ICQ 6

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

Nemůžu si pomoct, ale ICQ 6 (i když beta) je snad nejhorší Messenger co jsem viděl. Nebudu řešit, horší funkčnost, nároky a rychlost. To může být ve finální verzy opraveno, ale ten vzhled a monstrozní reklamy nic moc.

Je pravda, že ICQ 5.1 také nic moc :)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

někomu se to líbí... :-D

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

sem teda mel ICQ6, dokonce sem stih i volny registrace, nicmene sem to vypnul pri startu pocitace a co se stalo? spoustelo se to pri startu pocitace, tak sem to nemilosrdne odinstaloval :-D
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
RACER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RACER »

Od qip verze 7997 bych už icq asi ani netestoval :-) viděl jsem screeny icq 6 no a nevím není to můj styl :-)
Athlon X2 64 4000+/MSI K9N Platinum/2x512 DDR Kingmax 800Mhz dual/GIGABYTE NX6600 SILENT-PIPE/SB Audigy 2/ AOC 9K+/Case Chieftec DX-01SL-D-U/Logitech G5/Microsoft Natural Ergo KB 4000
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

ide vam kamera?niektore funkcie nie su k dispozicii..ale ak sa nebude dat zmensit chatovacie okno..tak ostavam pri icq 5.1
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

řešit v tomhle threadu QIP nebo mirandu postrádá smysl, takže by mě spíš zajímaly zkušenosti s ICQ6 abych věděl co dělat když mi bude psát nějakej zoufalec že s tím má problémy :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

zombux píše:řešit v tomhle threadu QIP nebo mirandu postrádá smysl, takže by mě spíš zajímaly zkušenosti s ICQ6 abych věděl co dělat když mi bude psát nějakej zoufalec že s tím má problémy :roll:
Mu napis at prejde na mirandu :-D

Ne, ale ted vazne, icq6 se zda byt zatim tezce nepouzitelny a stala se mi zajimava vec, po pouziti icq6 dva lidi s icq5,1 videl me pismo jako bile na bilem pozadi at uz sem jim psal z jakehokoliv IM programu a at sem text oznacil barvou jakoukoliv.
0118 999 881 999 119 7253
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

cool.user píše:Ne, ale ted vazne, icq6 se zda byt zatim tezce nepouzitelny a stala se mi zajimava vec, po pouziti icq6 dva lidi s icq5,1 videl me pismo jako bile na bilem pozadi at uz sem jim psal z jakehokoliv IM programu a at sem text oznacil barvou jakoukoliv.
Další bych mohl jmenovat, že? Špatná funkčnost diakritiky s kombinaci s QIPem, nemožnost autorizovat uživatele...ne, ICQ 6 se opravdu nedá používat. :(
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

Nidzo píše:
cool.user píše:Ne, ale ted vazne, icq6 se zda byt zatim tezce nepouzitelny a stala se mi zajimava vec, po pouziti icq6 dva lidi s icq5,1 videl me pismo jako bile na bilem pozadi at uz sem jim psal z jakehokoliv IM programu a at sem text oznacil barvou jakoukoliv.
Další bych mohl jmenovat, že? Špatná funkčnost diakritiky s kombinaci s QIPem, nemožnost autorizovat uživatele...ne, ICQ 6 se opravdu nedá používat. :(
Zatím je to podle mě "brzká" beta podle užívání. Pokud by měl někdo zájem mohu udělat otisky...
Acer TM 4101WLMI
P-M 1,6GHZ
Radeon X700 mobile
2GB DDR2
80 GB
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

cool.user píše:...stala se mi zajimava vec, po pouziti icq6 dva lidi s icq5,1 videl me pismo jako bile na bilem pozadi at uz sem jim psal z jakehokoliv IM programu a at sem text oznacil barvou jakoukoliv.
Taky jsem tohle zazanamenal u dvou uživatelů, ale v opačné situaci, kdy neviděli mé písmo. Prostě bílé na bílém. Používám jenom Mirandy (teďka zhruba 4 verze). Asi to bude nějaká chyba protokolu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“