedske mena...
Kupim a porovnam s mojim SteelPadom 4D....

vysledek je celkem jasnej podlozka je pod mys a prkynko je do kuchyně :D
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Hmm moh by mi někdo vysvětlit proč dávat za podložku a myš 1500 Kč? :o Já žádnou podložku nemam a myš mám Genius Optical a nemůžu si to vynachválit :lol:
Má to aspoň vodotrysk? :roll:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

to, že ty to nevyužiješ, neznamená, že to jiní nevyužijí...

"hmmm, mohl by mi někdo vysvětlit, proč dávat za auto s TDI motorem 600 000,-? Já žádnej dýzl nemám a jezdím ve Škodě 120 a nemůžu si to vynachválit..." ;)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

vikicek píše:Hmm moh by mi někdo vysvětlit proč dávat za podložku a myš 1500 Kč? :o Já žádnou podložku nemam a myš mám Genius Optical a nemůžu si to vynachválit :lol:
Má to aspoň vodotrysk? :roll:
zkus a uvidis
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Ok nebuďte naštavný, jen mě zajimal rozdíl :wink:
Zkusim našetřit na G5 a pak řeknu :lol:
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

:) ja mam stul ze dreva a mys L. MX518 a taky to lita jak svin, podle me je to o zvyku, hodne velkych progameru ma podlozky, ale ja znam lidi, co hrajou na kulickovy mysi a na dreve a maj lepsi aim, nez ti "profici" s steelpadama

zkousel jsem i podlozky ICEMAT (kdyz jsem jeste hraval, dal me je sponzor), ale stejne jsem je vyhodil, kvalitni drevo je imho lepsi nez podlozka

// jinak bratr ma G7 (bezdrat), ktera by mela byt stejne citliva a chovat se stejne, jak G5, ale proste "stara" MX518 je na rychli trhy mysi lepsi - je to jen muj subjektivni nazor, nejspis zvyk...
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Rekrut píše:...
Presne to stejny sem si myslel take, ale pak jsem si koupil Razera ExactMat a nemuzu si vynachvalit ten rozdil
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

taky bych ti doporucil mx518 a nejakou steelpad, ale ani razer nejsou spatne to chce u nekoho skusit a ber to co ti padne lip do ruky :)
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

Tak se tu hosi nehadejte, hold bude Razer Diamondback a basta. MX518 se mi nelibi. Zatim budu jezdit na naky obyc podlozce a az budou love tak koupim i podlozku...Ma kapsa neni bezedna...

Jo a jinak ja jsem taky pouzival vzdycky Logitech nejobycejnejsi optiku ale to sem nehral nebo nedelal nic kde je presnost mysi dulezita...
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

stehrob píše:Tak se tu hosi nehadejte, hold bude Razer Diamondback a basta. MX518 se mi nelibi. Zatim budu jezdit na naky obyc podlozce a az budou love tak koupim i podlozku...Ma kapsa neni bezedna...

Jo a jinak ja jsem taky pouzival vzdycky Logitech nejobycejnejsi optiku ale to sem nehral nebo nedelal nic kde je presnost mysi dulezita...

no ale bacha na to Razery sou imho dost malý ;) aspon pro me
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

[quote="phz^"][/quote]nj, to je individuální... já se svojí velkou rukou mám rád malý myši a Razer mi vyhovuje:)

Hold to chce osahat... ;)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
stehrob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stehrob »

Ale prijde mi ze MX518 je zas docela velka. Pokud velkou mys tak nesetrit a vzit MX Revolution, ta je tvarovana krasne. :lol:
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

stehrob píše:Ale prijde mi ze MX518 je zas docela velka. Pokud velkou mys tak nesetrit a vzit MX Revolution, ta je tvarovana krasne. :lol:
Sorry za trosku OT, ale ta MX Revolution ma snimac z G5 nebo z MX500 nebo pripadne jeste z neceho uplne jineho?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no ale zase kdo drzel MX Revolution, tak vi... jako je to prvni ergonomicka mys, ktera me oslovila, proste se perfektne drzi a ma skvele rozmisteni tl. njn kdyby nestala tolik, tak bych za ni klidne 1,5k dal...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“